Arek99 19.09.2005 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 jak w temacie- czy zgodnie z przepisami mogę odliczyc od podatku koszt zakupu szafki pod uwywalkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.09.2005 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 nie, ale jakbyś ja wymurował, to materiały mógłbys odliczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamcia 23.09.2005 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Nie masz racji Majka .Jeżeli umywalka oparta jest na szafce ma prawo odliczyć, tak samo jak pod zlewozmywak i szafkę pod płytę ceramiczną czy gazową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 23.09.2005 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 całkiem mozliwe, że nie mam racji. Nam nie pozwolili odliczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darks 24.09.2005 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2005 No to można czy nie można? Kupiłem szafkę pod umywalkę wraz z umywalką. Jedno i drugie stanowią całość. Można? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka1 25.09.2005 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 Nie masz racji Majka .Jeżeli umywalka oparta jest na szafce ma prawo odliczyć, tak samo jak pod zlewozmywak i szafkę pod płytę ceramiczną czy gazową No i tu skarbowy może się upierać, bo w ustawie jest tylko pod zlewozmywak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka1 25.09.2005 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 No to można czy nie można? Kupiłem szafkę pod umywalkę wraz z umywalką. Jedno i drugie stanowią całość. Można? Ja bym napisała do skarbowego o interpretację, kosztuje Cię to całe 5zł na znaczek skarbowy i odp. masz do 3 miesięcy - i do tej odp. możesz się zastosować. Inaczej na Tobie lezy w razie kontroli udowadnianie, że umywalka z szafką jest razem i mieści się w zakresie "remontu i modernizacji " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jag_24 25.09.2005 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 Witam jeli już mowa o odliczeniach...to co np z roletami zewnętrznymi , czy można je odliczyc od podatku? Czy to się wlicza do modernizacji?? Nie chciałabym aby urzšd skarbowy sie przyczepił jeli sobie odlicze koszt rolet od podatku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka1 25.09.2005 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 Jeśli sa trwale zamontowane to tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbro 27.09.2005 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 U nas się odlicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts