rrmi 21.09.2005 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 ja nie mam skrzydel , nie jestem w niebie , nogi takie sobie , a bana mialam , ale juz nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 21.09.2005 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Ja też skrzydeł nie mama bana dostałemznaczy się mam piękne ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rodzik 21.09.2005 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 A może taka ankieta: - nie dostałem banana - nie dostałem, ale pracuje na to - dostałem, ale nie wiem za co - dostałem, należało mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 21.09.2005 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 jeszcze: - niby wiem, ale WCALE mi się nie należało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rodzik 21.09.2005 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 jeszcze: - niby wiem, ale WCALE mi się nie należało Tak jest Tego punktu zdecydowanie brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domek to ja 21.09.2005 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 house To kiedy Cie odbanuja? No i za co zbanowali? Juz wiesz? Pewny jestem tylko jednego. Ladnie tutaj w tym areszcie maja , a jak wygodnie . Odrazu widac ze mimi tutaj byla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 21.09.2005 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Jeszcze powinno być tak : dostałem -za NIEWINNOSC.........kubek sie nalezy plus odsetki capka z daskiem, plus straty moralne- roczna prenumerata muratora gratis....status nietykalnego przez rok ...to na tyle , jak mi sie co wspomni to klikne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 21.09.2005 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Historia się powtarza - jak widać. Prosimy o umiar - i mimilapin, która swą postawą prowokuje do polemik, i oponentów. Pozdrawiamy serdecznie Skoro historia się powtarza, Szanowna Redakcjo - istnieje głęboka potrzeba stworzenia na Forum Kącika pt "Wszystkie światła na mnie", w którym sezonowo Artysta/ci by wystąpił ze spektaklem, monodramem, powiedzmy. Tam i pomidorami można porzucać, i klaskać aż obrzękną prawice. No wie, Redakcja, taki SPATIF albo inny ŚCIEK pozdrawiam serdecznie Paprotka ten pomysł to klapa jest totalna... Wtopa i cała zainwestowana forsa poszła się (...) Niby publika przychodzi, niby licznik się zwiększa ale zero reakcji... Admina pierona się boją czy jak ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rodzik 21.09.2005 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Mozna jeszcze dorzucić taki punkt: - dostałem; była amnestia; pracuje na następnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 21.09.2005 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 A może taka ankieta: - nie dostałem banana - nie dostałem, ale pracuje na to - dostałem, ale nie wiem za co - dostałem, należało mi się musi być jeszcze ban za Leona. cokolwiek to znaczy znaczy się zorientowani są zorientowani... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.09.2005 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Mozna jeszcze dorzucić taki punkt: - dostałem; była amnestia; pracuje na następnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 21.09.2005 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Jeżeli chodzi o nabijanie licznika to jest propozycja od Redakcji: Przy okazji zastanawiamy się w redakcji, czy ktoś kto ma tyle czasu na pisanie na forum nie wolałby spożytkować swojej energii na stworzenie jakiegoś poważniejszego dzieła, choćby do Muratora? Czekamy na propozycje artykułów. Propozycja jest publiczna. Ktoś się pisze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.09.2005 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Ja nie. Jestem całkowicie niepoważna i niech tak pozostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rodzik 21.09.2005 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Na razie projekt ankiety wyglada tak: - nie dostałem banana - nie dostałem, ale pracuje na to - nie dostałem, mimo że się należało, ale admin niezauważył - dostałem, ale nie wiem za co - dostałem, niby wiem za co, ale wcale mi się nie należało - dostałem, należało mi się - dostałem, była amnestia, pracuje na następnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.09.2005 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 może być jeszcze: - nie dostałem mimo, że sie należało, ale admin niezauważył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 21.09.2005 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Majka no co ty przecież masz tylko minus, jakbyś była niepoważna to by było chyba tak : - ), a całkowicie niepoważna tu tak ; - ))))). Co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 21.09.2005 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 musi być jeszcze ban za Leona. cokolwiek to znaczy znaczy się zorientowani są zorientowani... Proponuje mala zmiane za Leona i lub kogos innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 21.09.2005 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Propozycja jest publiczna. Ktoś się pisze? Ja raczej naleze do tej czesci forumowego spoleczenstwa, ktora nie grzeszy ani talentem, ani poczyciem piekna ani nawet namiastka gustu O zrozumieniu dla sztuki i artystow nie wspomne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 21.09.2005 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 O kurna Majeczko skąd masz taki fajowy minusik ?!?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rodzik 21.09.2005 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 O kurna Majeczko skąd masz taki fajowy minusik ?!?! To "minus" u Redakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts