sapertorun 19.09.2005 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Kupilam dom na wsi,w odleglosci 15 metrow stoi bydynek gospodarczy w ktorym chcialam postawic piec mialowy ogrzewajacy dom.Czy nie bedzie za duzych strat ciepla?Co o tym myslicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mita 19.09.2005 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=55124 Wszyscy kupują domy z budynkiem gospodarczym w odległości 15 m ??? Ten sam problem Chyba, że chodzi o ten sam dom i pogadacie do lustra. Za daleko, lepiej dobudowac do budynku mieszkalnego. Ale nie podajesz żadnych szczegółów, wiec trudno o opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sapertorun 19.09.2005 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 chyba nie wszyscy bo znalazlam tylko jedna osobe....Takie rozwiazanie zaproponowal mi szef firmy budowlanej i pomysl mi sie spodobal,ale ciekawa bylam uwag innych...choc niekoniecznie takich jak Twoja o rozmowie do lustra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myciek 19.09.2005 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Wszyscy kupują domy z budynkiem gospodarczym w odległości 15 m ??? Mieszkasz na wsi i nie wiesz, że budynek gospodarczy często stoi 15m od mieszkalnego? Wydaje mi się, że straty będą niewielkie jeśli się solidnie uszczelni rury. Oprocz szefa firmy budowlanej poradziłbym się solidnego instalatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts