Gość 20.09.2005 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Przestudiowalam wlasnie watek dotyczacy nadawania tytulu NAJLEPSZY DORADCA FORUM i tu upatruje przyczyn frustracji mimi. Szkoda tylko, ze tak nieladnie sie na nas wyzywa... Szczegolnie na Wojtku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.09.2005 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Rodzik czyli klon... Miałem nosa Już miałem pisać o tym kiedy dostanie bana 2112wojtek. Patrze a tu jego post o tym, że został "ukarany" Redakcja napisał: Przywracamy rangę Wojtka 2112, ale prosimy by pamiętał, że tytuł na Forum zobowiązuje i nie powinien radzić się, jak... zabić sąsiada. Ktoś może nie mieć poczucia humoru. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.09.2005 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 smutna lidka ale Mimi, przeklejanie fragmentów z innych działów, zwłaszcza wypowiedzi USUNIĘTYCH, to już bomba jak dla mnie! jak nie można się przyczepić do treści tego, co napisane, to się trzeba przyczepić do tego, że wogóle napisane? naprawdę dajcie już spokój i wróćmy do merytorycznych tematów na forum. Może macie jakiś inny od mojego pomysł na łazienkę albo na zmianę bezsensownego położenia schodów w Tercji 3? Januszowi naprawdę zależy na tym domu, komuś innemu na ładnym wnętrzu łazienki. Może tam skupicie swoją energię? zapraszam: http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=55196 http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=54236&start=180&postdays=0&postorder=asc&highlight= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 20.09.2005 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Dobrze ze nie jestem Adminem tego forum ....a tak nie moj cyrk i nie moje małpy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.09.2005 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Dobrze ze nie jestem Adminem tego forum ....a tak nie moj cyrk i nie moje małpy Rozumiem , ze bys nas znowu pobanowal I wtedy sam jak ten krolewicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 20.09.2005 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 badi przytyków typu-szczyt kicz mimi - ja ciebie nie cytuję. Dlaczego cytujesz moje słowa i w jakiej sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 20.09.2005 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Dobrze ze nie jestem Adminem tego forum ....a tak nie moj cyrk i nie moje małpy podpisuję się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domek to ja 20.09.2005 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Dobrze ze nie jestem Adminem tego forum ....a tak nie moj cyrk i nie moje małpy podpisuję się I ja podpisuje sie w imieniu malp . Wakacje chyba krotkie byly . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 21.09.2005 02:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 house To kiedy Cie odbanuja?No i za co zbanowali?Juz wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 21.09.2005 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 house To kiedy Cie odbanuja? No i za co zbanowali? Juz wiesz? Pewnie zachodzi o głowe jak to mozliwe ze tym razem mu Mimi kuku zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 21.09.2005 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Dobrze ze nie jestem Adminem tego forum ....a tak nie moj cyrk i nie moje małpy podpisuję się I ja podpisuje sie w imieniu malp . Wakacje chyba krotkie byly . za krótkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 21.09.2005 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Historia się powtarza - jak widać. Prosimy o umiar - i mimilapin, która swą postawą prowokuje do polemik, i oponentów. Pozdrawiamy serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 21.09.2005 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 brawo redakcja Pax Pax między chrześcijany ! za wazelinę bana chyba nie dostanę ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 21.09.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Historia się powtarza - jak widać. Prosimy o umiar - i mimilapin, która swą postawą prowokuje do polemik, i oponentów. Pozdrawiamy serdecznie Skoro historia się powtarza, Szanowna Redakcjo - istnieje głęboka potrzeba stworzenia na Forum Kącika pt "Wszystkie światła na mnie", w którym sezonowo Artysta/ci by wystąpił ze spektaklem, monodramem, powiedzmy. Tam i pomidorami można porzucać, i klaskać aż obrzękną prawice. No wie, Redakcja, taki SPATIF albo inny ŚCIEK pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 21.09.2005 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Lepiej powtorz to co napisalas a potem wykasowalas nim sie redakcja zorientowala... o, o, o ! znaczy trzeba PrintScreeny robić dla alibi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 21.09.2005 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Prosimy o umiar - i mimilapin, która swą postawą prowokuje do polemik, i oponentów. a ja jeszcze raz poprosze mimilapin w kwestii technicznej dużymi literami proszę nawet czerwonymi mogę - mimilapin, nie kombinuj z cytatami, bo stają sie nieczytelne - nie wklejaj tak ogromnych zdjęć, bo rozjeżdzają forum i strasznie długo ładują wątek - nie powtarzaj tych samych zdjęć w postach kolejno po sobie następujących - nie mieszaj wątków przeklejając wypowiedzi z innych - nie kasuj/zmieniaj masowo swoich postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 21.09.2005 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Historia się powtarza - jak widać. Prosimy o umiar - i mimilapin, która swą postawą prowokuje do polemik, i oponentów. Pozdrawiamy serdecznie bardzo miło że redakcja zauważa że kij ma dwa końce........ brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 21.09.2005 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Historia się powtarza - jak widać. Prosimy o umiar - i mimilapin, która swą postawą prowokuje do polemik, i oponentów. Pozdrawiamy serdecznie Skoro historia się powtarza, Szanowna Redakcjo - istnieje głęboka potrzeba stworzenia na Forum Kącika pt "Wszystkie światła na mnie", w którym sezonowo Artysta/ci by wystąpił ze spektaklem, monodramem, powiedzmy. Tam i pomidorami można porzucać, i klaskać aż obrzękną prawice. No wie, Redakcja, taki SPATIF albo inny ŚCIEK pozdrawiam serdecznie Dobre pozwolisz że wcielę w życie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 21.09.2005 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 - nie zamieszczaj fonetycznych transkrypcji z rosyjskiego, bo sa wybitnie błędne- dla przygód swoich dzieci załóż odrębny wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 21.09.2005 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Historia się powtarza - jak widać. Prosimy o umiar - i mimilapin, która swą postawą prowokuje do polemik, i oponentów. Pozdrawiamy serdecznie anioły fruwające w niebie mają piękne skrzydła, natomiast anioły chodzące po ziemi mają piękne nogi....tak a propos to ktore aniołki bana dostały ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts