Aga J.G 24.08.2004 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 Ivo ty się nie chwal tymi firankami tylko pokaż nam te cuda A drzwi będą oki i jeszcze proszę o zdjęcia roślinek w ogrodzie Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 24.08.2004 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 Aga - z chęcią się tym wszystkim z Wami podzielę mam tylko ten sam problem co przy kostce - brak aparatu cyfrowego ale choć obstrykam zwykłym i kieeeeedyś wywołam te zdjęcia ...może też do tego czasu pojawią się karnisze i firanki będą się mogły godnie prezentować pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.08.2004 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 Ivo to czekam z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.08.2004 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 Ivonka SUPER! To teraz z Ciebie ogrodniczka bardziej zaawansowana niż ja Bo u mnie tylko drzewa i krzewy owocowe, żywopłot, dwa rododendrony, szparagi i skalniak A natura własnie to wszytsko za mnie podlewa. I dobrze to i nie bardzo, bo szarawo wkoło No ale trzeba cieszyć się dobrym zamiast zamartwiać złym Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 24.08.2004 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 Ivo czekamy, czekamy! Ja też zaraz biorę się za skanowanie i wklejanie moich zdjęć z budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 25.08.2004 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 Ivo - koniecznie chcemy zobaczyć zdjątka Kiedy zwrócą Wam drzwi z reklamacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 25.08.2004 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 drzwi mają wrócić max 14 dni od złożenia reklamacji, czekamy z niecierpliwością a u nas też wczoraj padało fajnie...mocny miarowy deszcz...w sam raz na podlanie moich roślinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 25.08.2004 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 Ja też chcę trochę deszczu (może być w nocy ), bo codzienne wieczorne podlewanie już mi się znudziło. Skończyłam obsadzać skarpę (no ... skarpkę) - obsypałam wszystkie roślinki korą i gdzieniegdzie dałam takie płaskie kamienie - żeby się ziemia nie obsuwała. A jak u Ciebie po deszczu, na odcinku między podjazdem a ścieżką - wymywa ziemię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 25.08.2004 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 Zielona - dokładnie tam gdzie napisałaś wymywało nam ziemię...nawet bardzo....ale od strony ścieżki wkopaliśmy taki niski rollborder i znakomicie teraz trzyma ziemię no i mam nadzieję że jak roślinki podrosną to też będą ją trzymały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 25.08.2004 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 Może jutro zamieszczę zdjęcia jak ja rozwiązałam ten problem. Także rolborder, ale trochę inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 27.08.2004 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Skarpa - nic się nie obsuwa, dzięki m.in rollborderowi, który tworzy tak jakby 2 poziomy, mam nadzieję, że jak rośliny się rozrosną, to jeszcze ją umocnią.http://foto.onet.pl/upload/11/83/_320293_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 27.08.2004 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Zielona - fajnie to rozwiązałaś u mnie ta skarpa nie jest tak szeroka, więc rollborder dałam na dole. A powiedz- to są całe paliki, czy takie połówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 27.08.2004 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 takie połówki powiązane drucikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 27.08.2004 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 acha, to tak jak moje. a maziałaś je czymś? są ciemniejsze niż moje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 27.08.2004 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Drewnochronem w kolorze podbitki dachowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.08.2004 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 Ivo to czekamy na zdjęcia tych firanek i reszty nowości w Twoim domku Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 31.08.2004 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 Ivo - i jak? Karnisze pewnie już zamontowane Koniecznie prosimy o zdjątka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 31.08.2004 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 Z karniszami był problem...nie dość że twardo, bo to nadproża, to jeszcze w jednym miejscu mąż zahaczył o kabel elektryczny ...a taka byłam zadowolona z elektryka....a teraz okazało się że już drugi raz się zawiodłam - raz przy kładzeniu rur gazowych, a teraz nad niektórymi oknami puścił za wysoko kable ....jak drugi raz będę się budować to już go przypilnuję w każdym bądź razie troszkę się wszystko przedłużyło i wczoraj wieczorem zawiesiłam tylko jedną firankę - w pokoju u Franka. Dzieciom się bardzo spodobała i stwierdziły że z firanką jest bardziej "domowo" PS. Zdjęcia w trakcie - nowy film Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.08.2004 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 Będziemy cierpliwie czekać Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 31.08.2004 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 tak, tak czekamy na zdjęcia "udomowianego" domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts