bikosa 20.05.2004 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 Dizęki za wyrozumiałość Dlaczego zmiana planów?? Może spóźniony mam zapłon (budowa wyżarła mi resztki pozostałych po porodzie szarych komórek )- juz rozumiem o co chodzilo z tym "jak okno". Jest to rozwiązanie. Ale mi się niesamowicie podobają takie obejmujące całą ścianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 26.05.2004 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2004 Ivonesca: Tak wygląda słupek w naszym płocie: http://foto.onet.pl/upload/25/7/_267353_n.jpg Zapraszam też do albumu! Wkleiłam tam trochę nowych zdjeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 02.06.2004 04:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 witaj w klubie " Rannych (auuu) Ptaszków " mam zaszczyt mieszkać w bok od miasta tak więc raz w tydodniu pobudka o 4.00 i odwożenie posawniejszej połowy na połączenia do pracy. Najgorzej zimą brrr Jednak widoki, zapachy , śpiewy ptasząt..... latem ........na wsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.06.2004 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 Ivo mam pytanie co do kominka czy jest jakieś ograniczenie co do tego w jakiej odległości od komnka musi być piec c.o bo u mnie to jest tak że pokój z kominkiem jest w jednej częsci domu a pomieszczenie gospodarcze w drugiej?Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 03.06.2004 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 Ivo czy jest gdzieś zdjęcie Twoich słynnych shodów?Wiech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 03.06.2004 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 Aga - nie ma żadnych (chyba). U mnie odległość od kominka do pieca to ok.10m. Wiech - jeszcze nie zrobiłam ...ale koniecznie muszę zrobić ...schody były zrobione specjalnie z okazji spotkania forumowego u mnie (bo wcześniej wchodziliśmy przez garaż ), czyli gdzieś w marcu ...i jak to prowizorki...trwają do dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 03.06.2004 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 ori_noko - też myślę że to do przeżycia i w dalszym ciągu jest więcej plusów niż minusów mieszkania na wsi pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 03.06.2004 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 Ivonesca - krzyżykuj - uspokajaj się, głęboko oddychaj Dziury będą aż do pierwszego głośnego i hałaśliwego okazania niezadowolenia... Ja tak mam z moimi - jak nie wrzeszczę, to mnie nie widzą. Organizują sesje DIABLO II, siedzą w garażu... a jak się wydrę jak przekupa na rynku - to zwasze coś tam zrobione, wytynkowane albo wymurowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 03.06.2004 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 Aż się boję tych Twoich sensacji w następnym poście... Wiem!. Z badań lekarskich wynika ze jesteś w ciąży! Nowy dom! nowe dziecko! gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 03.06.2004 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 Joasia - nie trafione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 03.06.2004 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 Joasia - ale to nie żadna sensacja....to były przyjemne chwile ...o których opowiem jutro a teraz papatki....zmykam do domku bo dzieci tam płaczą same ....tato obecnie kieruje sie w Twoje strony... a mama tu głupotki wypisuje....pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.06.2004 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 Ivo czekam na dalszy ciąg.... Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 03.06.2004 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.06.2004 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 I ja czekam niecierpliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 04.06.2004 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 ale niechcący Was zaciekawiłam ....w takim razie nie pozostało mi nic innego jak tylko dopisac ten cd ...biegnę do dziennika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.06.2004 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 Ivonka To z gazem Cię prawie doganiam My właśnie kończymy się przygotowywać do wizyty tego pana, który zrobi odbiór. A tak w ogóle to chyba trza Ci pogratulować (?) zmiany pracy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 04.06.2004 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 Aniu - z tą pracą to tak naprawdę musze sie ewakuować bo okręt zaczyna tonąć całkowicie zmieniam branżę i troszkę się tego boję....ale cóż...musze zaryzykować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.06.2004 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 czasem takie radykalne cięcia są najlepsze. Wszystko nowe to jakby wszystko od początku, z nową werwą, możliwościami, perspektywami. Jest Ci czego gratulować, naprawdę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 07.06.2004 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 dziękuje Aniu ...najgorsze jest to że nie wiem jak w nowej pracy z netem będzie ...a uzaleznienie od forum istnieje, oj istnieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 07.06.2004 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 z tą pracą to tak naprawdę musze sie ewakuować bo okręt zaczyna tonąć całkowicie zmieniam branżę i troszkę się tego boję....ale cóż...musze zaryzykować trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts