domek to ja 19.09.2005 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Jak w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.09.2005 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 To Ty tez masz bana? Naprawde? Moze przeniesmy sie do watku emigracyjnego , tam nie powinni nas banowac Widac nie lubia niektorzy jankesow Ja zreszta stracilam nadzieje na uzyskanie odpowiedzi na moje pytania dotyczace projektu Tercja .Dodam , ze projekt ten bardzo mi sie podoba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domek to ja 19.09.2005 23:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Dziwna sprawa , prawda ? Tym razem staralem sie trzymac regulaminu ,a tu ci masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 19.09.2005 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 House Czy to mimi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.09.2005 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 No mnie jakos szczesliwie odbanowali Moze i Tobie sie poszczesci , glowa do gory , w sobote na grzyby i ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domek to ja 19.09.2005 23:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 No mnie jakos szczesliwie odbanowali Moze i Tobie sie poszczesci , glowa do gory , w sobote na grzyby i ryby Ja nie jestem z tym ktorzy chca zaistnie , ale rowniez nikogo nie kopalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domek to ja 19.09.2005 23:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 House Czy to mimi? A kto by inny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 20.09.2005 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 House Czy to mimi? A kto by inny? Przesledzilem ten watek i musze stwierdzic,ze to mimi czesciej mijala sie z oglada niz Ty. Jezeli kogos z Was dwojga nalezaloby zbanowac,to na pewno nie Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domek to ja 20.09.2005 00:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 House Czy to mimi? A kto by inny? Przesledzilem ten watek i musze stwierdzic,ze to mimi czesciej mijala sie z oglada niz Ty. Jezeli kogos z Was dwojga nalezaloby zbanowac,to na pewno nie Ciebie. Juz bywalo ze banowali nas razem i kilka razy sama "laureatke" tych watkow. Teraz to jakis spisek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.09.2005 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Ja nie jestem z tym ktorzy chca zaistnie , ale rowniez nikogo nie kopalem. nawet bym Cie nie podejrzewala ,o to , ze Twoim marzeniem jest zaistnienie . Ja tez nie kopalam , choc mialam ochote . O kopaniu tylko napisalam . Moze demokratycznie zaglosowac i by sie okazalo kto gorszy , bo juz sama nie wiem . Nikt nie lubi czuc sie zignorowany jesli o cos pyta , a ja tak sie poczulam , tak jakby odkopnieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domek to ja 20.09.2005 00:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Ja nie jestem z tym ktorzy chca zaistnie , ale rowniez nikogo nie kopalem. nawet bym Cie nie podejrzewala ,o to , ze Twoim marzeniem jest zaistnienie . Ja tez nie kopalam , choc mialam ochote . O kopaniu tylko napisalam . Moze demokratycznie zaglosowac i by sie okazalo kto gorszy , bo juz sama nie wiem . Nikt nie lubi czuc sie zignorowany jesli o cos pyta , a ja tak sie poczulam , tak jakby odkopnieta Ja oczywiscie skromnie glosuje na siebie i oswiadczam , ze jestem niewinny wysoki sadzie. Dzieki bardzo w tych trudnych chwilach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.09.2005 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 A moze my nie jestesmy obiektywni , poczekajmy na opinie osob z boku .Moze nie powinnismy odbierac marzen .Mysle , ze Wiesz o czym mowie,I rozumiem , ze to kogos boli, naprawde . Ja wiem , nawet nie marze , tylko wiem , ze zaraz budowe zaczynam , wykanczam , ze zajme sie tym co lubie( a nie jest to pisanie na Forum , chociaz bardzo Forum lubie i ludzi tu spotkanych) ....tym co chce robic ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domek to ja 20.09.2005 00:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 A moze my nie jestesmy obiektywni , poczekajmy na opinie osob z boku . Moze nie powinnismy odbierac marzen . Mysle , ze Wiesz o czym mowie, I rozumiem , ze to kogos boli, naprawde . Ja wiem , nawet nie marze , tylko wiem , ze zaraz budowe zaczynam , wykanczam , ze zajme sie tym co lubie( a nie jest to pisanie na Forum , chociaz bardzo Forum lubie i ludzi tu spotkanych) ....tym co chce robic ... Masz zupelna racje, wiec poczekajmy. Material dowodowy jest tutaj http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=54236 Reszta zas tutaj. http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=54233 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 20.09.2005 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Wiecie co - ja jestem zdumiona , że można tyle jadu z siebie wycisnąć Wydawało mi się , że forum to jest miejsce na przyjaźnie i fajne znajomości mimo różnic w pojmowaniu estetyki. Nabijanie się z projektów z różnych pracowni archit. jest co najmniej niestosowne !!!! Ja akurat lubie modernizm i buduję dom nowoczesny, ale znam mnóstwo ludzi, którym mój dom się nie podoba i co ? I nic ! bo nikt nie robi sobie przytyków typu-szczyt kiczu itp. Ja po prostu nie rozumiem takiej postawy. Szkoda, że nie można dyskutować z niektórymi bez nerwów Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 20.09.2005 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 ten post mial byc w innym miejscu, przeniesiony do tematu snobizm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rodzik 20.09.2005 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Miałem nosa Już miałem pisać o tym kiedy dostanie bana 2112wojtek. Patrze a tu jego post o tym, że został "ukarany" Uwaga wszyscy piszący w wątkach mimi, nie po jej lini ideologicznej. Narażacie się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 20.09.2005 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 ja będe w nastepnej kolejności.............też sie udzielam w wątkach mimi i nie bardzo pała ona symaptia do mnie.........tylko szkoda że za jej postawe obrywaja inni , gdzie ewidetnie widać że chce pokazać że jest lepsza od nas, że na wszystkim sie zana i jej zdanie to "racja" szkoda że Redakcja nie zadaje sobie trudu żeby dokładnie poczytać jej wątki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.09.2005 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Paty napisała też sie udzielam w wątkach mimi Paty napisała w moim wątku: "ciekawe w jakiej firmie mimi się ubiera?" "chołota, co to kupuje w IKEA" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 20.09.2005 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 ... szkoda że Redakcja nie zadaje sobie trudu żeby dokładnie poczytać jej wątki może też nie może się zmusić ja znowu nic o niczym... nie mógłby mi ktoś przysłać jakiegoś "bryka" z całej tej historii? tak w czterech zdaniach złożonych, bo dłuższe teksty mnie przerastają, a ciekawa jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rodzik 20.09.2005 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Paty napisała też sie udzielam w wątkach mimi Paty napisała w moim wątku: "ciekawe w jakiej firmie mimi się ubiera?" "chołota, co to kupuje w IKEA" Nie wiem o co chodzi, bo mi zdania wyrywane z kontekstu nic nie mówią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts