Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ivonesca - komentarze do dziennika budowy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ivonesca piękna ta twoja oblicówka :) czym i na jaki kolor jest pomalowana?

pozaglądałam do włąsnego dziennika, bo skleroza jestem ;-)

o tak tam wcześniej pisałam: "Wcześniej był mahoń z Nobilesu, ale zrobiło się trochę za czerwono....zrobiłam próby na deseczkach i wyszło mi że jak położymy na Nobiles mahoń ale V33 to zrobi się trochę brązowawy odcień...i całość taka wyszła...teraz nawet lepiej gra z kolorem okien"

czyli ogólnie mahoń, ale w każej firmie jest trochę inny ...

Ivonesca dziękuje bardzo :) no fakt kiedyś już czytałam to co napisałaś ale dzisiaj mi się nie chciało szukać :oops:

boję sie zapytać :wink: to jest labierobejca czy zwykła bejca?

no co Ty? pytaj ile chcesz !!

nie pamietam czy to bejca czy lakierobejca - ale w domu mam jeszcze chyba jakies resztki to poczytam i dam znać....

ok. dzięki :) a jak myślisz co ile trzeba to będzie przemalować żeby ładnie wyglądało? Mam na dworze huśtawkę pociągniętą zwykłą bejcą i po paru latach nie wygląda rewelacyjnie.

stawiam na 5 do 8 .....coś za coś ;-) podoba mi sie drewno nawet jeśli trezba je odnawiac :-)

No to ja spróbuje wkleić....

No i bez rezultatu, przed w miarę standardowymi metodami się zabezpieczyli (bo pewnie żyją z reklam pojawiających się po wejściu na stronę - w końcu z czegoś żyć trzeba ;-) )

może to rzeczywiście chodzi o reklamy?....

w każdym bądź razie jeśli ktoś chce to zaglądnie do tego albumu ;-)

gdzie są raptem na razie 2 zdjęcia :lol: :lol: :lol: :lol:

pozdrawiam

Ivonesca dziękuje bardzo :) no fakt kiedyś już czytałam to co napisałaś ale dzisiaj mi się nie chciało szukać :oops:

boję sie zapytać :wink: to jest labierobejca czy zwykła bejca?

no co Ty? pytaj ile chcesz !!

nie pamietam czy to bejca czy lakierobejca - ale w domu mam jeszcze chyba jakies resztki to poczytam i dam znać....

otóż jest to lakierobejca (impregnat, bejca, lakier - 3 w jednym)

pozdrawiam

W każdym bądź razie jeśli ktoś chce to zaglądnie do tego albumu ;-) gdzie są raptem na razie 2 zdjęcia :lol: :lol: :lol: :lol:

Nie wiem czemu ta Ci wesoło.

Ja dałam się nabrać :lol: Napisałaś, że tyle zdjęć można zamieścić ... a tam tylko dwa :roll: :D

:lol: bo więcej nowych nie posiadam ;-)