Agacka1719499039 31.08.2005 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Zdjęcia, zdjęcia koniecznie podbitka to temat jak najbardziej na czasie u mnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 31.08.2005 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Zdjęcia, zdjęcia koniecznie podbitka to temat jak najbardziej na czasie u mnie! będziem próbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 31.08.2005 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 A ja chcę zobaczyć te płytki w kuchni, które według Ciebie nie wyszły. Pewnie wyszły bardzo ładnie, ale chcesz się troszkę poczepiać. Dawaj, ocenimy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 31.08.2005 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Noooo u Ciebie za to nuda Kto tu prze do przodu jak Titanic? Bardzo fajny kominek, ale mam małe "ale" - jeśli można. Odkręciłbym rączkę od wyczystki i zamaskował jakimś elementem ozdobnym, albo może przemalował na kolor ścian. Zaznaczam, że jest to moja subiektywna ocena. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 01.09.2005 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Noooo u Ciebie za to nuda Kto tu prze do przodu jak Titanic? Bardzo fajny kominek, ale mam małe "ale" - jeśli można. Odkręciłbym rączkę od wyczystki i zamaskował jakimś elementem ozdobnym, albo może przemalował na kolor ścian. Zaznaczam, że jest to moja subiektywna ocena. Pozdrowionka oczywiście że można kominek jest już pomalowany na kolor ścian, a drzwiczki od wyczystki pozostały takie metalowe....element ozdobny...hmmmm....trochę to za nisko na obrazek.....co by tu zrobić?? drzwiczki zresztą jak drzwiczki....ale ta złota rączka też mnie wkurza ...jak zamontowali toto to się pytam - a to czego tak się świeci? chłopaki na to - no tak ładnie miało być...błyszcząco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 01.09.2005 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 A ja chcę zobaczyć te płytki w kuchni, które według Ciebie nie wyszły. Pewnie wyszły bardzo ładnie, ale chcesz się troszkę poczepiać. Dawaj, ocenimy! no, dziś już wyglądają lepiej - jak je zafugowali zdjątek jeszcze nie mam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 01.09.2005 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Ivo - koniecznie zrób zdjątka zwłaszcza podbitki bo bardzo ciekawa jestem jak wyszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 12.09.2005 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 ja wiem że zawsze obiecywałam i długo zdjęć nie wklejałam ...ale teraz wkleiłam szybko.....i nikt nic nie chce skomentować czyżby aż tak źle było ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 12.09.2005 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 co źle...nic a nic tylko się zagapiłam... Ale podbiciówka pierwsza klasa...oj zupełnie w moim typie...a z tymi okiennicami....ech.... cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 12.09.2005 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 co źle...nic a nic tylko się zagapiłam... Ale podbiciówka pierwsza klasa...oj zupełnie w moim typie...a z tymi okiennicami....ech.... cudo oj, już mi lepiej na duszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 12.09.2005 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 kiedy u mnie będzie taki skalniaczek... póki co przesadziłam swoje balkonowe iglaki do tej mojej gliny i mam bardzo złe przeczucia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.09.2005 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Ivo - oblicówka cudna Też taką chcę Napisz proszę jak i z czego ją wykonaliście? Nas też to czeka ale cały czas się zastanawiamy jak to zrobić? Huśtawka też superancka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 13.09.2005 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 ja zazdraszczam najbardziej tej rabatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 13.09.2005 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 co źle...nic a nic tylko się zagapiłam... Ale podbiciówka pierwsza klasa...oj zupełnie w moim typie...a z tymi okiennicami....ech.... cudo i w moim i w moim!! jechaliśmy w sob. do Milicza i krzyczałam na trasie: ooooo, ale se Ivo ładnie zrobiła pod dachem!!! a mój stary odkrzykiwał: gdzie, gdzie??!! i na drogę nie patrzył i ledwośmy z życiem uszli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 13.09.2005 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Ivo - oblicówka cudna Też taką chcę Napisz proszę jak i z czego ją wykonaliście? Nas też to czeka ale cały czas się zastanawiamy jak to zrobić? Huśtawka też superancka Oblicówka jest z deski świerkowej boazeryjnej - przynajmniej tak ją nazywał stolarz (chyba dlatego że zakłada się ją na pióro i wpust). Wymiary 9 cm szerokości, grubość...hmmm...max 1 cm, ale chyba mniej było - w każdym razie my mieliśmy tynk i te deski mają byc tylko ozdobą więc grubaśne nie były. Na ścianę co 50 cm dawaliśmy w poziomie listwy drewniane 2x3 cm, i na to po prostu nabite zostały de deski boazeryjne, wcześniej oczywiście pociągnięte impregnatem....i to cała filozofia a huśtawkę kupiliśmy od gościa, którego namierzył nasz sąsiad na jakiejś wsi....300PLN pomalowana...cena chyba OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 13.09.2005 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 ja zazdraszczam najbardziej tej rabatki rabatka urosła nie wiadomo kiedy....szkoda tylko że na tyłu domu na razie takiej nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 13.09.2005 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 co źle...nic a nic tylko się zagapiłam... Ale podbiciówka pierwsza klasa...oj zupełnie w moim typie...a z tymi okiennicami....ech.... cudo i w moim i w moim!! jechaliśmy w sob. do Milicza i krzyczałam na trasie: ooooo, ale se Ivo ładnie zrobiła pod dachem!!! a mój stary odkrzykiwał: gdzie, gdzie??!! i na drogę nie patrzył i ledwośmy z życiem uszli... jechaliście i co? trza było na kawę zajechać !!!! aha - byliśmy przecież w tę sobotę na weselu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 14.09.2005 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 co źle...nic a nic tylko się zagapiłam... Ale podbiciówka pierwsza klasa...oj zupełnie w moim typie...a z tymi okiennicami....ech.... cudo i w moim i w moim!! jechaliśmy w sob. do Milicza i krzyczałam na trasie: ooooo, ale se Ivo ładnie zrobiła pod dachem!!! a mój stary odkrzykiwał: gdzie, gdzie??!! i na drogę nie patrzył i ledwośmy z życiem uszli... jechaliście i co? trza było na kawę zajechać !!!! aha - byliśmy przecież w tę sobotę na weselu no właśnie śpieszyliśmy się na kaffe do milicza ale w jakiś jesienny wieczór... czemu nje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 07.10.2005 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Dziewucha tylko nie zamykaj dziennika, jeszcze małą architektura została. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 07.10.2005 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Ivo - dziewczyno starszych się słuchaj (żeby nie było wątpliwości - chodzi mi o kroyenę) bo ino prawdę godoją A yemiołka to się zachwycaj po cichu, chyba że w stojącym samochodzie, bo jak mi się w wypadku zabijesz to osobiście Cię uduszę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts