Anna Wiśniewska 16.08.2004 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 Ivonka, słowo się rzekło... Czekamy na linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 16.08.2004 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 ale się wypluskałam ...bez żadnego aparatu i linku ...a o przebojach z drzwiami właśnie napisałam w dzienniku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 16.08.2004 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 Ech, nie ma lekko Na każdym kroku przeboje. Przypomniało mi się jak do nas przyjechały za duże drzwi. I tzreba było kuć Ale gratuluję drzwi do łazienki! I kąpieli, jaka i mi się marzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.08.2004 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 Ivo gartulki tej kapieli szkodaże bez linku A drzwi będzie dobrze. Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 16.08.2004 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 Ivo - dobrze, że chociaż jedne drzwi są ok A tak swoją drogą to nikt z Porty u Ciebie nie był na pomiarach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 16.08.2004 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 Ivo - dobrze, że chociaż jedne drzwi są ok A tak swoją drogą to nikt z Porty u Ciebie nie był na pomiarach też się uczepiłam tego że 1 para jest OK co by się nie zdołować znów ....a na pomiarach nie byli - ale nie korzystałam z ich ekipy montażowej, to chyba dlatego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 16.08.2004 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 Ja mam drzwi InterDoora i jak przyniosałm im wymiary to mnie zjechali i stwierdzili, że oni i tak pojadą na pomiary bo to są za drogie drzwi, żebyśmy my zostali z jakąś niedoróbką albo oni. A montowała nam ekipa autoryzowana i faktycznie nie mieliśmy żadnych problemów Mam nadzieję, że niedługo i Wasze drzwiczki staną na swoich miejscach i będą cieszyć Wasze oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 16.08.2004 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 superowsko. zazdroszczę tej ciepłej wody (ja muszę parę tyg. jeszce poczekać) i drzwi od wc i łazienek. myślę, że z resztą drzwi też będzie ok pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 16.08.2004 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 dziewczyny - mam nadzieję że ostatecznie z drzwiami będzie OK ...inaczej po prostu byc nie może !!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.08.2004 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 Ivo i takie podejście mi się poda musi być dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 16.08.2004 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 Ivo - oczywiście, że będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.08.2004 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Ivo - i co z Twoimi drzwiami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 19.08.2004 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Maluszek - we wtorek był gościu od reklamacji - do wymiany drzwi na pewno (dziś lub jutro ma po nie przyjechać), z ościeżnicą jeszcze nie wiadomo jak to rozwiążą....najprawdopodobniej będą musieli ja wyrwać ...i dać nam nową ...inaczej się tego nie spasuje ....no chyba że do tej ościeżnicy dorobią nam drzwi z miejscem na klamkę niżej niz standardowo....ale to wtedy będą drzwi dla krasnoludków ...i mojemu Frankowi by się dobrze otwierały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.08.2004 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Ivo pozostaje nam tylko trzymać kciuki żeby wszystko było pomyślnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.08.2004 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Ivo - też trzymam kciuki, żeby jak najszybciej te drzwi wymienili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 19.08.2004 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Ivo, a te drzwi wewnętrzne to też z Porty? A zewnętrzne? Prosze o dokładne dane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 19.08.2004 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Ależ ja jestem. Przede wszystkim życzę Ci oczywiście, aby Wam szybko te drzwi i osieżnice wymienili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 20.08.2004 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 Agnes - drzwi zewnętrzne były wstawiane ponad rok temu wraz z oknami i wszystko jest OK (Gebauer). Teraz mamy kłopot z wewnętrznymi z Porty Dziś zabierają skrzydło i ościeżnicę do wymiany...nie wiem tylko ile ta wymiana będzie trwała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.08.2004 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 Ivo - nękaj ich telefonami to szybciej to zrobią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 20.08.2004 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 Kurcze, a sami zastanawialiśmy się nad wew. z Porty.. Ivo, nie daj się. Molestuj ich, jak radzi Maluszek, może to faktycznie pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts