JoShi 20.09.2005 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Wiecie co - ja jestem zdumiona , że można tyle jadu z siebie wycisnąć Oj mozna mozna. Szczegolnie jak sie wczesniej zostalo pokasanym przez kogos naprawde jadowitego Wydawało mi się , że forum to jest miejsce na przyjaźnie i fajne znajomości mimo różnic w pojmowaniu estetyki. Nabijanie się z projektów z różnych pracowni archit. jest co najmniej niestosowne !!!! Do kogo Ty to mowisz ? Chyba kierujesz te uwagi do nieodpowiednich osob. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 20.09.2005 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 ja będe w nastepnej kolejności............ Ja do towarzystwa rowniez... Ale milo mi, ze w takim gronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 20.09.2005 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Paty napisała też sie udzielam w wątkach mimi Paty napisała w moim wątku: "ciekawe w jakiej firmie mimi się ubiera?" "chołota, co to kupuje w IKEA" Mimi wyluzuj. Wszyscy to czytali nie musisz sie powtarzac. Lepiej powtorz to co napisalas a potem wykasowalas nim sie redakcja zorientowala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 20.09.2005 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Paty napisała też sie udzielam w wątkach mimi Paty napisała w moim wątku: "ciekawe w jakiej firmie mimi się ubiera?" "chołota, co to kupuje w IKEA" Mimi wyluzuj. Wszyscy to czytali nie musisz sie powtarzac. Lepiej powtorz to co napisalas a potem wykasowalas nim sie redakcja zorientowala... nie wszyscy... niektórzy nie dają rady mi pasuje że Mimi tu wkleja fragmenty [choć nie wiem czy te kluczowe ] , bo mogę się zorientować w czym rzecz*, nie podoba mi się za to, że kasuje, bo o całkiem przekreśla moje szanse *chodzi o Nasz brak entuzjazmu do tych wszystkich prezentacji, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.09.2005 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 entuzjazm? to nie to.............. Raczej to, że ktokolwiek będzie miał choćby trochę inne zdanie zostanie zarzucony stekiem pociętych cytatów, wytłuszczonymi literami, czerwienią. I do tego lament przeniesiony zostanie na wszelkie mozliwe wątki. Pare wątków przepadło na wieki, w wiele nie da się wejść. W wiele wątków raczej nawet nie staramy się wejść, bo natychmiast zostaniemy okrzyknięci za..................... a zresztą ja nie jestem w stanie tego wytłumaczyć Specjalista by się przydał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 20.09.2005 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 *chodzi o Nasz brak entuzjazmu do tych wszystkich prezentacji, tak? Nie... Chodzi o to, ze ktos smie miec inne zdanie i nie podziwiac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 20.09.2005 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 no bo najprościej jest nagadać a potem szybciutko wszystko wykasować....... przestań mimi z tą chołota bo staje się to nudne i dziwne że taka inteligentna osoba ( bo chyba za taka sie uważasz) nie załapała o co mi chodzi a przekładać to na język polski setny raz mi się nie chce...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 20.09.2005 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Przestudiowalam wlasnie watek dotyczacy nadawania tytulu NAJLEPSZY DORADCA FORUM i tu upatruje przyczyn frustracji mimi. Szkoda tylko, ze tak nieladnie sie na nas wyzywa...Szczegolnie na Wojtku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.09.2005 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 no bo najprościej jest nagadać a potem szybciutko wszystko wykasować....... przestań mimi z tą chołota bo staje się to nudne i dziwne że taka inteligentna osoba ( bo chyba za taka sie uważasz) nie załapała o co mi chodzi a przekładać to na język polski setny raz mi się nie chce...... to moze i nam trzeba bylo donosic? Gorzej , ze ja tego wogole do glowy nie bralam co ona wypisuje co do 2 czesci wypowiedzi dajmy spokoj , bo nie ma o co co co co co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 20.09.2005 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 co do 2 czesci wypowiedzi dajmy spokoj , bo nie ma o co co co co co Uwazaj uwazaj, bo znow bedziesz musiala przepraszac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domek to ja 20.09.2005 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 A ja dalej nie wiem za ktory watek bana dostalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.09.2005 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 za całokształt a poza tym nadajesz w nocy i admin nie może sie wyspać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domek to ja 20.09.2005 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 za całokształt a poza tym nadajesz w nocy i admin nie może sie wyspać A mi sie wydawalo ze on spi . Za caloksztalt , ten ostatni, czy rowniez szkielet drewniany . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.09.2005 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 rrmi. Ja tez nie kopalam , choc mialam ochote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.09.2005 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 rrmi. Moze nie powinnismy odbierac marzen . Mysle , ze Wiesz o czym mowie, I rozumiem , ze to kogos boli, naprawde . Ja wiem , nawet nie marze , tylko wiem , ze zaraz budowe zaczynam , wykanczam , ze zajme sie tym co lubie( a nie jest to pisanie na Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.09.2005 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 badi przytyków typu-szczyt kicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.09.2005 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 rodzik Uwaga wszyscy piszący w wątkach mimi, nie po jej lini ideologicznej. Narażacie się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.09.2005 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Paty tylko szkoda że za jej postawe obrywaja inni , gdzie ewidetnie widać że chce pokazać że jest lepsza od nas, że na wszystkim sie zana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.09.2005 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 JoShi Mimi wyluzuj. Wszyscy to czytali nie musisz sie powtarzac. Lepiej powtorz to co napisalas a potem wykasowalas nim sie redakcja zorientowala... proszę bardzo, s p e c j a l n i e d l a J o s h i ,mniej więcej tak, bo miało to iść na priva do Janusza, a byłam zmęczona i poszło na forum: "Januszz. Opiszę Ci pozostałe Tercje na priva, bo w natłoku balonowo kopiowanych postów gubi się to, co jest dla nas ważne. Na razie wyjeżdzam, bo Pysia jest na wakacjach z tatą, a ja jestem z Julcią, bo była za mała na taką wyprawę. Ale łobuziaka też trzeba zabrać na słońce Rozłożymy tę Twoją Tercję jak puzzle i zrobimy coś fajnego. Narysuję Ci nowe łazienki i kuchnię.Pozdrawiam mimi" Widać wyobraźnia co niektórych pracuje, szkoda tylko, że nie dla pomocy innym Jeśli ktoś skopiował oryginalny post , proszę o wklejenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 20.09.2005 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 no Mimi jestem zachwycona!! zawsze byłam za tym, zeby robić w Uwagach streszczenia sytuacji typu "kto z kim co i jak robił, i co go za to ze strony Redakcji spotkało", bo to jedyny dział do którego wchodze regularnie i w pełni samodzielnie, a nie w ramach chaotycznego śledzenia Pupili czy nawet okazjonalniego podczytywania Wspólpisaczy... ale Mimi, przeklejanie fragmentów z innych działów, zwłaszcza wypowiedzi USUNIĘTYCH, to już bomba jak dla mnie! Mimi, jesteś nieoceniona nareszcie mam jakieś usystematyzowane wrażenie! byle tak dalej!! PS tym bardziej doceniam, że to chyba cytaciki z Wnętrz, a tego działu nienawidzę i nie wejdę tam nawet za najdowcipniejszą moją Pupilką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts