Honorata 20.09.2005 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Kochani, zupełnie jestem zagubiona w kwestii kształtu, wielkości i wyglądu mojego tarasu. Mam materiał -kostka bazaltowa, ale co do projektu, kolejni wykonawcy nie kwapią się wogóle do zparojektowania tarasu a jedynie ułożą to co ja im każę i tyle. tyle ze potrzebuje inspiracji! Bardzo proszę, wklejajcie swoje tarasy, obiecuje, ze nie pokusze sie o wierną ich kopię!Z góry Wam dziękuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 22.09.2005 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 hmm, umiescilam ten post w galerii zdjec, proszac o zdjecia juz gotowych realizacji tarasow i podjazdow, wiec chyba w dobrym miejscu na forum? okazuje sie ze nie i post wywedrowal do dzialu projekty, hmmm, teraz to juz mogila chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts