Majka 21.09.2005 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 O kurna Majeczko skąd masz taki fajowy minusik ?!?! To "minus" u Redakcji. zazdrośnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 21.09.2005 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 zbiera się co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 21.09.2005 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Na razie ma jeden. Ja stawiałem na reprinty Dziennika Williego, ale Redakcja nie doczytała, a piękne te jego telenowele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 21.09.2005 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Jeżeli chodzi o nabijanie licznika to jest propozycja od Redakcji: Przy okazji zastanawiamy się w redakcji, czy ktoś kto ma tyle czasu na pisanie na forum nie wolałby spożytkować swojej energii na stworzenie jakiegoś poważniejszego dzieła, choćby do Muratora? Czekamy na propozycje artykułów. Propozycja jest publiczna. Ktoś się pisze? Niezłe, minimum pracy a maximum zysku, ciekawe ile płacą??? No chyba, że społecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 22.09.2005 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Paprotka ten pomysł to klapa jest totalna... Wtopa i cała zainwestowana forsa poszła się (...) Niby publika przychodzi, niby licznik się zwiększa ale zero reakcji... Admina pierona się boją czy jak ??? No wiesz, stary : jaki menago - takie gwiazdy ściaga co tam .. jakieś supporty oklaskiwać.. się poczeka na Wielkie Nazwiska,Prawdziwych Artystów, Wyraziste Postaci , o! ja czekam - wrócą - zawsze wracają bez nazwisk nieważne ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
house to ja 22.09.2005 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Witam wszystkich , caly i zdrowy. "To ja" house. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 22.09.2005 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Witaj !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.09.2005 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Witam wszystkich , caly i zdrowy. "To ja" house. Chyba nam jakas powitalna sie nalezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modulor 22.09.2005 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 - nie zamieszczaj fonetycznych transkrypcji z rosyjskiego, bo sa wybitnie błędne - dla przygód swoich dzieci załóż odrębny wątek Ewuniu? czyżby Cię krew zalewała czy to tylko taka czcionka jest w html? zresztą dość ..... dość !! muszę popróbować uwagi o forum muratora nie czyta chyba nawet murator :DDDDDDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 23.09.2005 02:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Ewuniu? czyżby Cię krew zalewała czy to tylko taka czcionka jest w html? nie drogi modulorze, nic mnie nie zalewa ale że do mimi normalne nie dociera, to próbuję jej stylem - dużymi literami i na czerwono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 23.09.2005 02:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Ewuniu? czyżby Cię krew zalewała czy to tylko taka czcionka jest w html? nie drogi modulorze, nic mnie nie zalewa ale że do mimi normalne nie dociera, to próbuję jej stylem - dużymi literami i na czerwono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.09.2005 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 To nie za wątek, ale za bałagan we warsztacie - toż to urąga przepisom BHP !!! naślę tam kontrolę - uwielbiam donosić :lol: : http://foto.onet.pl/upload/9/60/_535244_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.09.2005 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 a drzazgi lecą na wszystkie strony i czasem któraś wpadnie w oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.09.2005 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 Ewunia napisał: -nie zamieszczaj fonetycznych transkrypcji z rosyjskiego, bo sa wybitnie błędne - dla przygód swoich dzieci załóż odrębny wątek bo ja jestem rusy-cysta i lubię ruskie ...pierogi, a Ty jesteś rusycysta idę wrzucić mimi - głosik do izbiratielnoj Mamy wszak demokrację, kak w sojedijonnych sztatach amjeriki! To mogę pisać z bykami pa russki czy nie??? praściaj Ewunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
house to ja 25.09.2005 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 Ewunia napisał: -nie zamieszczaj fonetycznych transkrypcji z rosyjskiego, bo sa wybitnie błędne - dla przygód swoich dzieci załóż odrębny wątek bo ja jestem rusy-cysta i lubię ruskie ...pierogi, a Ty jesteś rusycysta idę wrzucić mimi - głosik do izbiratielnoj Mamy wszak demokrację, kak w sojedijonnych sztatach amjeriki! To mogę pisać z bykami pa russki czy nie??? praściaj Ewunia O, widze ze sie i tutaj pojawila laureatka " The best kompromitejszyn of the year". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.09.2005 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 och, jakaż gwałtowna rekacja na czarna polewkę no właśnie, przykro mi to przekazać house ... nawet nie wiem, jak mam to zrobić, jakich słów użyć i w jakim języku, bo pa russki mi nie wolno house, wiesz, pisałam, że Pimboli jest tylko jeden - nic nie poradzę - Jeden Jedyny w mimi-serduszku. Otwórz się house na inne kobiety, nie bądź taki, proszę. JoShi ma doświadczenie w opiece nad gadami, a ja ...ja w przeciwnieństwie do Niej lubię dzieci, swoje i cudze, zwłaszcza krasnale w ogrodzie: http://foto.onet.pl/upload/9/65/_535241_n.jpg i wina nie piję, tylko sok z buraków albo mleko. I marchewki przedkładam nad kiełbasę (zieloną ). żegnaj house - mam nadzieję, że w pracy się zapomnisz - warsztacik masz niezły snobistyczny papa - mimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.09.2005 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 na osłodę tej sercowej porażki przesyłam pyszny miód tymiankowy, świeżutki, podzielę się. http://foto.onet.pl/upload/26/2/_535420_n.jpg i uciekam ztond Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
house to ja 26.09.2005 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 http://foto.onet.pl/upload/26/2/_535420_n.jpg i uciekam ztond Czy to juz 1 XI? Nie ma jak ciemna czekolada . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 27.09.2005 00:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 bo ja jestem rusy-cysta i z tym się zgadzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 27.09.2005 00:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 ... kak w sojedijonnych sztatach amjeriki! ... ... pa russki ... ... praściaj http://emots.gpbb.net/Szok.gif http://emots.gpbb.net/Mdleje_1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts