Józia S. 30.03.2004 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Cześć Ivonesca, poczytałam twój dziennik i.. odkryłam Amerykę. Ty też miewasz braki gotówki Najgorsze jest to, że na finiszu, jak gotówka jest potrzebna na wykończenia, to trzeba ratować się zwrotami z US... To przerażające - każdy grosz pcha się w realizację marzeń o domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 30.03.2004 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Józia - no wlasnie...nie na darmo mówią że wykończeniówka jest dla inwestora paskudna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 30.03.2004 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Ivonesca, własnie odkryłam twój drugi album ze zdjęciami. Ale super wnętrza - takie cieplutkie kolorki. Chyba dobrze się mieszka?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 30.03.2004 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Moira - do superości to chyba daleko ale mieszka się nam dobrze ...przestało mi nawet brakowac firanek ...a wręcz zastanawiam się jak udekorowac okna, żeby ich zbytnio nie zasłaniać...bo kolorek i ogólny wygląd maja baaaaardzo ładny pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.03.2004 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Ivonesca - cieszę się razem z Tobą, że już po zimie i dalej idziesz do przodu. Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.03.2004 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Ivonesca ja uważam że okna bez typowych firan wyglądają lepiej szczególnie takie piękne jak Twoje Ja choć do wykończenia mam bardzo daleko to postanowiłam że u nas będą delikatne zasłony pięknie poupinane na wymyslnych karniszach. Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 31.03.2004 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Aga - no własnie trochę szkoda mi ich całkiem zasłaniać a Ty myslałas tylko o zasłonach ? ale takich nieprześwitujących? czy raczej tylko taki muslin czy tiul?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.03.2004 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Ivonesca mam na mysli muślin i tiul ładnie upięty może owiniety wokół karnisza widzi mi się coś w tym stylu, oczywiście mówię tutaj o salonie i jadalni bo u mnie to będzie jedna przestrzeń kuchnię raczej zostawię bez niczego ponieważ pod oknem w kuchni będę miała zlew zdradzę że w kuchni wymyśliłam sobie inne ozdoby okna widziałam kiedyś taki pomysł w jakiejś gazecie pozawieszane kolorowe butelki na drutach a wnich jakieś kawiatki . Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 31.03.2004 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Aga- no to chyba fajny pomysł i też tak myślałam - tylko moja połowica stwierdziła że nie widzi jakos takiego karnisz jak mu cos namotam ...ale może najpierw namotam i dopiero mu pokażę....i mu się odmieni a w kuchni tez mam zlew pod oknem i dam tylko zazdrostkę wokół okna chciałam wymalowac jakis motyw delikatny roślinny, np. z szablonu - ale na razie też mam zakaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 31.03.2004 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Hej Ivonesca, muszę się przyznać, że bezczelnie podczytuję nie wpysując komentarzy Ale ta zazdrostka mnie zaciekawiła niezmiernie Co do firanek i zasłonek. Ja też nie lubie klasycznych. U siebie mam tylko króciutkie firaneckzi a u ordziców są tylko takie zwiewne zasłonki co to niczego nie zasłaniają. Kiedyś mieli tak lekko nawiniete/narzucone na karnisz ale im sie juz znudziły i teraz zmienili na takie w nieregularne wyciecia - sa fajne kataolgi w sklepach z zasłonami i mozna podpatrzeć. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 31.03.2004 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 bikosa - no to fajnie że wreszcie cos skrobnęłaś ...a jak są krótkie te Twoje firanki? i to sa takie klasyczne firanki czy takie własnie cieniutkie nie wiadomo co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 31.03.2004 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 w moi starym mieszkanku (bo w domku będzie inaczej) mam normalne króciutkie firaneczki (60cm- zasłaniają jakieś 40cm). W kuchni jest tyulko roleta bambusowa (bez firanki). Rodzice mają za to właśnie takie niewiadomo co i do tego będę dążyłą powodzenia w urządzaniu mieszkanka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.04.2004 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 IVonesca ja swojego ciągam po sklepach i mu pokazuje na początku też mu to jakoś nie pasowało szczególnie karnisze ale powoli powoli dojrzewa do pomysłu więc mam nadzieję że zanim będziemy urządzać będzie dobrze, życzę powodzenia.Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 02.04.2004 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 IVO swego czasu w jednym z numeró Muratora był CD pt. mój wymarzony ogród. Szczerze mówiąc nie wiem co jest w środku ale podejżewam, że to jest program do projektowania ogrodów. Jezeli chcesz to poszperam i w jakiś sposób Ci ja podrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.04.2004 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 dobrzykowice - gdzies kiedys miałam tą płytkę.....ale nie wiem gdzie sie podziała i nie wiem czy jest czegoś warta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.04.2004 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 W kwietniowym ładnym domu jest płytka o grodach co prawda programik prawie że profesjonalny ale mozna się pobawić Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 07.04.2004 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 dzięki Aguś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.04.2004 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Ivonesca nie ma za co ja tam już sobie nawet kilka ogrodów zafundowałam Coraz lepiej mi wychodzi więc mój będzie już elegancki Pozdrawiam Zyczę wesołych, zdrowych i pogodnych Swiąt, mokrego dyngusa, spełnienia marzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 28.04.2004 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2004 jak masz fajnie, z tymi od ogrodów. podoba mi się ich podejście do sprawy. ja też niedawno odebrałam kaskę z US, ale przed musiałam udać się do nich z wizytą (u nas żądają teraz rozliczenia jeżeli zwrot jest powyżej 5,0k) no i musiałam wszystkie te faktury wpisać w drobniutkie krateczki. ty się martwisz piachem, a u mnie nie ma piachu, nawet tyle co na lekarstwo, tylko wszechobecna, wstrętna glina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 28.04.2004 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2004 czupurek - tez musiałam się kajać w US przezornie zrobiłam sobie zawczasu wykaz wszystkich faktur budowlanych i grzecznie pani podsunęłam a co do ogrodu to już się nie mogę doczekać tej wizyty w ogrodzie botanicznym wszedzie zielono wokół to aż człowieka skręca aby miał coś też u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts