Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

producent drzwi i okien KORZEKWA zna ktos?

Recommended Posts

zastanawiamysie nad zakupieniem w tej firmie drzwi wewnetzrnych do naszego mieszkania - moze ktos zna ta firme?

to niewielka firma rodzinna, maja siedzibe za klobuckiem, chyba nie maja zadnych salonow ani przedstawicieli w polsce. bylismy tam i ogladalismy ich wyroby, znajomi bardzo ich polecaja, ale moze ktos z forumowiczow zna ta firme?

co przemawia na +:

- elastycznosc (mimo ze oferyja drzwi z calym dodatkowym osprzetem nam zrobiliby bez klamek - bo te mamy juz, mozliwosc zamowienia uslugi z montazem, bez albo w ogole bez rachunku ;)

- otwartosc - sa w stanie wykonac kazdy indywidulany projkt klienta

- robia dokladnie na wymiar - tzn przed produkcja sami u klienta dokonuja pomiarow otworow

- pelna mozliwosc wyboru koloru, rodzaju drewna, szybek,

aha i w standardzie sa 3 zawiasy

co na "-" cena, cena cena.....

maja strone - acczkoliwek nieco uboga http://www.korzekwa.com.pl

maja dzwonic w tym tygodniu zeby umowic sie na pomiar - ale ja chce miec porzadne drzwi!!! wiec chyba sie zdecydujemy :)

• 5 years później...
  • 1 month później...
  • 1 month później...
  • 6 months później...
jak Charlie skoro nic negatywnego klienci nie napisali, to moim zdaniem można u nich zamawiać. Bo gdyby coś było nie tak to pewno od razu byłby o tym temat.

Więc polecam.

Ja znalazłem jedną opinie negatywną na temat wadliwego montażu.

Drzwi Korzekwa - opinie

Ale też nie znalazłem pozytywnych opinii.

Edytowane przez odaro

• 1 year później...