Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

PANELE KRONOPOL (podłogowe) - opinie, realizacje, wzory, inspiracje

Szymon S.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 60
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 8 months później...
  • 2 months później...
  • 2 weeks później...
  • 1 year później...
  • 7 months później...

Witam

Szczerze odradzam. Mam w salonie podłogę z Kronooriginal już 7 lat, byłam bardzo zadowolona i dlatego kupiłam 2 miesiące temu panele tej samej firmy Variostep Prestige. Niestety kiedyś ich jakość była wysoka a obecnie walczę pisząc reklamacje, gdyż panele mają źle utwardzoną warstwę zewnętrzną i tworzą się zarysowania. Panel w niektórych miejscach można uszkodzić paznokciem....Przestrzegam, szkoda pieniędzy i nerwów. Lepiej kupić coś porządnie wykonanego. Już teraz wiem dlaczego zrobili rabat na kolekcję 20%.

Hej,

zwroc prosze uwage, ze w watku mowa o panelach firmy Kronopol, Ty (anty)reklamujesz panele firmy Kronoorginal. Nie czepiam sie dla samej przyjemnosci czepiania sie - jestem na etapie wyboru paneli i na roznych forach widzialem mnostwo opinii wzajemnie przeciwstawnych, dodawanie opinii o panelach innego producenta przejrzystosci watku raczej nie poprawia. Swoja droga, to fascynujace, jak te same panele (producent, model) u jednych leza na podlodze kilka lat i nie nosza sladow zuzycia, a u innych sa porysowane/odprysniete/wybrzuszone etc. po kliku miesiacach od polozenia... Badz tu madry i kup podloge...

pozdrawiam

Witam

Szczerze odradzam. Mam w salonie podłogę z Kronooriginal już 7 lat, byłam bardzo zadowolona i dlatego kupiłam 2 miesiące temu panele tej samej firmy Variostep Prestige. Niestety kiedyś ich jakość była wysoka a obecnie walczę pisząc reklamacje, gdyż panele mają źle utwardzoną warstwę zewnętrzną i tworzą się zarysowania. Panel w niektórych miejscach można uszkodzić paznokciem....Przestrzegam, szkoda pieniędzy i nerwów. Lepiej kupić coś porządnie wykonanego. Już teraz wiem dlaczego zrobili rabat na kolekcję 20%.

• 1 year później...
Nie polecam paneli Kronopol. Posiadam panele tej firmy z serii Platinium Excellence (gr. 8mm, AC 4) i bardzo łatwo się rysują. Przed zakupem brałam próbkę ze sklepu, której niczym nie można było porysować, ale po zakupie i położeniu te same panele bardzo szybko się porysowały. Napisałam do firmy z zapytaniem, dlaczego wprowadzają w błąd klientów, dając inny materiał jako próbkę, ale niestety żadnej odpowiedzi nie uzyskałam. Panele tanie nie są, a mają jakość gorszą od najtańszych kupionych kilka lat temu. Odradzam kupowanie paneli Kronopol.

• 3 years później...
  • 3 years później...

Witajcie! W ramach kampanii informacyjnej mam przyjemność być Waszym Doradcą Online. Chętnie odpowiem na wszystkie nurtujące pytania dotyczące produktów SWISS KRONO oraz ich zastosowania w tym oraz w pokrewnych wątkach. Pytania możecie zadawać w liście komentarzy pod tym postem lub bezpośrednio w wiadomości prywatnej.

Pozdrawiam

Edyta

Doradca Online SWISS KRONO

Edytowane przez DoradcaSwissKrono

@Doradca gdzie fizycznie można dostać wasze produkty? W każdym budowlanym?

Witaj Doris9!

na naszej stronie https://www.swisskrono.pl/Gdzie-kupic/Polska znajdziesz mapkę, gdzie zaznaczając odpowiednie miasto lub województwo możesz z łatwością sprawdzić gdzie można dostać nasze produkty.

Pozdrawiam

Edyta

Doradca Online SWISS KRONO