Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Za ktory watek dostalem bana, snobizm czy projekty?.

domek to ja

Recommended Posts

Wiecie co - ja jestem zdumiona , że można tyle jadu z siebie wycisnąć :o

Oj mozna mozna. Szczegolnie jak sie wczesniej zostalo pokasanym przez kogos naprawde jadowitego ;)

Wydawało mi się , że forum to jest miejsce na przyjaźnie i fajne znajomości mimo różnic w pojmowaniu estetyki.

Nabijanie się z projektów z różnych pracowni archit. jest co najmniej niestosowne !!!!

Do kogo Ty to mowisz ? Chyba kierujesz te uwagi do nieodpowiednich osob. ;)

• Odpowiedzi 99
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Paty napisała

też sie udzielam w wątkach mimi

Paty napisała w moim wątku:

"ciekawe w jakiej firmie mimi się ubiera?"

:lol: :lol: :lol:

"chołota, co to kupuje w IKEA"

:-? :-? :-?

Mimi wyluzuj. Wszyscy to czytali nie musisz sie powtarzac. Lepiej powtorz to co napisalas a potem wykasowalas nim sie redakcja zorientowala...

Paty napisała

też sie udzielam w wątkach mimi

Paty napisała w moim wątku:

"ciekawe w jakiej firmie mimi się ubiera?"

"chołota, co to kupuje w IKEA"

:-? :-? :-?

Mimi wyluzuj. Wszyscy to czytali nie musisz sie powtarzac. Lepiej powtorz to co napisalas a potem wykasowalas nim sie redakcja zorientowala...

nie wszyscy...

niektórzy nie dają rady :cry:

mi pasuje że Mimi tu wkleja fragmenty [choć nie wiem czy te kluczowe :roll:] , bo mogę się zorientować w czym rzecz*, nie podoba mi się za to, że kasuje, bo o całkiem przekreśla moje szanse :cry:

*chodzi o Nasz brak entuzjazmu do tych wszystkich prezentacji, tak?

entuzjazm? to nie to..............

Raczej to, że ktokolwiek będzie miał choćby trochę inne zdanie zostanie zarzucony stekiem pociętych cytatów, wytłuszczonymi literami, czerwienią. I do tego lament przeniesiony zostanie na wszelkie mozliwe wątki.

Pare wątków przepadło na wieki, w wiele nie da się wejść. W wiele wątków raczej nawet nie staramy się wejść, bo natychmiast zostaniemy okrzyknięci za..................... a zresztą ja nie jestem w stanie tego wytłumaczyć :roll: Specjalista by się przydał.

no bo najprościej jest nagadać a potem szybciutko wszystko wykasować.......

przestań mimi z tą chołota bo staje się to nudne i dziwne że taka inteligentna osoba ( bo chyba za taka sie uważasz) nie załapała o co mi chodzi a przekładać to na język polski setny raz mi się nie chce......

no bo najprościej jest nagadać a potem szybciutko wszystko wykasować.......

przestań mimi z tą chołota bo staje się to nudne i dziwne że taka inteligentna osoba ( bo chyba za taka sie uważasz) nie załapała o co mi chodzi a przekładać to na język polski setny raz mi się nie chce......

to moze i nam trzeba bylo donosic? :lol:

Gorzej , ze ja tego wogole do glowy nie bralam co ona wypisuje :o

co do 2 czesci wypowiedzi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

dajmy spokoj , bo nie ma o co co co co co :lol: :lol: :lol:

rrmi.

Moze nie powinnismy odbierac marzen .

Mysle , ze Wiesz o czym mowie,

I rozumiem , ze to kogos boli, naprawde .

Ja wiem , nawet nie marze , tylko wiem , ze zaraz budowe zaczynam , wykanczam , ze zajme sie tym co lubie( a nie jest to pisanie na Forum

:o :o :o

JoShi

proszę bardzo, s p e c j a l n i e d l a J o s h i ,mniej więcej tak, bo miało to iść na priva do Janusza, a byłam zmęczona i poszło na forum:

"Januszz.

Opiszę Ci pozostałe Tercje na priva, bo w natłoku balonowo kopiowanych postów gubi się to, co jest dla nas ważne.

Na razie wyjeżdzam, bo Pysia jest na wakacjach z tatą, a ja jestem z Julcią, bo była za mała na taką wyprawę. Ale łobuziaka też trzeba zabrać na słońce :D Rozłożymy tę Twoją Tercję jak puzzle i zrobimy coś fajnego.

Narysuję Ci nowe łazienki i kuchnię.Pozdrawiam

mimi"

Widać wyobraźnia co niektórych pracuje, szkoda tylko, że nie dla pomocy innym :-? :-? :-?

Jeśli ktoś skopiował oryginalny post :wink: , proszę o wklejenie.

no Mimi jestem zachwycona!!

zawsze byłam za tym, zeby robić w Uwagach streszczenia sytuacji typu "kto z kim co i jak robił, i co go za to ze strony Redakcji spotkało", bo to jedyny dział do którego wchodze regularnie i w pełni samodzielnie, a nie w ramach chaotycznego śledzenia Pupili czy nawet okazjonalniego podczytywania Wspólpisaczy...

ale Mimi, przeklejanie fragmentów z innych działów, zwłaszcza wypowiedzi USUNIĘTYCH, to już bomba jak dla mnie!

Mimi, jesteś nieoceniona

nareszcie mam jakieś usystematyzowane wrażenie!

byle tak dalej!!

PS tym bardziej doceniam, że to chyba cytaciki z Wnętrz, a tego działu nienawidzę :evil: i nie wejdę tam nawet za najdowcipniejszą moją Pupilką