Zielona 26.02.2003 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2003 Iwonesca.Kiedy planujesz przeprowadzkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 26.02.2003 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2003 dzięki, właśnie o to mi chodziło - mniej więcej mamy okna w podobnej ilości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 26.02.2003 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2003 Zielona - plan był na Boze Narodzenie 2003, ew. wiosna 2004, ale do końca nie wiem czy nam się uda - problem z kasą. Choc obecnie placimy za mieszkanie ponad 800PLN (z oplatami) i chcielibysmy jak najszybciej sie wyniesc. Ostatnio kierownik budowy cos tam mówi: no, to musimy sie spieszyc jak mamy zdazyc na lipiec. A ja -chwileczke jaki lipiec???? Cos sobie ubzdurał ze chcemy sie przeniesc juz w lipcu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 02.04.2003 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2003 Ivonesca - koniecznie napisz jak tam okna i drzwi, czy jesteś zadowolona. Ja już się nie mogę doczekać na swoje:smile:. Napisz, czy mocowali okna z czterech stron (również od dołu)Dzięki i pozdrawiamam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 03.04.2003 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2003 I co i co i co?!!! Jak wyszły te okna? Napisz proszę ile masz okiennic (skrzydeł)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 04.04.2003 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2003 słuchajcie - okna są piękne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kolor extra, co do wykonania też nie miałam zastrzeżeń.....w ogóle to będzie chyba najładniejsza rzecz w naszym domku (bo na reszte nie starczy pieniążków:grin:) okiennice proste z poziomymi nieruchomymi lamelkami - na oknie o szer. 150cm - 2 skrzydła - klasycznie. Jedyne co się zagapilismy z okiennicami to nie zamontowalismy do nich mechanizmu, który umozliwia ich otwieranie bez otwierania okna, ale można to przeżyć - będziemy otwierać jak dawniej wychylając sie z okna Alicjanko - teraz już naprawdę jestem w rodzinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Richardo 04.04.2003 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2003 Poszukuję kierownika budowy (okolice Otwocka) PILNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 12.04.2003 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2003 Gratuluje!!!! I pozdrawiam rodzinnie :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia 12.04.2003 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2003 Witaj,Jak sobie poradziliście z przygotowaniem garażu do montażu bramy? Wszędzie gdzie pytałam mówiono, że musi być otynkowany sufit i otwór od wewnątrz, bo przy tynkowaniu po montażu nie dają gwarancji na mechanizm. Jak to było u Ciebie? A jak ze stresem "okiennym" - nie boicie się, że okna znikną? A tak w ogóle to idziesz jak burza, podziwiam.Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 14.04.2003 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2003 Asia - garaz mamy nietynkowany ani w srodku, ani na zewnatrz i nie bylo problemu z zalozeniem bramy. Nawet nikt nie mówił że cos takiego jest potrzebne. Co do okien - to - odpukac - nic na razie nie zginelo z budowy. Tym bardziej że zamknelismy już wszystkie otwory - okna, drzwi i brama garażowa.Co do tempa - na razie są pieniąźki więc gonimy - plan pierwszy był, że Boże Narodzenie w Ligocie. Ale czy wyjdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.04.2003 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2003 Ivonesca, pozdrawiam z grupy "okiennej". Moje okna z Gebauera przyjadą trochę później, ale po Twoich informacjach już jestem niecierpliwy. Napisz, czy montowała Ci okna ekipa z Gebauera, czy też inni ludzie? Ile czasu im to zajęło i czy robili tzw. glify?PozdrawiamMariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.04.2003 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2003 Ivonesca, pozdrawiam z grupy "okiennej". Moje okna z Gebauera przyjadą trochę później, ale po Twoich informacjach już jestem niecierpliwy. Napisz, czy montowała Ci okna ekipa z Gebauera, czy też inni ludzie? Ile czasu im to zajęło i czy robili tzw. glify?PozdrawiamMariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 17.04.2003 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2003 mariuszppp - tak montowała to ekipa z Gebauera, od 10 do 16. Okien było, niech policzę: w sumie 11. Sorrki - co to są glify???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.04.2003 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2003 Ivonesca, według mojego fachowca glify to obróbki tynkarskie dookoła okna. Przynajmniej ja tak zrozumiałem.PozdrawiamMariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 17.04.2003 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2003 mariuszppp - nie nie robili, nie mam jeszcze w ogóle tynków. Acha, ekipa składała się z 2 ludzików, przesympatycznych zresztą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 17.04.2003 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2003 2 ludzików - 11 okien - 6 godzin ...fiu fiu - myslalem że to więcej robotyU mnie 17 okien i 2 drzwi - ciekawe ile im sie zejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 17.04.2003 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2003 nie wliczyłam w ten czas rozładunku, ani odbioru - czysta robocizna. Majster był swietny - jak zadzwonił telefon i zaczął nawijać po sląsku to musiałam się powstrzymywać od smiechu - swietny ten język Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 08.05.2003 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2003 na pocieszenie powiem Ci że ja w plytkach bede mial caly dom, tak chce moja żona, zastrzeglem jednak ze sprawa doboru i kupna kafli spada na jej glowe Co prawda jest blondynką ale myslę że sobie poradzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.05.2003 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2003 dobrzykowice - myślę że na pewno się jej uda :smile: ale nie bądź taki - pomóż jej troszkę w tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magero 20.05.2003 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2003 Witam, własnie przeczytałam początek Twojego dzinnika i mam pytanie: Napisałaś, że dachówki wyszły Ci tylko 3 tys drożej niż blacha. Piszesz o całych kosztach położenia dachu (z więźbami) czy tylko samego pokrycia; dachówek i blachy? I jak Ci to wyszło w rzeczywistości? Aaa, i jeszcze jedno: jaka jest pow. dachu? Jestem na razie na etapie projektu i założyłam, że blacha jest dużo tańsza, więc nie brałam dachówki pod uwagę. Ale jeślei jest to różnic 3 tys. to nie ma nad czym się zastanawiać. na razie tyle pytań Karina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts