Magda Kurek 19.09.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Witam Wszystkich, mam pytanko: około tydzień temu zakończyłam przebudowę domu. Mój najjaśniejszy kierownik uzupełnia dopiero teraz dziennik budowy. W jakim czasie powinna złożyć do nadzoru informacje o zakończeniu budowy? jakie ewentualnie dokumenty powinnam złozyć. dziękuję za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woytek 21.09.2005 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Udaj się do powiatowego inspektoratu nadzoru budownictwa, mają gotowy wzór gdzie podane jest jakie załączniki są wymagane. Terminu nie pamiętam.w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.09.2005 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 bezterminowo Magda ... mozesz sobie remontowac i remontowac ... tyle czasu ile Ci pasuje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woytek 23.09.2005 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Jeśli był wpis kierownika budowy o zakończeniu prac to jednak podejrzewam, że jest jakiś określony czas na złożenie sprawy w PINB.Ja rok temu sprawy kończyłem i mogę się mylić, ktoś może jest na czasie? Dzwoń do PINB i już.w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts