Gość 21.01.2002 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2002 Brakuje mi w "Muratorze" bardziej szczegolowych informacji dotyczacych ogrodow zimowych, szklanych zadaszen itd. Nie mam zamiaru budowac ogrodu zimowego, lecz chce jedynie zabudowac taras: przejrzystych dachow, systemu okien przesuwnych czy cos w tym stylu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.01.2002 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2002 :roll Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Metal 05.02.2002 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2002 Popieram.Chciałbym zabudować na zimę dość spory podcień, by mieć gdzie przechować np dużą agawę z ogrodu. Taki artykulik mógłby mi pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts