selimm 28.04.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 Nie rozumiem tej reklamacji -zgłaszasz na pismie ....2 tyg. na odzew czekasz albo sie pojawiają albo niech Cie w pompke pocałują i dają nowe panele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agula224 06.05.2007 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 Jasne, w trąbkę to rzeczywiście mogliby mnie pocałować gdybym się uparła na robienie zamieszania . Szkoda nam tylko było tego sprzedawcy, no i trochę znajomy więc nie chcemy robić mu koło czterech... Ale na raz następny to żadnych sentymentów Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elajak 09.05.2007 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 wybralismy w końcu Classena-dab deska, dzis jedziemy kupic. zakochałam sie w wiązie ale na małym kawalku wyglada fajnie natomiast duza płaszczyzna juz nie taka fajna oby nikomu nie przytrafialy sie takie reklamacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agula224 09.05.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Trzeba bedzie sie tylko przyzwyczaić do nich Nie ma się co łamać. Jesteśmy razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 16.06.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 Witajcie! Szukam kogoś , kto ma taka podłogę. waham sie czy ją wybrac , moze ktoś ma ma i pokaże zdjęcia http://www.kronopol.com.pl/dekory/podlogi_laminowane/small/d2385_m.jpg Podoba mi sie w niej to ,że widać pieknie słoje, ale niepokoja mnie te podłózne paski obok nich. Niewiem jak to wyglada na wiekszej całosci. pzdr cyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
znafca 18.06.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 siemka ... ładny kolorek i struktura z połyskiem ... uwaga lock na krótkim boku - więc niech fachofcy za mocno nie klepią młotkiem podczas układania bo mogą uszkodzić panele ... i trzeba by sprawdzić czy podłoże jest w miare równe ... lock lubi się rozchodzić gdy podłoga za bardzo pracuje przed zakupem pooglądaj czy mniej więcej wzór podobnie biegnie na wszystkich paczkach pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 18.06.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 znafco Dziekuje za odpowiedź i za porady. cały czas sie waham,ale chyba sie jednak zdecyduję.............martwią mnie tylko te paski na boku, to moim zdaniem moze popsuć efekt "słoiczków". Co do podłoza to powinno byc OK! miałam naprawde niezłego fachurę pzer cyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luca 20.08.2007 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Witam, mam zakupić kilka metrów paneli jak w temacie. Prosiłbym o opinie użytkowników na ich temat, badzo dziękuję i pozdrawiam. Miało być co innego ale z pewnych wspaniałych względów jak małe dzieci , zwierz itp, chyba na razie pójdę w ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia Z10 27.11.2007 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 A my wybraliśmy do salonu kronopol z serii platinium dąb retro AC4 struktura "ręcznie strugana" + pianka 5mm, do sypialni i holu classen zebrano arusha AC4, a na poddasze classen akacja miodowa AC3 + pianka 3mm. Wszystkie w desce. Mam nadzieję, że wszystko jednak będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
liwia 28.11.2007 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Mam w kuchni na szczęście tylko 5 m, są beznadziejne uparłam się bo pasowały mi kolorystycznie, mąż upierał się przy Classenie bo układał w sypialni. Już przy układaniu trzeba sie było obchodzić jak z jajkiem, ale dzięki temu że to tylko 5 m, wywale za 3 lata i kupię nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monciaz 27.02.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 witam wszystkich chciałam sie zapytać czy ktoś z Państwa ma założone w swoim domku panele firmy kronopol platinum ambiance jawor z v fuga jeśli tak to bardzo prosze o odpowiedź czy w te fugi nie wchodzi brud i jak one wyglądaja w użytkowaniu a jesli ktoś posiada zdjęcia tej podłogi to będę niezmiernie wdzięczna jeśli je wstawi pozdrawiam_________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.02.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 witam wszystkich chciałam sie zapytać czy ktoś z Państwa ma założone w swoim domku panele firmy kronopol platinum ambiance jawor z v fuga jeśli tak to bardzo prosze o odpowiedź czy w te fugi nie wchodzi brud i jak one wyglądaja w użytkowaniu a jesli ktoś posiada zdjęcia tej podłogi to będę niezmiernie wdzięczna jeśli je wstawi pozdrawiam _________________Mam jawora, genewę i lapacho z tej serii. Nic nie wchodzi w fugi, dobrze sie myją, po 5 miesiącach użytkowania wyglądają super. Zdjecia mam w albumie, dawałam też zbliżenie w podobnym temacie tu we wnętrzach . Link tu http://forum.muratordom.pl/post3116372.htm#3116372 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolek1975 27.02.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 a można je kłaść na podłogówce? a jeżeli tak, to czy nie ma problemu z ogrzewaniem...??Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.02.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 a można je kłaść na podłogówce? a jeżeli tak, to czy nie ma problemu z ogrzewaniem...?? Pozdrawiam.Można nie ma problemu z ogrzewaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monciaz 01.03.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 bardzo dziękuje za odpowiedź na mój temat ale Pani Kaśku mam jeszcze serdeczną prośbę może posiada Pani zdjęcia tych paneli jawor na których bardziej widoczny jest efekt tej v fugi chodzi mi o całość powierzchni na której sa położone poieważ na zamieszczonych zdjęciach widać to tak z boczku i nie moge sobie tego wyobrazić będę bardzo wdzięczna pozdrawiam Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.03.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 bardzo dziękuje za odpowiedź na mój temat ale Pani Kaśku mam jeszcze serdeczną prośbę może posiada Pani zdjęcia tych paneli jawor na których bardziej widoczny jest efekt tej v fugi chodzi mi o całość powierzchni na której sa położone poieważ na zamieszczonych zdjęciach widać to tak z boczku i nie moge sobie tego wyobrazić będę bardzo wdzięczna pozdrawiam MonikaZapodam jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.03.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 http://i642.photobucket.com/albums/uu146/kaskamaciej/dom026.jpg Takie zrobiłam Poszukam więcej, niestety nie zrbię nowego bo mi się właśnie aparat zepsuł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.03.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Dobra, znalazłam takie http://i642.photobucket.com/albums/uu146/kaskamaciej/panele1002.jpg http://i642.photobucket.com/albums/uu146/kaskamaciej/panele1001.jpg http://i642.photobucket.com/albums/uu146/kaskamaciej/panele001.jpg Mam nadzieję, ze pomogłam. I jeszcze raz powtarzam: w fudze nie zbierają się żadne paprochy!! No chyba, że ktoś nie odkurza ze 3 miechy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monciaz 03.03.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 dziękuje bardzo za fotki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marecki6 06.05.2009 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 witajcie, przeszukalem wszystkie watki dotyczace paneli i znalzlem sporo negatywnych opinii o produktach kronopolu ale wiekszosc z nich pochodzila z przelomu 2005/2006r a przez 4 lata sporo moglo sie zmienic jezeli chodzi o jakosc.... musimy zdecydowac co do paneli podlogowych i najbardziej podobaja nam sie wlasnie panele kronopolu wzor JATOBA ale niestety boje sie ryzykowac ... napiszcie czy cos sie zmienilo na plus jezeli chodzi o jakosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts