Anna Wiśniewska 19.07.2004 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 No to teraz się zacznie! Sama zobaczysz! Ogród wciąga jak nie wiem co! Tylko wiedzy i umiejętności troszkę brak Powodzenia Ivonka w zmaganiach z ogródkiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 19.07.2004 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Aniu - no właśnie z tą wiedzą zakupiłam sobie jakies książki co by się podszkolić na razie latam z konewka i podlewam to co jest PS. W przyszłym tygodniu może uda mi się zorganizować cyfrówkę .... to będzie chyba szybciej niz skończyć i wywołać tradycyjny film Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 19.07.2004 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Ivo - z tym czekaniem na deszcz - z tego co widzę za oknem (czytaj- oberwanie chmury) - to długo czekać chyba nie będziesz musiała. Zdecydowanie w dobrym momencie zrobiliście to odwodnienie ... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 19.07.2004 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 widzę same pracowite soboty wśród forumowiczów czekamy na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 20.07.2004 06:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 bogus - u nas nie padało magi - sama już się nie mogę doczekać na te zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 20.07.2004 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 Ivonka, trzymasz nas wszystkich w napięciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.07.2004 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 Ivo czekamy na zdjęcia tych wszystkich piekności które opisałaś w dzenniku Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 20.07.2004 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 Kuka Ivo, ale Ci zazdroszczę tych firan. W mojej zaalergizowanej rodzinie to absolutne tabu Ale za to chociaż jakieś "fajowe" rolety wew. sobie wybiorę. Pozdrowienia i czekamy na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 20.07.2004 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 Ivonesca Tak się nie mogę doczekać zdjęć, że chyba pojadę do Ciebie i wszystko obfotografuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 21.07.2004 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 Zielona - zapraszam serdecznie rozwiązałby mi się problem sama wiem jak czasem z niecierpliwością czekałam na zdjęcia z innych dzienników...a teraz tak się ślimaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 21.07.2004 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 Kuka Ivo, ale Ci zazdroszczę tych firan. W mojej zaalergizowanej rodzinie to absolutne tabu Ale za to chociaż jakieś "fajowe" rolety wew. sobie wybiorę. Pozdrowienia i czekamy na zdjęcia U mnie tak samo AgnesK Z tym, ze to ja jestem ten największy alergik więc czegoś takiego jak firany nie ma w moim słowniku. Choć jak patrzę na te cuda u Zielonej to mi żal Ale- jak mówisz- przynajmniej jakieś ekstra roletki i piękne, drewniane żaluzje sobie fundnę kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 21.07.2004 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 drewniane żaluzje piękna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 21.07.2004 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 Widziałam widoczek pokoju, chyba w folderze jakiejś firmy od mebli drewnianych. Mebelki tam stały przepiękne, a do tego w wielkim oknie drewniane żaluzje- ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 21.07.2004 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 Firany, roślinki w ogrodzie, kostka - ech.. jak Ty jesteś już daleko. Ale to nic, jest to dowód, że wszystko można zrobić jak się ma cel i determinację. My już byśmy tyle rzeczy kupili ale po prostu nie mamy miejsca na trzymanie tego wszystkiego. Na razie zbieramy więc namiary przeróżne i gromadzimy w odpowiednich teczkach Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 22.07.2004 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 nurni - zobaczysz jak zleci i Ty też będziesz na tym etapie ...ja ostatnio robiłam porządki papierowe i wyrzuciłam trochę z takich teczek i segregatorów....no bo niby po co mi teraz rózne namiary na dachówke na przykład....ale jakoś mi tak żal było tych wcześniej zbieranych rzeczy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 22.07.2004 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 firanki, roślinki... jak masz już fajnie jeszcze chwilkę i nie będziesz miała co robić i co wtedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 22.07.2004 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 firanki, roślinki... jak masz już fajnie jeszcze chwilkę i nie będziesz miała co robić i co wtedy? czupurku - to "za chwilę" to trochę jeszcze potrwa jeszcze całe poddasze do zagospodarowania ....nie pozbędziecie się mnie tak szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 22.07.2004 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Ivonka! Nikt nie ma takiego zamiaru! Pisz nam tu wszystkim i rozweselaj ponure dni. Ja zaraz po przeprowadzce będę "marudzić" o tyyylu rzeczach do wykończenia i o całym poddaszu do zrobienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 22.07.2004 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 no właśnie, nikt nie mówi o pozbyciu się. będzie jeszcze tyle tematów.....a my złaknieni czytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 22.07.2004 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 miło mi że chcecie w ogóle czytać to co czasem skrobnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts