Żona budowniczego 20.09.2005 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Poszukuję ekipy do wykonania instalacji CO (kotłownia + instalacja grzejnikowa i podłogówka) oraz instalacji wodno-kanalizacyjnej. Ekipa ma być solidna. Idealnie gdyby jeszcze była w stanie załatwić materiały z dużymi upustami. Piotrków Trybunalski - województwo łódzkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekska 28.09.2005 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Jeśli temat aktualny to mam namiar na taką ekipę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żona budowniczego 29.09.2005 05:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Jeśli temat aktualny to mam namiar na taką ekipę. Tak - temat jest aktualny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekska 29.09.2005 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Piotr Krzysztofik - tel. 0501686680, lub 0501309646. Podałem dwa numery, bo nie jestem pewien który jest dobry. Robili u mnie szybko, sprawnie i solidnie. Najpierw oczywiście poprosiłem o kosztorys, a kiedy okazało się że ceny mają dobre - zleciłem wykonanie.Nie żałuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żona budowniczego 29.09.2005 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Piotr Krzysztofik - tel. 0501686680, lub 0501309646. Podałem dwa numery, bo nie jestem pewien który jest dobry. Robili u mnie szybko, sprawnie i solidnie. Najpierw oczywiście poprosiłem o kosztorys, a kiedy okazało się że ceny mają dobre - zleciłem wykonanie. Nie żałuję. Też do niego trafiliśmy. Bardzo dziękuję - takie referencje są dla nas bardzo cenne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz.1980 08.07.2010 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Uwaga na pana Piotra K. o którym mowa w tym wątku!Lubi nabrać towaru na kilka tys. zł po czym znika, nie odbiera telefonu ani korespondencji. Wiem, że w stosunku do klientów też potrafi zachować się nie fair. Kilka osób w Piotrkowie oszukał. Mam nadzieje, że się doigra.OSTRZEGAM PRZED TYM CZŁOWIEKIEM!!!!! OSZUST I ZŁODZIEJ!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts