bobiczek 11.12.2002 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2002 Przyjechał cymbał zdezelowanym Kamaze, zaczął kiprować kamień i pękł mu wąż od hydrauliki.Zalał mi całe tyje i bukszpany.Za chwilę włożył ten wąż i ...historia się powtórzyła.Oblał mi 2 duże bukszpany i 3 ogromne tyje.Wlał w nie chyba z 10 litrów oleju.Świecą mi się te rośliny okropnie.Zlałem je wodą jakieś 15min, porządnie, zebrałem ziemie z góry, ale i tak wszystko śmierdzi aż strach.Boję się że moje bezcenne rośliny trafi szlag.Pomóżcie, co robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 24.12.2002 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2002 Bardzo Wam dziękuję za wszelkie rady. Spłynęła ich od 11 grudnia cała lawina.Dziś wszystko przykrył śnieg, zobaczymy co będzie na wiosnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts