Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ivonesca - komentarze do dziennika budowy

Recommended Posts

Ivo

piękną masz te kostkę.....my własnie tez przymierzamy sie do robienia podjazdów itp....

koszt mnie tylko przeraził...chociaz jak zobaczyłam u ciebie...to juz smam nie wiem...

ta kostka najmniejsza u mnie pod szczecinem kosztuje 250 zł/tone..tzn 8m2....

tez chcemy kupic ten łupek czy jak to sie tam nazywa...a taki skalniak chce zrobic na całej długosci płotu od zewnetrznej strony...- chce zakryc beton - wylewke....do momentu az zaczyna sie klinkier...ale przyznam sie nie mam pojecia co i jak zrobic...

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

oj te foty ;-) pstrykałam pół soboty różne ujęcia firan, żeby szybciej kliszę wykończyć :lol: jeszcze zostało mi parę zdjątek - zrobię dzis moje rabatki i biegiem wywołać, bo widzę że bez zdjęć to nudno czytać, a co dopiero komentować ;-) :lol:

pozdrowienia serdeczne dla "czytaczy" ;-)

Aniu - no i z tym są problemy :-? Kot stoi pod drzwiami i miauczy i trzeba go wpuścić :( dziś w nocy próbowałam go przetrzymać ...tylko że w drugą stronę było - o 4.20 przypomniało mu się że warto by było wyjść na dwór.....w końcu nie wytrzymałam (skomlenia) i wypuściłam go .....i tak co noc :roll: :roll: :roll:

Iva: obejrzalem.. i sie troche rozmarzyłem.. kiedy to ja bede mial tak slicznie w domku... nie pozostaje nic innego jak tylko pogratulowac... i jeden sloiczek nalewki zabunkruj gdzies.. jakbym byl kiedys w okolicy to sprawdze czy smakuje tak dobrze jak wyglada :D :D :D