Heath 20.09.2005 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Witam wszystkich którzy jak ja kochają rajdy. Co prawda okoliczności niezawesołe - śmierc M.Parka, ale jestem przekonany że na tym forum jest wielu którzy będą mieli ochotę komentowac bierzące wydarzenia.Za nami Rajd warszawski - czy Lechu jednak będzie mistrzem?W WRC - czy Peugot się wycofa, czy Colin wróci na dobre??? Zapraszam do wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fil 11.10.2005 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Witaj, odgrzebuje temat, bo widze, ze trafilem na kogos z podobnym zajobem Co prawda Bitwa o Wawel juz za nami i Lechu wyjezdzil co swoje, ale pogadac o podsumowaniu obecnego sezonu, a i o 2006 zawsze mozna... Pozdrawiam, filip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 12.10.2005 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 OOO, wreszcie ktoś się znalazł Nie powiem żebym był fanem Leszka, ale to co zrobił na Wawelskim - masakra . Szkoda mi Frycza, bo nie raz pokazał że stać go na wiele, z drugiej strony Kościuszko jako mistrz Polski w S1600 - oby mu to pomogło w planach na przyszły rok (pełny cykl JWRC). A w WRC - kibicuję Gronholmowi i ciesze się że wygrał Japonię i powstrzymał szaloną żabę po raz drugi , mam nadzieję że wicemistrzostwo będzie jego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fil 12.10.2005 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Czesc, noooo... rajdowanie w naszym kraju raczej malo popularny sport (chociaz powoli chyba pojdzie ku lepszemu (TV) ) to i trafic tutaj kogos o rajdowych zainteresowaniach trudno Fryczu - bida i szkoda, bo akurat w S1600 jemu kibicowalem. :-/ (IMHO najlepszy dzwiek S1600 ma wlasnie jego punciak ). Za to Kosciuchy za te 'strategiczna' zagrywke z Kusem spooooro stracili na wizerunku - mogli go chociaz wypuscic na 1 OS, zeby tak cwaniacko ten numer nie wygladal Ciekawe, czy jak pojdzie do JWRC, to w Suzuki PL zwolni sie miejsce i kto ew. na nie wskoczy... bo zeby daleko nie szukac Kajtkom sie w przyszlym sezonie nalezy S1600 jak rzadko komu A Loeb.... hue hue... szalona i.... nudna zaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 18.10.2005 06:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Cze No, w piątek Korsyka. Może poobstawiamy?? Chociaż raczej nie spodziewałbym się niespodzianek moje typy: 1. Loeb 2. Solberg 3. Duval 4. Gronholm 5. Gardemaister Wracając jeszcze do Wawelskiego, to widziałem na TVN Turbo wypadek Frycza - hi hi, ale wyciął hołubca , szkoda że maszyna później padła. Co do Juniora, to jakoś nie mogę się do niego przekonać, jeżeli pojedzie w przyszłym roku w JWRC, to bedzie dla mnie gość, chociaż pamietam jak chyba 3 lata temu odgrażał się że będzie jeździł tylko w WRC i że tatuś szykuje go na kierowcę fabrycznego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 09.11.2005 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 No tak... Jak się spodziewałem wątek zamienia się w bloga. Ale co tam, brnę dalej . Przed nami Rajd Australii i koniec sezonu. Loeb zmasakrował w tym roku wszystkich, zostaje walka o tym razem baaardzo dalekie drugie miejsce. Kibicuję Gronholmowi, ale cuś Peugot ostatnio podcina mu skrzydła. Solberg jak się obudzi to też może wygrać w końcówce. Jakos nie chce mi sie wierzyć że Loeb i w Australii wygra a innych pretendentów do zwycięstwa nie widzę. Jakby ktos chciał poobstawiać wyniki to czekam, moje typy: 1. Gronholm 2. Loeb 3. Solberg 4. Gardemaister 5. Atkinson A w kraju - na Barbórce ponoć mają być WRC - chyba się kopsnę do W-wy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morpheus56 28.11.2005 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 26 listopada odszedl mistrz Richard Burns czlowiek ktory byl nietylko świetnym kierowcą ale też wspanialym czlowiekiem zawsze pogodny i uśmiechnięty a teraz Go niema :( [*][*][*][*] Ale my kibice nigdy go niezapomniemy tak jak nigdy niezapomniemy naszego wielkiego Janusza Kuliga który teraz juz kolejny sezon ściga się po niebiańskich OS-ach a 26 listopada dołączyl do Niego Richard <*> ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 28.11.2005 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 To już drugi rajdowiec z najwyższej półki w tym roku ...[*] [`] [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz10 30.11.2005 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Zostawmy te smutki W sobotę BARBURKA i oczywiście Pani Kaaaaarowa. Oczywiście jak co roku będe. Pozdro dla miłośników rajdów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 24.01.2006 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Ha! mamy nowy sezon!!! Marcus w nowym wozie złoił wszystkich, ale czołówka pewnie będzie wyglądac tak samo jak w zeszłym roku . Za to na dalszych miejscach będzie ciekawie - wszystko przemieszane: kierowcy, samochody, zespoły. Mój typ na Szwecję to:1. Gronholm 2. Solberg 3. Loeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
..MD.. 09.01.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 halo..tu grupa arheo widze , że wątek padł. Niedługo nowy sezon , wreszcie Mś u nas ,a tu kryzys światowy musiał namieszać w World Rally . Na szczęście zgłoszeń przybywa i zapowiada się świetnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Makówa1719512101 30.05.2014 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 Wyciągam ten zabytkowy temat, bo sam jestem wielkim fanem tego sportu A coraz bliżej czerwiec i starty Kubicy w Polsce Ktoś się może wybiera do Mikołajek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafałer 10.06.2014 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 w tym wątku został zawarty kawał historii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts