wioma 03.10.2005 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Witam Wszystkich,mam pytanie troche "z innej beczki"Potrzebuje jakis program do projektowania łazienki ( amatorski zebym mogła dac sobie rade).Znalazłam taki na stronie ceramiki Koło, ale nie moge go otworzyc ani sciagnac.Moze macie jakis inny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.10.2005 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Wiadoma użytkowniczka nie ma już prawa wstępu na forum Muratora. Wszystkie jej działania tylko utwierdzają nas w decyzji. Droga Redakcjo w takim razie trzymam kciuki!!!! Za utrzymanie spokoju na forum oczywiscie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 03.10.2005 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Wiadoma użytkowniczka nie ma już prawa wstępu na forum Muratora. Wszystkie jej działania tylko utwierdzają nas w decyzji. To nie bedzie dalszych odcinkow ? To zaluje bardzo Moze Redakcja rozwazy jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
house to ja 03.10.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Wiadoma użytkowniczka nie ma już prawa wstępu na forum Muratora. Wszystkie jej działania tylko utwierdzają nas w decyzji. To nie bedzie dalszych odcinkow ? To zaluje bardzo Moze Redakcja rozwazy jeszcze THE END, lub FIN jak kto preferuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 03.10.2005 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 THE END, lub FIN jak kto preferuje. ech.. i to jeszcze bez "happy" ten end. To "wiadoma osoba" juz nie wejdzie nawet pod innym nickiem? To takie cuda mozna robic ? fiu fiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.10.2005 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 ech.. i to jeszcze bez "happy" ten end. To "wiadoma osoba" juz nie wejdzie nawet pod innym nickiem? To takie cuda mozna robic ? fiu fiu. slabej wiary jestes chyba Zochna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 03.10.2005 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 THE END, lub FIN jak kto preferuje. ech.. i to jeszcze bez "happy" ten end. To "wiadoma osoba" juz nie wejdzie nawet pod innym nickiem? To takie cuda mozna robic ? fiu fiu. Jak przestaniemy o tym gadać to będzie z happy endem, czyli spokój zapanuje...i wszyscy będą żyli spokojnie i szczęśliwie. Tej wersji proszę się trzymać i nie wracać do tego tematu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.10.2005 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Madrego to i dobrze posluchac Edziu . Wierze , ze tym razem to koniec. Wiec sie juz zegnam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 03.10.2005 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 rrmi - w coś trzeba wierzyć. Jak wróci to patrz instrukcja w uwagach...nie dać się sprowokować...ale co Ci będę powtarzać Ty to potrafisz napisałm też i o tym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 04.10.2005 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 Eeeee, a tak wesoło było Znowu ta polityczna poprawność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fiołka 04.10.2005 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 to znowu mimi zbanowano? kurcze, to nie dobrze, bo wszem i wobec oznajmiam, ze watki mimi sa fajne, duzo zdjec, duzo propozycji, mozna cos znalezc dla siebie...czego wy chcecie od tej mimi...przeciez to tak naprawde wirtualny swiat, a emocje przenosicie jakby to byl swiat reALNY...szkoda słów...na was wszystkich..poprostu dziecinada...ba chyba nawet dzieci sie tak nie zachowuja agresywnie jak wy do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 04.10.2005 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 .....no cóż kochani wybaczcie mi, że wracam do głównego tematu wątku, co myślicie o tym projekcie łazienki poniżej ?...http://www.republika.pl/mdzalewscy/laz/z1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.10.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 Mnie się podoba, bo przypomina mi moją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.10.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 Mnie tez sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.10.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 mdzalewki czy te 2 czekoladowe plytki sa w module tych wiekszych???? Pytam, poniewaz jesli nie to nie zgraja Ci sie na fugach.... A poza tym super!!! Cieplo i elegancko!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monig 05.10.2005 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 Teraz fajnie. Mam sama podobny układ. Ale co sądzisz żeby nie dawać ciemnych płytek nad lustrem zrobić lustro ciut wyższej do górnej linii płytek jasnych a lustro zawiesić na desce ciemnej z której wystaje półka na kosmetyki. Wtedy nie byłoby szpary pomiędzy szafkami i umywalką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 05.10.2005 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 Ogolnie fajnie tylko tak troche mdlawo. Jakis zywszy akcencik by sie moze przydal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monig 05.10.2005 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 A może płytki ciemno brązowe zamienić na inny kolor (stalowy, oliwka) i dać ich inny wymiar np. węższe i położyć kilka pionowo na szerokość odpowiadajacą długości płytek jasnych - da to urozmaicenie. Może uda Ci się zrobić różne wizualizacje i wtedy będzie co porównać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 05.10.2005 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 A gdyby tak lustro poszerzyć do szerokości umywalki?Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 05.10.2005 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 mdzalewki czy te 2 czekoladowe plytki sa w module tych wiekszych???? Pytam, poniewaz jesli nie to nie zgraja Ci sie na fugach.... A poza tym super!!! Cieplo i elegancko!!!!!! sam nie wiem, będą kładzione bezfugowo, powinno się zgrać, ale naprawdę dałaś mi zagwostkę, muszę na to uważać... … nie dawać ciemnych płytek nad lustrem zrobić lustro ciut wyższej do górnej linii płytek jasnych a lustro zawiesić na desce ciemnej z której wystaje półka na kosmetyki. Wtedy nie byłoby szpary pomiędzy szafkami i umywalką. płytki są do sufitu, lustro ciągnąć do sufitu , a jak to wygląda te lustro zawieszone na ciemnej desce, masz jakieś foto ?, bo nie mogę sobie to wyobrazić ? Ogolnie fajnie tylko tak troche mdlawo. Jakis zywszy akcencik by sie moze przydal... zaproponuj coś, bo nie mam pomysłu, może potem jakimś gadzecikiem się zintryguje, jakiś kubeczek, itd... A może płytki ciemno brązowe zamienić na inny kolor (stalowy, oliwka) i dać ich inny wymiar np. węższe i położyć kilka pionowo na szerokość odpowiadajacą długości płytek jasnych - da to urozmaicenie. Może uda Ci się zrobić różne wizualizacje i wtedy będzie co porównać. chyba faktycznie muszę zrobić kilka projektów, te płytki to jedna kolekcja i nie chciałem mieszać różnych kolorów z innych kolekcji, bo boję się iż się pogubię i będzie historia A gdyby tak lustro poszerzyć do szerokości umywalki? Maria Chciałem lustro przykleić zamiast płytek tak żeby nie wystawało i nie wisiało na płytkach a się z nini zlicowało może to zły ten mój pomysł i faktycznie dać szerszy Jak uważacie płytki ciągnąć do sufitu czy to 180-200zł ? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts