Maluszek 10.02.2006 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Ivo - mogą być zwykłe zdjęcia. Kup proszę negatyw (zwrócę pieniążki na spotkaniu) i pstryknij zdjątka a ja sobie go sama wywołam. Bardzo mi na tym zależy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.02.2006 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Oki, będę sie starać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 10.02.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Maluszku a jaki masz domek? mogę się porozgladać po mojej okolicy Ivonesca piękna ta twoja oblicówka czym i na jaki kolor jest pomalowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 10.02.2006 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Ivo - dzięki Monka - Daria z Archipelagu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.02.2006 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Ivonesca piękna ta twoja oblicówka czym i na jaki kolor jest pomalowana? pozaglądałam do włąsnego dziennika, bo skleroza jestem o tak tam wcześniej pisałam: "Wcześniej był mahoń z Nobilesu, ale zrobiło się trochę za czerwono....zrobiłam próby na deseczkach i wyszło mi że jak położymy na Nobiles mahoń ale V33 to zrobi się trochę brązowawy odcień...i całość taka wyszła...teraz nawet lepiej gra z kolorem okien" czyli ogólnie mahoń, ale w każej firmie jest trochę inny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 10.02.2006 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Ivonesca dziękuje bardzo no fakt kiedyś już czytałam to co napisałaś ale dzisiaj mi się nie chciało szukać boję sie zapytać to jest labierobejca czy zwykła bejca? Maluszku będę się rozgladać ale raczej nigdzie nie widziałam takiego domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.02.2006 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Ivonesca dziękuje bardzo no fakt kiedyś już czytałam to co napisałaś ale dzisiaj mi się nie chciało szukać boję sie zapytać to jest labierobejca czy zwykła bejca? no co Ty? pytaj ile chcesz !! nie pamietam czy to bejca czy lakierobejca - ale w domu mam jeszcze chyba jakies resztki to poczytam i dam znać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 10.02.2006 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 ok. dzięki a jak myślisz co ile trzeba to będzie przemalować żeby ładnie wyglądało? Mam na dworze huśtawkę pociągniętą zwykłą bejcą i po paru latach nie wygląda rewelacyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.02.2006 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 ok. dzięki a jak myślisz co ile trzeba to będzie przemalować żeby ładnie wyglądało? Mam na dworze huśtawkę pociągniętą zwykłą bejcą i po paru latach nie wygląda rewelacyjnie. stawiam na 5 do 8 .....coś za coś podoba mi sie drewno nawet jeśli trezba je odnawiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 10.02.2006 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 mi też się podoba, tylko mąż mnie straszy że będę sama malować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 10.02.2006 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 No to ja spróbuje wkleić.... No i bez rezultatu, przed w miarę standardowymi metodami się zabezpieczyli (bo pewnie żyją z reklam pojawiających się po wejściu na stronę - w końcu z czegoś żyć trzeba ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.02.2006 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 No to ja spróbuje wkleić.... No i bez rezultatu, przed w miarę standardowymi metodami się zabezpieczyli (bo pewnie żyją z reklam pojawiających się po wejściu na stronę - w końcu z czegoś żyć trzeba ) może to rzeczywiście chodzi o reklamy?.... w każdym bądź razie jeśli ktoś chce to zaglądnie do tego albumu gdzie są raptem na razie 2 zdjęcia pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 10.02.2006 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 zaglądnęłam...a co! Bialutko, zimniutko....tam będą schody? prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.02.2006 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 zaglądnęłam...a co! Bialutko, zimniutko....tam będą schody? prawda? nawet taras i schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 10.02.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 tego się po Tobie spodziewałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 15.02.2006 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Ivonesca dziękuje bardzo no fakt kiedyś już czytałam to co napisałaś ale dzisiaj mi się nie chciało szukać boję sie zapytać to jest labierobejca czy zwykła bejca? no co Ty? pytaj ile chcesz !! nie pamietam czy to bejca czy lakierobejca - ale w domu mam jeszcze chyba jakies resztki to poczytam i dam znać.... otóż jest to lakierobejca (impregnat, bejca, lakier - 3 w jednym) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 15.02.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Ivonesca dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 15.02.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 W każdym bądź razie jeśli ktoś chce to zaglądnie do tego albumu gdzie są raptem na razie 2 zdjęcia Nie wiem czemu ta Ci wesoło. Ja dałam się nabrać Napisałaś, że tyle zdjęć można zamieścić ... a tam tylko dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 16.02.2006 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 W każdym bądź razie jeśli ktoś chce to zaglądnie do tego albumu gdzie są raptem na razie 2 zdjęcia Nie wiem czemu ta Ci wesoło. Ja dałam się nabrać Napisałaś, że tyle zdjęć można zamieścić ... a tam tylko dwa bo więcej nowych nie posiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.02.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Iwonka to wrzuć stare chętnie pooglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts