Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ivonesca - komentarze do dziennika budowy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Aniu - no właśnie z tą wiedzą ;-) zakupiłam sobie jakies książki co by się podszkolić ;-) na razie latam z konewka i podlewam to co jest :lol:

PS.

W przyszłym tygodniu może uda mi się zorganizować cyfrówkę .... to będzie chyba szybciej niz skończyć i wywołać tradycyjny film :p

Kuka Ivo, ale Ci zazdroszczę tych firan. W mojej zaalergizowanej rodzinie to absolutne tabu :( Ale za to chociaż jakieś "fajowe" rolety wew. sobie wybiorę.

Pozdrowienia i czekamy na zdjęcia :D

U mnie tak samo AgnesK :cry:

Z tym, ze to ja jestem ten największy alergik więc czegoś takiego jak firany nie ma w moim słowniku. Choć jak patrzę na te cuda u Zielonej to mi żal :cry:

Ale- jak mówisz- przynajmniej jakieś ekstra roletki i piękne, drewniane żaluzje sobie fundnę kiedyś :wink:

Firany, roślinki w ogrodzie, kostka - ech.. jak Ty jesteś już daleko. Ale to nic, jest to dowód, że wszystko można zrobić jak się ma cel i determinację.

My już byśmy tyle rzeczy kupili ale po prostu nie mamy miejsca na trzymanie tego wszystkiego. Na razie zbieramy więc namiary przeróżne i gromadzimy w odpowiednich teczkach :D :wink:

Pozdrowionka

nurni - zobaczysz jak zleci i Ty też będziesz na tym etapie :wink:

...ja ostatnio robiłam porządki papierowe i wyrzuciłam trochę z takich teczek i segregatorów....no bo niby po co mi teraz rózne namiary na dachówke na przykład....ale jakoś mi tak żal było tych wcześniej zbieranych rzeczy.....