Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

PANELE KRONOPOL (podłogowe) - opinie, realizacje, wzory, inspiracje

Szymon S.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 60
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jasne, w trąbkę to rzeczywiście mogliby mnie pocałować gdybym się uparła na robienie zamieszania :lol: . Szkoda nam tylko było tego sprzedawcy, no i trochę znajomy więc nie chcemy robić mu koło czterech... :D Ale na raz następny to żadnych sentymentów :evil: Pozdrawiam.

• 1 month później...

Witajcie! Szukam kogoś , kto ma taka podłogę. waham sie czy ją wybrac , moze ktoś ma ma i pokaże zdjęcia :)

http://www.kronopol.com.pl/dekory/podlogi_laminowane/small/d2385_m.jpg

Podoba mi sie w niej to ,że widać pieknie słoje, ale niepokoja mnie te podłózne paski obok nich. Niewiem jak to wyglada na wiekszej całosci.

pzdr cyla 8)

siemka ...

ładny kolorek i struktura z połyskiem ...

uwaga lock na krótkim boku - więc niech fachofcy za mocno nie klepią młotkiem podczas układania bo mogą uszkodzić panele ...

i trzeba by sprawdzić czy podłoże jest w miare równe ... lock lubi się rozchodzić gdy podłoga za bardzo pracuje :lol:

przed zakupem pooglądaj czy mniej więcej wzór podobnie biegnie na wszystkich paczkach

pozdrowionka

• 2 months później...

Witam, mam zakupić kilka metrów paneli jak w temacie.

Prosiłbym o opinie użytkowników na ich temat, badzo dziękuję i pozdrawiam.

Miało być co innego ale z pewnych wspaniałych względów jak małe dzieci :D :D :D , zwierz itp, chyba na razie pójdę w ten temat.

• 3 months później...
  • 1 year później...

witam wszystkich chciałam sie zapytać czy ktoś z Państwa ma założone w swoim domku panele firmy kronopol platinum ambiance jawor z v fuga jeśli tak to bardzo prosze o odpowiedź czy w te fugi nie wchodzi brud i jak one wyglądaja w użytkowaniu a jesli ktoś posiada zdjęcia tej podłogi to będę niezmiernie wdzięczna jeśli je wstawi pozdrawiam

witam wszystkich chciałam sie zapytać czy ktoś z Państwa ma założone w swoim domku panele firmy kronopol platinum ambiance jawor z v fuga jeśli tak to bardzo prosze o odpowiedź czy w te fugi nie wchodzi brud i jak one wyglądaja w użytkowaniu a jesli ktoś posiada zdjęcia tej podłogi to będę niezmiernie wdzięczna jeśli je wstawi pozdrawiam

Mam jawora, genewę i lapacho z tej serii. Nic nie wchodzi w fugi, dobrze sie myją, po 5 miesiącach użytkowania wyglądają super. Zdjecia mam w albumie, dawałam też zbliżenie w podobnym temacie tu we wnętrzach . Link tu

http://forum.muratordom.pl/post3116372.htm#3116372

bardzo dziękuje za odpowiedź na mój temat ale Pani Kaśku mam jeszcze serdeczną prośbę może posiada Pani zdjęcia tych paneli jawor na których bardziej widoczny jest efekt tej v fugi chodzi mi o całość powierzchni na której sa położone poieważ na zamieszczonych zdjęciach widać to tak z boczku i nie moge sobie tego wyobrazić będę bardzo wdzięczna pozdrawiam Monika

bardzo dziękuje za odpowiedź na mój temat ale Pani Kaśku mam jeszcze serdeczną prośbę może posiada Pani zdjęcia tych paneli jawor na których bardziej widoczny jest efekt tej v fugi chodzi mi o całość powierzchni na której sa położone poieważ na zamieszczonych zdjęciach widać to tak z boczku i nie moge sobie tego wyobrazić będę bardzo wdzięczna pozdrawiam Monika
Zapodam jutro :)

Dobra, znalazłam takie

http://i642.photobucket.com/albums/uu146/kaskamaciej/panele1002.jpg

http://i642.photobucket.com/albums/uu146/kaskamaciej/panele1001.jpg

http://i642.photobucket.com/albums/uu146/kaskamaciej/panele001.jpg

Mam nadzieję, ze pomogłam.

I jeszcze raz powtarzam: w fudze nie zbierają się żadne paprochy!!

No chyba, że ktoś nie odkurza ze 3 miechy :wink:

• 2 months później...
witajcie, przeszukalem wszystkie watki dotyczace paneli i znalzlem sporo negatywnych opinii o produktach kronopolu ale wiekszosc z nich pochodzila z przelomu 2005/2006r a przez 4 lata sporo moglo sie zmienic jezeli chodzi o jakosc.... musimy zdecydowac co do paneli podlogowych i najbardziej podobaja nam sie wlasnie panele kronopolu wzor JATOBA ale niestety boje sie ryzykowac ... napiszcie czy cos sie zmienilo na plus jezeli chodzi o jakosc