maz78 20.09.2005 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Jeżeli ktoś pomoże będe wdzięczny, sąsiad nademną miał awarię, zalało mi kawalek ściany w kuchni i łazience, jest to nowy blok, już raz pomalowałem sciany, miałem malować drugi raz a tu ok metr kwadratowy ściany jest mokry.Jeszcze tam nie mieszkam, wietrze mieszkanie od dwóch dni i widze, że to wysycha, co dalej robić, boję się , żeby grzyb się tam nie wdarł, czekać jeszcze aż dobrze wyschnie, czy zeskrzybać farbę i pomalować jakimś impregnatem przeciwgrzybicznym?Ściana jest raz pomalowana, nie ma gładzi, tynk wapienno piaskowy.Proszę o porade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peterek 20.09.2005 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Wietrz i czekaj aż wyschnie. Jak wywietrzysz i wyschnie to skąd ma być grzyb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts