Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ivonesca - komentarze do dziennika budowy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

dziewczyny - jak tylko będą zdjęcia to oczywiście się podzielę :-) problem tylko z albumem na onecie - strasznie mały :-(.....Ania zrobiła swoją stronkę, a ja jeszcze nie dojrzałam :oops: ...zresztą z tego co pamiętam jak pisał bogus trzeba mieć miejsce na jakimś serwerze na ten swój album....tylko skąd wytrzasnąć takowy ? :-?

....ostatnio każde popołudnie spędzam na układaniu murka oporowego z pozostałości granitowego odpadu....i nawet jestem zadowolona...wyszedł mi taki rozczochrany murek (jak to z odpadów :wink: )...ale właśnie o to mi chodziło.....koniecznie musze zrobić też jakieś fotki :-)

Ivo,

a załóż może album tam gdzie ja to zrobiłam (też zresztą idąc w ślady innego Forumowicza):

http://www.photosite.com

Pomieści się znacznie więcej niż na onecie!

Limit jest na ilość zdjęć (ale duży limit), a nie na ich "ciężar". I chyba ciekawiej można zaaranżować swój album, jest więcej mozliwości.

Ivo,

a załóż może album tam gdzie ja to zrobiłam (też zresztą idąc w ślady innego Forumowicza):

http://www.photosite.com

Pomieści się znacznie więcej niż na onecie!

Limit jest na ilość zdjęć (ale duży limit), a nie na ich "ciężar". I chyba ciekawiej można zaaranżować swój album, jest więcej mozliwości.

magmi - dzięki za podpowiedź :-) o ile nie jest to zbyt skomplikowane to spróbuję 8) :wink:

• 2 weeks później...

Ivo, no nie. No co to ma być:

"12 maja 2005

...od kilku dni cieszymy się obudową kominka..... "

a gdzie jakiś opis tejże obudowy, zdjęcia - ja się pytam. No gdzie? No tak być nie może. Bardzo proszę o natychmiastową poprawę.

Czekam z niecierpliwością :D