AndrzejZdzis 19.09.2005 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 mam zamiar z drewna egzotycznego zrobic sobie salon i schody. interesuje mnie namiar na parkieciarza (najlepiej zachodnia czesc pod Warszawa ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina Mirgos 26.09.2005 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Służę uprzejmie: Pan Grzegorz - 600-75-46-55 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 26.09.2005 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 ja sie przyłącze do pytania Andrzej w razie czego daj znać czy jesteś zadowolony [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaskier 29.09.2005 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 witam,powiem tyle: będzie z tym spory problem.mi niestety nie udało sie znaleźć fachowca przez duże F.potem jak ułożył mi jeden pokój musiałem podziękwać szanownemu panu.niestety ... jak ktoś umie położyć dąb czy brzozę nie zbnaczy że da sobie radę z twardym tali :/ poradziłem sobie zamawiając deskę barlinecką do pozostałych pomieszczeń. dobrze że udało sie jakoś odcienie zgodzić ale muszę przyznać że niestety różnicę widać.niestety namiarów nie posiadam na speca , mogę tylko przestrzec aby pytał pan o dotychczas wykonane podłogi i ewentualnie je obejrzał.uniknie pan potem kłopotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AndrzejZdzis 11.10.2005 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Nina Mirgos ---> a myślisz ze ten czlowiek podejmie sie pracy w miejscowosci 30 km na zachod od Warszawy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina Mirgos 12.10.2005 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Nina Mirgos ---> a myślisz ze ten czlowiek podejmie sie pracy w miejscowosci 30 km na zachod od Warszawy ? Nawet mu to na rękę, bo On mieszka 50 km od Warszawy na zachód. Ja mieszkam 10 km od Żyrardowa. Tak więc te rejony to podwórko Pana Grzegorza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.10.2005 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 witam,powiem tyle: będzie z tym spory problem.mi niestety nie udało sie znaleźć fachowca przez duże F.potem jak ułożył mi jeden pokój musiałem podziękwać szanownemu panu.niestety ... jak ktoś umie położyć dąb czy brzozę nie zbnaczy że da sobie radę z twardym tali :/ poradziłem sobie zamawiając deskę barlinecką do pozostałych pomieszczeń. dobrze że udało sie jakoś odcienie zgodzić ale muszę przyznać że niestety różnicę widać.niestety namiarów nie posiadam na speca , mogę tylko przestrzec aby pytał pan o dotychczas wykonane podłogi i ewentualnie je obejrzał.uniknie pan potem kłopotu. To znaczy o co konkretnie chodzi, bo nie rozumiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts