Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Za ktory watek dostalem bana, snobizm czy projekty?.

domek to ja

Recommended Posts

• Odpowiedzi 99
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Rodzik czyli klon... :wink:

Miałem nosa

Już miałem pisać o tym kiedy dostanie bana 2112wojtek. Patrze a tu jego post o tym, że został "ukarany"

:lol: :lol: :lol:

Redakcja napisał:

Przywracamy rangę Wojtka 2112, ale prosimy by pamiętał, że tytuł na Forum zobowiązuje i nie powinien radzić się, jak... zabić sąsiada. Ktoś może nie mieć poczucia humoru. Pozdrawiamy

smutna lidka

ale Mimi, przeklejanie fragmentów z innych działów, zwłaszcza wypowiedzi USUNIĘTYCH, to już bomba jak dla mnie!

jak nie można się przyczepić do treści tego, co napisane, to się trzeba przyczepić do tego, że wogóle napisane? :wink: :lol: :lol: :lol:

naprawdę dajcie już spokój i wróćmy do merytorycznych tematów na forum. Może macie jakiś inny od mojego pomysł na łazienkę albo na zmianę bezsensownego położenia schodów w Tercji 3? Januszowi naprawdę zależy na tym domu, komuś innemu na ładnym wnętrzu łazienki. Może tam skupicie swoją energię?

zapraszam:

http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=55196

http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=54236&start=180&postdays=0&postorder=asc&highlight=

Historia się powtarza - jak widać. Prosimy o umiar - i mimilapin, która swą postawą prowokuje do polemik, i oponentów. Pozdrawiamy serdecznie

Skoro historia się powtarza, Szanowna Redakcjo - istnieje głęboka potrzeba stworzenia na Forum Kącika pt "Wszystkie światła na mnie", w którym sezonowo Artysta/ci by wystąpił ze spektaklem, monodramem, powiedzmy. Tam i pomidorami można porzucać, i klaskać aż obrzękną prawice.

No wie, Redakcja, taki SPATIF

albo inny ŚCIEK

pozdrawiam serdecznie :)

Prosimy o umiar - i mimilapin, która swą postawą prowokuje do polemik, i oponentów.

a ja jeszcze raz poprosze mimilapin w kwestii technicznej

dużymi literami proszę

nawet czerwonymi mogę

- mimilapin, nie kombinuj z cytatami, bo stają sie nieczytelne

- nie wklejaj tak ogromnych zdjęć, bo rozjeżdzają forum i strasznie długo ładują wątek

- nie powtarzaj tych samych zdjęć w postach kolejno po sobie następujących

- nie mieszaj wątków przeklejając wypowiedzi z innych

- nie kasuj/zmieniaj masowo swoich postów

Historia się powtarza - jak widać. Prosimy o umiar - i mimilapin, która swą postawą prowokuje do polemik, i oponentów. Pozdrawiamy serdecznie

Skoro historia się powtarza, Szanowna Redakcjo - istnieje głęboka potrzeba stworzenia na Forum Kącika pt "Wszystkie światła na mnie", w którym sezonowo Artysta/ci by wystąpił ze spektaklem, monodramem, powiedzmy. Tam i pomidorami można porzucać, i klaskać aż obrzękną prawice.

No wie, Redakcja, taki SPATIF

albo inny ŚCIEK

pozdrawiam serdecznie :)

Dobre pozwolisz że wcielę w życie ...

:wink:

anioły fruwające w niebie mają

piękne skrzydła, natomiast anioły chodzące po ziemi mają piękne nogi....tak a propos to ktore aniołki bana dostały ?? :wink: