liza 19.09.2005 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 zastanawiamysie nad zakupieniem w tej firmie drzwi wewnetzrnych do naszego mieszkania - moze ktos zna ta firme? to niewielka firma rodzinna, maja siedzibe za klobuckiem, chyba nie maja zadnych salonow ani przedstawicieli w polsce. bylismy tam i ogladalismy ich wyroby, znajomi bardzo ich polecaja, ale moze ktos z forumowiczow zna ta firme? co przemawia na +: - elastycznosc (mimo ze oferyja drzwi z calym dodatkowym osprzetem nam zrobiliby bez klamek - bo te mamy juz, mozliwosc zamowienia uslugi z montazem, bez albo w ogole bez rachunku - otwartosc - sa w stanie wykonac kazdy indywidulany projkt klienta - robia dokladnie na wymiar - tzn przed produkcja sami u klienta dokonuja pomiarow otworow - pelna mozliwosc wyboru koloru, rodzaju drewna, szybek, aha i w standardzie sa 3 zawiasy co na "-" cena, cena cena..... maja strone - acczkoliwek nieco uboga http://www.korzekwa.com.pl maja dzwonic w tym tygodniu zeby umowic sie na pomiar - ale ja chce miec porzadne drzwi!!! wiec chyba sie zdecydujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matrix30 04.06.2011 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 Hey właśnie tez szukam opinii o producencie Korzekwa. Widzę, ze post z 2005 Zna może ktoś tą firmę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Synthia 07.07.2011 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 (edytowane) My zamawialiśmy u nich drzwi zew. i wew. Drzwi zewnętrzne zamontowane w listopadzie. Co do współpracy nie mam na co narzekać. Co do wykonania drzwi zewnętrznych też. W tym miesiącu będą montować drzwi wewnętrzne.Wtedy wydam opinię. Edytowane 7 Lipca 2011 przez Synthia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Synthia 18.08.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 (edytowane) Firewall Drzwi wewnętrzne już zamontowane, sprawnie i bez żadnych szkód tzn.porysowanej podłogi czy odrapanych ścian. Wykonanie bez zastrzeżeń, współpraca też. Podsumowując jesteśmy zadowoleni Edytowane 18 Sierpnia 2011 przez Synthia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Synthia 19.08.2011 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Tak razem z montażem. Jak będzie się coś z drzwiami działo to napewno napiszę. Jak na razie nie mam na co narzekać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 19.03.2012 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Tak razem z montażem. Jak będzie się coś z drzwiami działo to napewno napiszę. Jak na razie nie mam na co narzekać . Trochę czasu upłynęło jak teraz się sprawują drzwi Korzekwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 24.03.2012 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Czyżby drzwi Korzekwa były tak mało popularne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 24.03.2012 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 to solidna firma. Na tym Forum to słychać tylko o niesolidnych firmach. Zresztą po to ono jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaku 24.03.2012 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 jak Charlie skoro nic negatywnego klienci nie napisali, to moim zdaniem można u nich zamawiać. Bo gdyby coś było nie tak to pewno od razu byłby o tym temat. Więc polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 24.03.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 (edytowane) jak Charlie skoro nic negatywnego klienci nie napisali, to moim zdaniem można u nich zamawiać. Bo gdyby coś było nie tak to pewno od razu byłby o tym temat. Więc polecam. Ja znalazłem jedną opinie negatywną na temat wadliwego montażu. Drzwi Korzekwa - opinie Ale też nie znalazłem pozytywnych opinii. Edytowane 24 Marca 2012 przez odaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaku 25.03.2012 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Podszedłbym z dystansem do takich wpisów;-) Życie uczy że często konkurencja takie rzeczy pisze aby mieć u siebie sprzedaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Synthia 27.03.2013 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Ja znalazłem jedną opinie negatywną na temat wadliwego montażu. Drzwi Korzekwa - opinie Ale też nie znalazłem pozytywnych opinii. My mamy ich drzwi (montaż wewnętrzne 2011, zewnętrzne 2010) i nie mamy do czego się przyczepić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts