Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

<>Jak proponujecie wykończyć taką łazienke 290x110cm -

mdzalewscy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 326
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Sonika :

Myślę, że w małej łazience płytki do sufitu nie będą dobrze wyglądać.

Daj do wysokości drzwi.

Nie wie także czy kładzenie płytek niekalibrowanych bezfugowo, to dobry pomysł? Ja bym dała fugę najwęższą z możliwych.

myślę odwotnie - w tak małej łazience jasne płytki do sufitu pociagną optycznie w górę, tym bardziej, że jest dekor :)

poza tym kolekcja ma idelanie dopasowane wymiary, by położyć płytki do samej góry, a malowanie nad kabiną było by bez sensu, bo w małym wnętrzu szybciej zbiera się para i lepiej mieć zabezpieczone ściany glazurą.

wioma

Witam Wszystkich,

mam pytanie troche "z innej beczki"

Potrzebuje jakis program do projektowania łazienki ( amatorski zebym mogła dac sobie rade).

Znalazłam taki na stronie ceramiki Koło, ale nie moge go otworzyc ani sciagnac.

Moze macie jakis inny?

spróbuj jeszcze raz, bo to całkiem fajny program i bardzo prosty.

a moze program z gazety - był ostatnio w jakimś wydawnictwioe wnętrzarskim, nie pamiętam nazwy,ale znajdziesz w empiku.

mam go i jest dość dobry do podstawowych rysunków.

Witaj gorgu77 . mimilapin kojarzy mi się jedynie z postem o kominkach NASZYCH, gdzie mimilapin z uporem maniaka wklejała zdjecia kominków z "kolorowych gazet" i "troszkę" zaśmiecała wątek, który mnie interesował. Teraz z kolei ja zaśmiecam wątek, może niepotrzebnie napisałem w tym temacie. Jakby co to sorki :-?

Peterek- sie robi :lol: A z tymi kominkami to też mi sie nie podobało- w końcu to było o NASZYCH kominkach. Mój kominek jak i innych koleżanek i kolegów z Forum zginął w zalewie "mimilapinowych". Ale nic to. Ja na szczęście mam już domek z górki więc urządzanie mam z głowy. Teraz tylko sobie czytam :lol: i szkoda, że tak niefajnie na tych stronach zaczyna się dziać.

Peterek

a goły zadek wypinany przez house Cię nie razi? :o

Nie przeszkadza Ci to? :o

Bo mnie tak..to brak szacunku dla innych... :-?

i wątek nie byłby zaśmiecony jak to nazwałeś, gdyby nie posty house właśnie, bo to on kopiował celowo, z premedytacją wszystkie fotki, by popsuć temat.

bez tych balonowych kopii te kilkanacie zdjęć nikomu by nie przeszkadzało, większość wkleiła zreszta inna forumowiczka, która jak widzę zraziła się od tego czasu chyba do wklejania czegokolwiek :-?

trudni się jej dziwić, skoro została tak zbesztana i zjechana przez niektórych, jakby chodziło o złote majtki :evil:

a cudze kominki... są tam nadal, wklejane przez innych.

nikomu to nie przeszkadza i prawidłowo - po co się irytować w takich zbzdurnych sprawach! :o

troszkę luzu..please

http://foto.onet.pl/upload/8/63/_538869_n.jpg

jeszcze raz ten rysunek - druga wersja umywalki, mnie się podoba najbardziej :D

niestety zdjęcia ze stronek KOŁO nie mogę wkleić :)

to ten blacik :

Na zdjęciu: Blat pod umywalkę 60 cm (89070) z umywalką.

Umywalka jest bezotworowa, baterię daje się nad nią - bardzo fajny efekt.

Co do oświetlenia - zaproponowałam M. halogeny w suficie podwieszanym, kilka nad kabiną, by tam ładnie doświetlić.

Nad lustrem osobne oświetlenie, stalowe oprawy, oraz kolejne punkty świetlne pod półką dębową - malutkie halogeniki dla ładnego efektu i rozjaśnienia/podkreślenia urody pasa dekorów.

Peterek

a goły zadek wypinany przez house Cię nie razi? :o

Nie przeszkadza Ci to? :o

Bo mnie tak..to brak szacunku dla innych... :-?

i wątek nie byłby zaśmiecony jak to nazwałeś, gdyby nie posty house właśnie, bo to on kopiował celowo, z premedytacją wszystkie fotki, by popsuć temat.

bez tych balonowych kopii te kilkanacie zdjęć nikomu by nie przeszkadzało, większość wkleiła zreszta inna forumowiczka, która jak widzę zraziła się od tego czasu chyba do wklejania czegokolwiek :-?

trudni się jej dziwić, skoro została tak zbesztana i zjechana przez niektórych, jakby chodziło o złote majtki :evil:

a cudze kominki... są tam nadal, wklejane przez innych.

nikomu to nie przeszkadza i prawidłowo - po co się irytować w takich zbzdurnych sprawach! :o

troszkę luzu..please

Ojej Gościu- pewnie , że wszystkich zraziły wątki house'a i spółki. Ale nie dajmy sie zwariować. Nie dajmy się sprowokować i będzie dobrze.

A Peterek przecież przeprosił :-? .