Ivonesca 16.02.2005 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 magmi - czyli wszystko się wyjaśniło pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 21.02.2005 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Znaczy sie zapasy jest gdzie składować... Fajnie tak kawałek...po kawałku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.02.2005 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Ivo to ja teraz chce zdjęcia tych półeczek oczywiście z zapasami, bo jestem ciekawe czy te nalewki jeszcze stoją czekam na ciąg dalszy opowieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 22.02.2005 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Fajnie się czyta o takich zakupach lutowych, kiedy jeszcze jest się na etapie zakupu materiałów budowlanych Eeech, kiedyś i ja napiszę o półkach do spiżarni.... A nie, ja nie mam spiżarni No, ale w każdym razie gratuluję. Domek jest piękny i widoki za oknami też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 22.02.2005 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Znaczy sie zapasy jest gdzie składować... Fajnie tak kawałek...po kawałku... nie wiem czy to tak fajnie wolałabym żeby te półki pojawiły się w lutym...ale w zeszłym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 22.02.2005 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Ivo to ja teraz chce zdjęcia tych półeczek oczywiście z zapasami, bo jestem ciekawe czy te nalewki jeszcze stoją czekam na ciąg dalszy opowieści Aga - mąz powiedział że spiżarnia wygląda jak sklep spożywczy ...a co do nalewek.....hmmmmmm.....puste słoiczki mogę jedynie pstryknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 22.02.2005 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Fajnie się czyta o takich zakupach lutowych, kiedy jeszcze jest się na etapie zakupu materiałów budowlanych Eeech, kiedyś i ja napiszę o półkach do spiżarni.... A nie, ja nie mam spiżarni No, ale w każdym razie gratuluję. Domek jest piękny i widoki za oknami też zobaczysz zleci Ci czas szybciuteńko i też będziesz myślała o półkach....jeśli nie do spiżarni to o innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 22.02.2005 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 A gdzież zdjątka tych półeczek????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 22.02.2005 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 A gdzież zdjątka tych półeczek????? kiedyś tam będą w tej sprawie zawsze było u mnie kiepsko gdyz nie mam cyfrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 22.02.2005 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 To przywieź zdjątka na spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 22.02.2005 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 O tak Ivonesca! Koniecznie! A że tak przewrotnie zapytam- co tam słychać w kwestii płotu? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 22.02.2005 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 ze zdjęciami na zlot to nie głupi pomysł Ania- płot na razie w lesie Po tym tabunie dzików, które kiedyś przeszły niedaleko naszego domu to szybko mieliśmy robić płot.....ale ostatnio (miałam właśnie pisać w dzienniczku) mąż znalazł się w sklepie z kominkami (obudowami) ....i strasznie sie zapalił żeby najpierw zrobić kominek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 22.02.2005 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Ivonesca A takie proste kominki do samego sufitu to są najpiękniejsze na świecie I do każdego wnętrza pasują... I się nie znudzą - nie ulegają modzie... Jak chcesz to ja tak mogę długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 22.02.2005 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Ivo, a jaki płotek planujecie? Decyzji kominkowych też jestem ciekawa bardzo. A muszę Ci powiedzieć, że ostatnio strasznie zdołowałam Współinwestora, pokazując mu Twoją pięęęęęęęękną kostkę - westchnął tylko smętnie:" My się chyba takiej nigdy nie dorobimy ... " ( w końcu na Bezdrożu drogi niet i potrzeby ogromne, a Strzegom tak daleko... ). Ale przynajmniej pozachwycaliśmy się zgodnie , a to mnie napawa optymizmem dla przyszłych kostkowych inwestycji (za sto lat) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.02.2005 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Ania - dobrze że się memu poprzestawiało w sprawie kominka Ella - jedna z pierwszych wersji płotka to był identyczny jak u Ani ....teraz mamy dylemat gdyż zostało nam trochę takich nierównych kostek granitowych i zastanawiamy się jak to zagospodarować.....jakas podmurówka z tego ...czy słupki...?? na razie brak pomysłu .....tak że z chęcią posłucham jeśli ktoś mam pomysł na zagospodarowanie takich odpadów granitowych ...a co do odległości od Was do Strzegomia to rzeczywiście....kawałek macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 23.02.2005 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 superowo. zakupy to, chyba najprzyjemniejsza rzecz (po budowaniu oczywiście ). pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.02.2005 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Ivonesca jaki płocik zamierzacie postawic??? pare fotek by się przydało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 10.04.2005 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2005 Iva domek śliczny, wnętrza też... kominkiem mnie wystraszyłaś... chyba zostanie mi póki co przyzwyczaić się do wyglądu wkładu....pewnikiem u mnie wyjdzie jeszcze drożej... Okap cudo...jak Cię wyszedł kasowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.04.2005 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 Iva domek śliczny, wnętrza też... kominkiem mnie wystraszyłaś... chyba zostanie mi póki co przyzwyczaić się do wyglądu wkładu....pewnikiem u mnie wyjdzie jeszcze drożej... Okap cudo...jak Cię wyszedł kasowo? co do wkładu to mialaś u mnie próbkę jakoś mieszkamy z nim już ponad rok okap - widzialam 2 rodzaje - taki jak mój - ok.1000PLN (nasz -22% VAT jak był taki weekend w mediamarkcie) i taki drugi też z drewienkiem ale nie wiem jak Ci wytłumaczyć rożnicę.....noooo takie niższe pudło i kawalek rury do góry (a ten mój ma tylko pudło)...to kosztował ok.1500PLN.....chyba lepoiej poszukam zdjęcia w celu zobrazowania lepsiejszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 11.04.2005 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 oj puściutko zostanie w kieszeni.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts