Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ivonesca - komentarze do dziennika budowy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ivonesca, Yemiołka ma rację. Jeśli tylko masz taką możliwość- nie rób siatki. Ty tam mieszkasz, masz się dobrze czuć w ładnej okolicy. Nie szpeć jej sobie siatką :wink:

Z niecierpliwością czekam na zdjęcia i opisy prac przy układaniu kostki. Z tego, co na razie napisałaś wynika, że będzie przepiękna :lol: Trzymam kciuki!

Iwonka.. jakbys mogla zrobic kilka zdjec poszczegolnych etapow pracy i potem spłodzic jakis tekst do tego, to wrzuciłbym na stronke obok rabatki Zielonej.. pomysl o tymm

no dobra :-) nie mogę przegapić takiej okazji aby dostac się na Twą stronkę ;-)

pozdrawiam serdecznie

Ivo - co do siatki - my robiliśmy siatę, bo chcieliśmy na JUŻ, a tak było najtaniej. ale teraz widzimy, jak to obrzydliwość. jeśli macie na to kaskę - to ładny płotek. u nas też się włóczą krowy, ale jak wyemigrują, wyparte przez chaty na łące, to płotek jak znalazł 8)

Yemiołka, a dlaczego obrzydliwość ? Mówisz o takiej zielonej , powlekanej siatce ?

Ivo z tymi schodami to wiesz jak jest prowizorki trzymają się najdłużej :lol: :wink: ale z tego co czytam to już niedługo będziesz miała piękniaste schody.

Co do siatki zgadzam się że płotek jest piękny tylko jak się ma dookoła sąsiadów którzy grodzą siatką to jak można postawić sobie płotek a ja tak mam i też mi pozostaje siatka :) :wink:

Pozdrawiam Aga.

Ivo - co do siatki - my robiliśmy siatę, bo chcieliśmy na JUŻ, a tak było najtaniej. ale teraz widzimy, jak to obrzydliwość. jeśli macie na to kaskę - to ładny płotek. u nas też się włóczą krowy, ale jak wyemigrują, wyparte przez chaty na łące, to płotek jak znalazł 8)

Yemiołka, a dlaczego obrzydliwość ? Mówisz o takiej zielonej , powlekanej siatce ?

no niestety, ja mam bardziej obrzydliwą niż zielona :lol:

ale tak czy siak siata jest do bani 8) . zero intymności, miłych wiejskich klimacików - po prostu celofan. a jak się ma okiennice, to to obliguje... [morrrda]