jacooo 16.11.2005 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 nasz kominek, a tutaj inne ujęciehttp://foto.onet.pl/upload/37/80/_553016_s.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacooo 16.11.2005 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 jeszcze mała zmiana są już drzwi zewnęrzne http://foto.onet.pl/upload/38/57/_553024_n.jpg http://foto.onet.pl/upload/38/5/_553042_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 16.11.2005 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 kurcze ja nadal jestem pod wrażeniem i dziwię się że tak mało ludzi zachwyca się tym domem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor 456 16.11.2005 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Jacooo ale macie piekne drzwi, jak bym mial za duzo pieniedzy to bym takie dal zrobic i ten kominek pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruti 16.11.2005 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Domek jest przepiękny !!!! Gratuluję !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 16.11.2005 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 ŁAŁ !!! Jacooo !!! Super kominek ! Bardzo mi się podoba !!!Możesz zdradzić z czego jest wykonana ta ciemna obudowa ? Czy to granit ? Wspaniały pomysł z narożnikową szybą , która otworzy widok ognia zarówno na salon , jak i na jadalnię. Naprawdę wszystko to macie przemyślane. Extra !Drzwi też są niczego sobie. Z jakiej to firmy?Pozdrawiam i gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romka 16.11.2005 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 zainteresowały mnie zastrzały z drzewa,my mamy w naszym projekcie również takie,jaką obrałeś technikę łączenia? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacooo 17.11.2005 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Adriano Komputero kominek jest obudowany granitem (chyba multicolor india),a drzwi wykonała firma CDM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacooo 17.11.2005 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 _Beti_ Ruti Adriano Komputero Gregor 456 bardzo wam dziękujemy Jacooo ale macie piekne drzwi, jak bym mial za duzo pieniedzy to bym takie dal zrobic i ten kominek pozdrawiam Gregor 456 niestety ale coś za coś - wprowadzimy się tylko na parter a poddasze i górna łazienka zostanie do zrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 17.11.2005 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Jacooo, jaka orientalna nazwa tego granitu. Dzięki tej barwie kominek jest bardzo efektowny. Wygląda super! Czy mi się wydaje, czy szyby są podnoszone w górę ? Widać "żywy" ogień?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 17.11.2005 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 czy obrazisz się jak się zapytam (bo wszyscy są ciekawi): ile kosztował cię stan surowy otwarty a ile dalej? bardzo ładny domek, zastanawialiśmy się z żoną ale wybraliśmy w końcu Marysię (też z Archipelagu) pozdr K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotazab 21.11.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 Witam ! Ja rowniez jestem pod wrazeniem - wlasnie przegladam dzis sobie Galerie domkow na muratorze i widze duzo ladnych i ladnie wykonczonych (starannie wykonanych) domkow ale czesto nie sa one w moim guscie...(nie ten ksztalt, nie ten kolor, zwykla bryla - ktora juz mi sie opatrzyla...) My z mezem mamy juz wybor projektu za soba - fundamenty juz stoja, ale nie wiem czy dzis wybierajac jeszcze raz nie zdecydowalabym sie wlasnie na Melanie Bardzo mi sie podoba - naprawde swietniutki domek!!!Wogole lubie domki z charakterkiem - tak jak i wnetrza urzadzone w danym stylu... Wyrazam jeszcze raz zachwyt i pochwale!!!!!!!!!! Bardzo mi sie podoba! Czekam z niecierpliwoscia na wiecej zdjec - zwlaszcza wnetrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guciu 28.11.2005 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Jacooo Gratulacje! Piękny domek wyszedł Ja też od maja buduję ten domek. Proszę Cię o dwie informacje: czy cosik zmienialiście w projekcie i z czego budowaliście ściany zewnętrzne (oryginalnie jest beton kom. o grubości 36). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymon1719500247 15.12.2005 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 przecudny domek naprawde podziwiam! prosimy o dalsze zdjęcia:)udanej budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacooo 03.01.2006 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Guciuściany do poziomu zara budynku są takie jak w projekcie, powyżej jest gazobeton 24cm jako ściana nośna + 12 styropian + struktura, zamiast 36 cm gazobetonu i tynku.W ten sposób są lepsze parametry cieplne ściany i rozkład obciążeń z dachu poprzez ściane na fundament pozostaje w osi ściany (w rozwiązaniu z projektu powstaje mimośród ponieważ ściana fundamentowa ma 24 a powyżej niej jest 36 cm patrz przekroje), natomiast wszędzie tam gdzie jest element elewacji z klinkietu jest też 24 cm gazobetonu + 7 cm styropian + 12 cm cegła klinkierowa. Tak jest łatwiej wykonać ściany. P.S. uwaga na wymiar okien w salonie. W projekcie jest różnica 20cm wymiaru w poziomie pomiędzy otworem w ścianie na okno a wymiarem okna w zestawieniu Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 03.01.2006 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Nie będę się rozpisywała: cudo, czekam na wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotazab 04.01.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 .... cudo, czekam na wnętrza Ja rowniez - czekam na wnetrza.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 04.01.2006 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 powtorze sie... Melania - jeden z najladniejszych projektow typowych dostepnych na naszym rynku a wykonanie - widze ze bardzo zblizone wizualnie do orginalu - sliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotazab 05.01.2006 02:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 powtorze sie... Melania - jeden z najladniejszych projektow typowych dostepnych na naszym rynku a wykonanie - widze ze bardzo zblizone wizualnie do orginalu - sliczne No to obie czekamy .... Niecierpiliwie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 08.01.2006 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 Ech, cudna ta Melania i tyle. Niewiele domów zrobiło na mnie takie wrażenie. Wielkie gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts