Leszek 11.12.2002 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2002 Witam Wszystkich, Jamles, gdzie kupowales drewno na wiezbe? Ile zaplaciles? Miales dobrego ciesle? Mozesz mi polecic? Ja tez buduje w Stanicy Jakie dachowki wybrales? Pozdrawiam i dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.12.2002 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2002 Leszekdrzewo na więźbę kupowałem na wiosnę 2000r. dosyć daleko, bow Ostrowcu Świętokrzyskim ceny jeżeli dobrze pamiętam to:krokwie 650, łaty 530, deski 390. Te drzewo to sosna, ale wgdekarzy sosną cały czas "kręci", wg. cieśli najlepiej drzewonizinne, bo z gór jest "rzadkie".Co do jakości to mogło być lepsze, przedewszystkim łaty. Nam więźbę robił wujek żony z Żernicy więc cena była trochę promocyjna do tego myśmy byli pomocnikami. Dachówkę mamy z Robena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts