Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Za ktory watek dostalem bana, snobizm czy projekty?.

domek to ja

Recommended Posts

• Odpowiedzi 99
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

To Ty tez masz bana?

Naprawde?

Moze przeniesmy sie do watku emigracyjnego , tam nie powinni nas banowac

Widac nie lubia niektorzy jankesow :lol: :lol:

Ja zreszta stracilam nadzieje na uzyskanie odpowiedzi na moje pytania dotyczace projektu Tercja .Dodam , ze projekt ten bardzo mi sie podoba .

House

Czy to mimi?

A kto by inny? :lol:

Przesledzilem ten watek i musze stwierdzic,ze to mimi

czesciej mijala sie z oglada niz Ty.

Jezeli kogos z Was dwojga nalezaloby zbanowac,to na pewno nie Ciebie.

Juz bywalo ze banowali nas razem i kilka razy sama "laureatke" tych watkow.

Teraz to jakis spisek :evil: .

Ja nie jestem z tym ktorzy chca zaistnie :lol: , ale rowniez nikogo nie kopalem. :lol:

nawet bym Cie nie podejrzewala ,o to , ze Twoim marzeniem jest zaistnienie . :lol:

Ja tez nie kopalam , choc mialam ochote .

O kopaniu tylko napisalam .

Moze demokratycznie zaglosowac i by sie okazalo kto gorszy , bo juz sama nie wiem .

Nikt nie lubi czuc sie zignorowany jesli o cos pyta , a ja tak sie poczulam , tak jakby odkopnieta

Ja nie jestem z tym ktorzy chca zaistnie :lol: , ale rowniez nikogo nie kopalem. :lol:

nawet bym Cie nie podejrzewala ,o to , ze Twoim marzeniem jest zaistnienie . :lol:

Ja tez nie kopalam , choc mialam ochote .

O kopaniu tylko napisalam .

Moze demokratycznie zaglosowac i by sie okazalo kto gorszy , bo juz sama nie wiem .

Nikt nie lubi czuc sie zignorowany jesli o cos pyta , a ja tak sie poczulam , tak jakby odkopnieta

Ja oczywiscie skromnie glosuje na siebie i oswiadczam , ze jestem niewinny wysoki sadzie. :D

Dzieki bardzo w tych trudnych chwilach :D .

A moze my nie jestesmy obiektywni , poczekajmy na opinie osob z boku .

Moze nie powinnismy odbierac marzen .

Mysle , ze Wiesz o czym mowie,

I rozumiem , ze to kogos boli, naprawde .

Ja wiem , nawet nie marze , tylko wiem , ze zaraz budowe zaczynam , wykanczam , ze zajme sie tym co lubie( a nie jest to pisanie na Forum , chociaz bardzo Forum lubie i ludzi tu spotkanych) ....tym co chce robic ...

A moze my nie jestesmy obiektywni , poczekajmy na opinie osob z boku .

Moze nie powinnismy odbierac marzen .

Mysle , ze Wiesz o czym mowie,

I rozumiem , ze to kogos boli, naprawde .

Ja wiem , nawet nie marze , tylko wiem , ze zaraz budowe zaczynam , wykanczam , ze zajme sie tym co lubie( a nie jest to pisanie na Forum , chociaz bardzo Forum lubie i ludzi tu spotkanych) ....tym co chce robic ...

Masz zupelna racje, wiec poczekajmy. Material dowodowy jest tutaj http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=54236

Reszta zas tutaj. http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=54233

Wiecie co - ja jestem zdumiona , że można tyle jadu z siebie wycisnąć :o

Wydawało mi się , że forum to jest miejsce na przyjaźnie i fajne znajomości mimo różnic w pojmowaniu estetyki.

Nabijanie się z projektów z różnych pracowni archit. jest co najmniej niestosowne !!!!

Ja akurat lubie modernizm i buduję dom nowoczesny, ale znam mnóstwo ludzi, którym mój dom się nie podoba i co ? I nic ! bo nikt nie robi sobie przytyków typu-szczyt kiczu itp. Ja po prostu nie rozumiem takiej postawy.

Szkoda, że nie można dyskutować z niektórymi bez nerwów :wink:

Pozdrawiam :D

ja będe w nastepnej kolejności.............też sie udzielam w wątkach mimi i nie bardzo pała ona symaptia do mnie.........

tylko szkoda że za jej postawe obrywaja inni , gdzie ewidetnie widać że chce pokazać że jest lepsza od nas, że na wszystkim sie zana i jej zdanie to "racja"

szkoda że Redakcja nie zadaje sobie trudu żeby dokładnie poczytać jej wątki

...

szkoda że Redakcja nie zadaje sobie trudu żeby dokładnie poczytać jej wątki

może też nie może się zmusić :roll:

ja znowu nic o niczym...

nie mógłby mi ktoś przysłać jakiegoś "bryka" z całej tej historii? tak w czterech zdaniach złożonych, bo dłuższe teksty mnie przerastają, a ciekawa jestem