Edka 20.09.2005 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Jak wyżej. Bardzo sprawna, słowna i konkretna ekipa. Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy i efektów.namiary: Pan Andrzej Polański tel. 503 016 582.P.S. Życzę nam wszystkim takich fachowców jak najwięcej.Edyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 20.09.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Fajnie. Wlasnie niedlugo bede potrzebowal. Mozesz sie pochwalic jakie maja stawki?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Broncio 11.10.2005 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Ekipa pana Andrzeja robiła u mnie wylewki w piątek 7.10. Przyjechali parę minut po 7 a o godz 15.30 juz odjeżdżali. Wylali w sumie 166 metrów. Robota szybka bez zbędnych przestojów. Wylewki zrobione profesjonalnie. Polecam wszystkim . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 15.11.2005 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Potwierdzam,robili u mnie tydzień temu. Na razie wygląda ok.Poszło im szybko i sprawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 15.11.2005 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 jakie mają stawki?? z góry dzięki za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 15.11.2005 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 jakie mają stawki?? z góry dzięki za odp. Dzwonić i pytać. Standardowe 12/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaw 22.11.2005 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 Ja również polecam tą ekipę. Mają ekspresowe tempo - trzeba się wcześniej zastanowić jak mają wyglądać detale wykończenia - gdzie parkiet a gdzie płytki, po jakiej linii ma być podział, jak maja być zakończone wylewki przy schodach i przy przepustach przez strop itp, bo w trakcie ich pracy już nie ma czasu na myślenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.09.2006 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Ja również polecam tą ekipę. Mają ekspresowe tempo - trzeba się wcześniej zastanowić jak mają wyglądać detale wykończenia - gdzie parkiet a gdzie płytki, po jakiej linii ma być podział, jak maja być zakończone wylewki przy schodach i przy przepustach przez strop itp, bo w trakcie ich pracy już nie ma czasu na myślenie slaw, o co chodzi z tymi liniami podziału (podziału czego?), nie bardzo rozumiem tez 'jak maja być zakończone wylewki przy schodach i przy przepustach przez strop' - tzn że moga być wykończne na różne sposoby? A najbardziej tajemnicze jest to itp. co jeszcze jest do przemyślenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaw 02.11.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 No dobra - w skrócie: "linie podziału 1" - wylewka pod parkiet powinna być ok. 15mm niżej niż pod płytki, robi się więc uskok, warto zaplanować gdzie dokładnie ma być ten uskok, żeby później nie kuć. "linie podziału 2" - na styku pomieszczeń robi się linie dylatacyjne, zwykle tak, by wypadały pod zamkniętymi drzwiami. Trzeba się więc zdecydować na jakiej linii będą wypadać skrzydła drzwi. W przypadku grubej ściany sprawa nie jest oczywista - mogą być wyrówane do jednej lub drugiej strony ściany albo być po środku grubości ściany. "wykończenie przy schodach" - otóż schody się zaczynają np. wtedy, kiedy okładzina stopni ma być innej grubości niż posadzka na górze. Np. chcesz dać grube deski na schodach i terakotę na podłodze na górze. Lepiej będzie wyglądać, jeśli pierwsza deska na górze będzie zamontowana już na poziomie posadzki a nie dopiero o schodek niżej. Być może warto wtedy zostawić miejsce na tą deskę - robiąc prostokątne obniżenie wylewki o 15mm na powierzchni podłogi zbliżonej do wielkości stopnia schodów. Tu wszystko oczywiście zależy od inwencji - można ten problem rozwiązać i na inne sposoby. "przepusty przez strop" - ja np. wrzuciłem peszla między pomieszczeniami na dole i na górze. Dzięki temu, że zrobiłem to przed wylewką mogłem odbić kilkadziesiąt centymetrów w bok i dziura peszla wypadła w planowanej szafie a nie na środku podłogi. Niby drobiazg, ale gdyby mi kiedyś przyszła ochota puszczenia tam kabla a nie byłoby peszla to musiałbym wiercić pionowo i kombinować którędy puścić kable poziomo - po podłodze na górze czy pod sufitem na dole. "co jeszcze jest do przemyślenia" - ułańska fantazja projektantów i inwestorów nie zna granic, czyli wszystko inne co w moim domu nie wystąpiło i nie przyszło by mi nawet do głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts