Maco 12.12.2002 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2002 tczarek, mnie też czasem irytują wypowiedzi nie na temat. Pewnie sam czasem zbaczam z tematu, bo akurat dany wątek coś mi otworzy i jakieś pytanie trochę związane z tematem ale nie do końca mi się wyklaruje... Ja zuważyłem, że porobiły się wątki w 99% do pogadania w odróżnieniu od tych, które omawiają konkretny problem czy pytanie. I mam nadzieję, że taki podział się utwierdzi. No i kąkol pitbulla mi się podoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz2 12.12.2002 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2002 On 2002-12-11 11:36, tczarek wrote: mogę? - ciach! nowych stopni wtajemniczenia Forum a napiszą coś konkretnego. A tak naprawdę to proponuję aby bojkotować takie wypowiedzi i nie polemizować z nimi. Jeżeli interesują cię tylko konkrety - polecam książki i podręczniki budownictwa. Jest tego dużo, z reguły i kompetentnie, i konkretnie. Jeżeli oczekujesz odpowiedzi pisanej "na gorąco" - trzeba się pogodzić z różnymi dygresjami. Bez nich prawdopodobnie byłoby tutaj pustawo.. pozdrawiam Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts