Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

<>Jak proponujecie wykończyć taką łazienke 290x110cm -

mdzalewscy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 326
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

THE END, lub FIN jak kto preferuje. :lol:

ech.. i to jeszcze bez "happy" ten end. To "wiadoma osoba" juz nie wejdzie nawet pod innym nickiem? To takie cuda mozna robic ? fiu fiu.

Jak przestaniemy o tym gadać to będzie z happy endem, czyli spokój zapanuje...i wszyscy będą żyli spokojnie i szczęśliwie.

Tej wersji proszę się trzymać i nie wracać do tego tematu... :)

rrmi - w coś trzeba wierzyć.

Jak wróci to patrz instrukcja w uwagach...nie dać się sprowokować...ale co Ci będę powtarzać Ty to potrafisz napisałm też i o tym... :)

to znowu mimi zbanowano? kurcze, to nie dobrze, bo wszem i wobec oznajmiam, ze watki mimi sa fajne, duzo zdjec, duzo propozycji, mozna cos znalezc dla siebie...czego wy chcecie od tej mimi...przeciez to tak naprawde wirtualny swiat, a emocje przenosicie jakby to byl swiat reALNY...

szkoda słów...na was wszystkich..poprostu dziecinada...ba chyba nawet dzieci sie tak nie zachowuja agresywnie jak wy do siebie

mdzalewki czy te 2 czekoladowe plytki sa w module tych wiekszych????

Pytam, poniewaz jesli nie to nie zgraja Ci sie na fugach....

A poza tym super!!! Cieplo i elegancko!!!!!! :D

sam nie wiem, będą kładzione bezfugowo, powinno się zgrać, ale naprawdę dałaś mi zagwostkę, muszę na to uważać...

… nie dawać ciemnych płytek nad lustrem zrobić lustro ciut wyższej do górnej linii płytek jasnych a lustro zawiesić na desce ciemnej z której wystaje półka na kosmetyki. Wtedy nie byłoby szpary pomiędzy szafkami i umywalką.

płytki są do sufitu, lustro ciągnąć do sufitu , a jak to wygląda te lustro zawieszone na ciemnej desce, masz jakieś foto ?, bo nie mogę sobie to wyobrazić ?

Ogolnie fajnie tylko tak troche mdlawo. Jakis zywszy akcencik by sie moze przydal...

zaproponuj coś, bo nie mam pomysłu, może potem jakimś gadzecikiem się zintryguje, jakiś kubeczek, itd...

A może płytki ciemno brązowe zamienić na inny kolor (stalowy, oliwka) i dać ich inny wymiar np. węższe i położyć kilka pionowo na szerokość odpowiadajacą długości płytek jasnych - da to urozmaicenie. Może uda Ci się zrobić różne wizualizacje i wtedy będzie co porównać.

chyba faktycznie muszę zrobić kilka projektów, te płytki to jedna kolekcja i nie chciałem mieszać różnych kolorów z innych kolekcji, bo boję się iż się pogubię i będzie historia

A gdyby tak lustro poszerzyć do szerokości umywalki?

Maria

Chciałem lustro przykleić zamiast płytek tak żeby nie wystawało i nie wisiało na płytkach a się z nini zlicowało może to zły ten mój pomysł i faktycznie dać szerszy

Jak uważacie płytki ciągnąć do sufitu czy to 180-200zł ?

.