yemiołka 18.05.2004 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 Ivo - co do siatki - my robiliśmy siatę, bo chcieliśmy na JUŻ, a tak było najtaniej. ale teraz widzimy, jak to obrzydliwość. jeśli macie na to kaskę - to ładny płotek. u nas też się włóczą krowy, ale jak wyemigrują, wyparte przez chaty na łące, to płotek jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.05.2004 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 Iwonka.. jakbys mogla zrobic kilka zdjec poszczegolnych etapow pracy i potem spłodzic jakis tekst do tego, to wrzuciłbym na stronke obok rabatki Zielonej.. pomysl o tymm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.05.2004 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 Ivonesca, Yemiołka ma rację. Jeśli tylko masz taką możliwość- nie rób siatki. Ty tam mieszkasz, masz się dobrze czuć w ładnej okolicy. Nie szpeć jej sobie siatką Z niecierpliwością czekam na zdjęcia i opisy prac przy układaniu kostki. Z tego, co na razie napisałaś wynika, że będzie przepiękna Trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.05.2004 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 Iwonka.. jakbys mogla zrobic kilka zdjec poszczegolnych etapow pracy i potem spłodzic jakis tekst do tego, to wrzuciłbym na stronke obok rabatki Zielonej.. pomysl o tymm no dobra nie mogę przegapić takiej okazji aby dostac się na Twą stronkę pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.05.2004 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 Ania, yemiołka - dzięki i teraz już jestem pewna jaki ma być płotek ...a jak się mąż ucieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 18.05.2004 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 Ivo - co do siatki - my robiliśmy siatę, bo chcieliśmy na JUŻ, a tak było najtaniej. ale teraz widzimy, jak to obrzydliwość. jeśli macie na to kaskę - to ładny płotek. u nas też się włóczą krowy, ale jak wyemigrują, wyparte przez chaty na łące, to płotek jak znalazł Yemiołka, a dlaczego obrzydliwość ? Mówisz o takiej zielonej , powlekanej siatce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.05.2004 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 Ivo z tymi schodami to wiesz jak jest prowizorki trzymają się najdłużej ale z tego co czytam to już niedługo będziesz miała piękniaste schody. Co do siatki zgadzam się że płotek jest piękny tylko jak się ma dookoła sąsiadów którzy grodzą siatką to jak można postawić sobie płotek a ja tak mam i też mi pozostaje siatka Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.05.2004 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 Iwonka: ja tam nie nalegam.... a zeby sie dostać na moją stronke nie trzeba cudów.. wystarczy powiedziec :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.05.2004 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 Aga - my mamy 2 "siatkowe" strony od sąsiadów - zostaje nam 3 strona od pola i 4 od drogi. I mówisz że byś nie dawała płotku ładnego bo sąsiedzi mają siatkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 18.05.2004 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 Ivo - co do siatki - my robiliśmy siatę, bo chcieliśmy na JUŻ, a tak było najtaniej. ale teraz widzimy, jak to obrzydliwość. jeśli macie na to kaskę - to ładny płotek. u nas też się włóczą krowy, ale jak wyemigrują, wyparte przez chaty na łące, to płotek jak znalazł Yemiołka, a dlaczego obrzydliwość ? Mówisz o takiej zielonej , powlekanej siatce ? no niestety, ja mam bardziej obrzydliwą niż zielona ale tak czy siak siata jest do bani . zero intymności, miłych wiejskich klimacików - po prostu celofan. a jak się ma okiennice, to to obliguje... [morrrda] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.05.2004 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 Iwonka: ja tam nie nalegam.... a zeby sie dostać na moją stronke nie trzeba cudów.. wystarczy powiedziec :D żartuję sobie ale pomysł jest fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.05.2004 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 a jak się ma okiennice, to to obliguje... [morrrda] o cholerka.....ale mi teraz dowaliłaś ...do czego niby obliguje [morrrda] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 18.05.2004 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 A propos okiennic ... to moje marzenie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.05.2004 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 Piękne są te okiennice Ivonki, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 18.05.2004 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 Ale okiennice obligują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.05.2004 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 To ma się rozumieć! Szlachta to szlachta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.05.2004 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 żarty tu sobie robicie dziewczyny ...proszę wiecej i częściej żartować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 18.05.2004 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 Okiennice u nas będą ostatnim punktem programu ... jak starczy kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.05.2004 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 O tych okiennicach to mi ciągle żona truje.... az strach jej pokazywać okiennice Iwonki bo dopiero wtedy sie jej tych okiennic zachce na poważnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.05.2004 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 Maksiu, strzeż się! I nie pokazuj okiennic Iwonki żonie! Bo będziesz miał życie zatrute na poważnie! Mnie też te okiennice oczarowały. Ale na razie mamy tyle innych potrzeb, że nawet nie śmiem o nich marzyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts