Arek99 20.09.2005 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 jak w temacie - co możecie polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carrrlos 20.09.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 na pewno wodno-powietrzny, polecamodzielne sterowanie powietrzem, oddzielne dyszami wodnymi, moj system ma także podgrzewanie powietrza i wody (bardzo przydatne) a także suszenie kanałów wodnych i powietrznych 10 minut po zakończeniu jacuzzi i spuszczeniu wody - zapobiega to tworzeniu się grzybo-syfów w w/w kanałach. ja mam poolspa, lepiej mieć opcję full wypas niż prosty minimum system, skoro decyzujesz sie na hydromasaż zrób go w konkretnej wersji niż jakieś tam minimum psikadło.odradzam produkty no name z Leroy'a czy innych, ja kupiłem z wyprzedaży (zmiana ekspozycji) wynegocjowałem 35% rabatu.warto polować na okazje ! udanych zakupów !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arek99 21.10.2005 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 odświeżam temat, bo wciąż mnie interesuje, a nie widzę szczególnego zainteresowania innych. Oglądałem ostatnio PoolSpa i Hydro-Top. Czy ktoś ma lub zna ich produkty, albo może polecić coś innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anekri 21.10.2005 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 taka "wypasiona" wanna z hydromasażem to spory koszt, a byle jaka to sporo czyszczenia ja mam matę do hydromasażu i jestem zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarzeb 21.10.2005 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 a ja z kolei stwierdzilem, ze ze wzgledu na halas wezme tylko masaz wodny - znacznie , ale to znacznie ciszej no i tez taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anekri 21.10.2005 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 a ja z kolei stwierdzilem, ze ze wzgledu na halas wezme tylko masaz wodny - znacznie , ale to znacznie ciszej no i tez taniej ostatnio wysyłałam ci info na maila kupiłeś coś już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarzeb 21.10.2005 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 a ja z kolei stwierdzilem, ze ze wzgledu na halas wezme tylko masaz wodny - znacznie , ale to znacznie ciszej no i tez taniej ostatnio wysyłałam ci info na maila kupiłeś coś już? sorry naprawde przepraszam - na smierc zapomnialem (sporo sie dzialo) nie kupilem moglabys powtorzyc? z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anekri 21.10.2005 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 spoko tak tylko pytałam ale info przesłałam jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts