Teska 06.09.2004 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Ivo piękną masz te kostkę.....my własnie tez przymierzamy sie do robienia podjazdów itp.... koszt mnie tylko przeraził...chociaz jak zobaczyłam u ciebie...to juz smam nie wiem... ta kostka najmniejsza u mnie pod szczecinem kosztuje 250 zł/tone..tzn 8m2.... tez chcemy kupic ten łupek czy jak to sie tam nazywa...a taki skalniak chce zrobic na całej długosci płotu od zewnetrznej strony...- chce zakryc beton - wylewke....do momentu az zaczyna sie klinkier...ale przyznam sie nie mam pojecia co i jak zrobic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.09.2004 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Cześć Ivonka! Jak się kotek chowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 06.09.2004 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Kiedy będa foty firanek i co pod łapy podleci?Zniecierpliwiona (bębnię paluszkami) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.09.2004 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 oj te foty pstrykałam pół soboty różne ujęcia firan, żeby szybciej kliszę wykończyć jeszcze zostało mi parę zdjątek - zrobię dzis moje rabatki i biegiem wywołać, bo widzę że bez zdjęć to nudno czytać, a co dopiero komentować pozdrowienia serdeczne dla "czytaczy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 06.09.2004 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Iwonko - człoweik XXI wieku myśli pismem obrazkowym. Sztuka epistolograficzna w zaniku... Dawaj te fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.09.2004 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Ja też czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.09.2004 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Ivo jak wszyscy czekam na fotki szybko wykańczaj ten film Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 07.09.2004 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Fotki, fotki, fotki, fotki!!!!... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.09.2004 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Ivo - coś gdzieś mi mgnęło o cyfrówce - prawda ci to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 15.09.2004 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 Ivonesca Mam pytanie. Gdzie nocuje Twój kotek i jak dostaje się w nocy do domu? Pamiętam, że chwaliłaś się, że o 4 w nocy łupy Ci przynosi Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 15.09.2004 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 Maluszek - cyfrówki nie było ale wreszcie są zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 15.09.2004 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 Aniu - no i z tym są problemy Kot stoi pod drzwiami i miauczy i trzeba go wpuścić dziś w nocy próbowałam go przetrzymać ...tylko że w drugą stronę było - o 4.20 przypomniało mu się że warto by było wyjść na dwór.....w końcu nie wytrzymałam (skomlenia) i wypuściłam go .....i tak co noc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 15.09.2004 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 Nasz piszczy gdy Kora jest na dworze a on nie Maluchy najwyraźniej tęsknią za sobą choć biją, gryzą i drapią się non stop Piękne zdjęcia! Bardzo juz "domowo" u Ciebie. Tak cieplutko i przytulnie. Pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 15.09.2004 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 Może jakaś recepturka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 15.09.2004 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 Może jakaś recepturka? a jużci jest bardzo prosta: włozyc owoce, zasypać cukrem, zalac spirtem....czekać do zimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.09.2004 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 Iva: obejrzalem.. i sie troche rozmarzyłem.. kiedy to ja bede mial tak slicznie w domku... nie pozostaje nic innego jak tylko pogratulowac... i jeden sloiczek nalewki zabunkruj gdzies.. jakbym byl kiedys w okolicy to sprawdze czy smakuje tak dobrze jak wyglada :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 15.09.2004 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 maksiu - nalewka czeka na imprezy, które w naszej rodzinie przypadają w większości jesienią....może akurat uda się Tobie na którąś trafić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.09.2004 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 iva: jesli tylko na imprezy rodzinne to nie bede sie wpraszal tylko ze wzgledu na nalewke :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 15.09.2004 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 maksiu - ja napisałam że imprezy w rodzinie...ale to wcale nie znaczy że rodzinne ....wręcz przeciwnie z reguły sami znajomi ....tak że zaproszenie otwarte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.09.2004 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 iva: wiec bede mial na wzgledzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts