Ivonesca 20.05.2003 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2003 magero - obiecuję dziś zajrzeć do papierków w domku, aby przypomnieć sobie ceny i odpisać Ci jutro jak najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magero 20.05.2003 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2003 Dziękuje Ci bardzoKarina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 21.05.2003 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2003 magero - oto co znalazłam:dach 208 m2, kształt możesz zobaczyć tutaj: http://www.archeton.com.pl/projekty/index.asp (projekt Żuczek)- zmieniliśmy co prawda troche projekt, ale dach pozostał taki sam (kształt, powierzchnia się trochę zwiększyła). Dachówka grecka Braas wraz z wszystkimi innymi elementami (gąsiory, zaślepki, dachówki krawędziowe, kosze, folia itd) cena netto 12000PLN,a blachodachówka pokrywana poliestrem 9500PLN (też całość, niestety nazwy blachodachówki brak).Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 21.05.2003 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2003 Z tymi puszkami to się nie przejmuj - tak to działa. Jak masz dokumentację zdjeciową to wszystko znajdziesz. U mnie panowie przykryli tynkiem nie tylko duże puszki "elektryka" ale również puszke pod włącznik światła w łazience. To się zdarza - łatwo poprawić. Czekam na zdjęcia Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 27.05.2003 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2003 am- tak też i główny wykonawca mi powiedział - mam sie nie przejmować -puszki się znajdą a ze zdjęciami to może choć jedno będzie w przeyszłym tygodniu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 01.08.2003 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2003 i wyciągam na górę komentarze - może ktoś sie zdecyduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.08.2003 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2003 Cześć Ivonesca! Ale masz fajnie! U mnie na razie trwa układanie stropu, więc nic ciekawego a efekty też nie takie szybkie!Pozdrawiam serdecznie! Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karola 02.08.2003 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2003 Przeczytałam Twój dziennik - gratuluję Mniej więcej w tym samym czasie zaczynaliśmy budowę - a uwas już tak daleko. Zauważyłam, że bardzo wcześnie a wlasciwie chyba bez zimowej przerwy prace się odbywały. My ponownie ruszylismy dopiero w kwietniu... Mam nadzieję jednak , że was dogonimy i parapetówkę bedziemy robić w podobnym czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 04.08.2003 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2003 karola - późno zaczęlismy ubiegłego roku i rzeczywiscie prawie nie było przerwy zimowej (za wyjatkiem wielkich mrozów). a co do parapetówy - to będziemy jeszcze - mam nadzieję w kontakcie i zobaczymy jak nam wyjdzie pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 04.08.2003 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2003 ivette - na pewno prace szybko będą posuwać sie naprzód i ani się obejrzysz a juz trzeba będzie wybierać płytki do łazienki i kolor ścian w kuchni zyczę Ci aby nastąpiło to szybko i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 05.08.2003 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2003 Witaj Ivonesca Dawno nie zaglądałem na forum - wykańczam się - wiesz jak to jest Gratuluję - widać pięknie zdjęcie - czekam na real... Jak powiem żonie, że Gebauer produkuje własne drzwi wewnętrzne to mi chyba coś zrobi .... Życzę szybkiego kończenia.. am Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 05.08.2003 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2003 am - pozdrawiam również zobaczymy jak będzie z tymi drzwiami - na razie był tylko obmiar a co do zdjęć to już naprawdę musze je gdzieś zeskanować i wrzucic do sieci, po czuje że zaczyna to wyglądac na "obiecanki-cacanki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 15.09.2003 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2003 zdjęć dalej nie mam ale wyciagam komentarze do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.09.2003 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2003 Ivonesca! Dzięki za wsparcie duchowe. Już robią u mnie więźbę, właśnie wybraliśmy dachówkę - EURONIT. W przyszłym tygodniu zaczynają pokrycie dachu, potem okna, drzwi, ocieplenie itd. Bez przestojów ale też bez zbędnego pośpiechu. Pozdrawiam iwoniskowo! Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 15.09.2003 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2003 ivette- dzieki za pozdrowienia dla Ciebie przesyłam również ciesze sie pogodą - u mnie moze w koncu w tym tygodniu uda zrobic się parapety zewnetrzne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 23.09.2003 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2003 Ivonesca,twój kafelkarz to skarb.MOja sznowna ekipa życzy sobie za położenie płytek na podłodze 85 zł/m2 z ich materiałami (100 m do ułożenia), 45 zł/m2 za panele (40m do ułożenia) + ściany w dwóch łazienkach ok.30 m2 x 80 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.09.2003 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2003 Kasiorek - u mnie 1 m2 wyszedł 25 -30 PLN. Myślę że to rzeczywiście dobra cena - gdyby nie odległość z czystym sumieniem mogłabym Ci go polecić. Widziałam również jego wcześniejsze prace - nie miałam zastrzeżeń A Ty już zdecydowałaś się na tę ekipę czy szukasz dalej? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 23.09.2003 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2003 Ta ekipa robi mi mieszkanie kompleksowo.Od wyburzenia ścian po umycie okien po robocie.Są naprawdę w porządku,już jedno mieszkanie mi wykończyli ale to był kawalerka i za wszystko wtedy wzieli 7500.I byłam zadowolona z jakości.Teraz jestem w kropce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 24.09.2003 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2003 rozumiem....ale myślę że rzeczywiście będzie po robotach "błysk" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 25.09.2003 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2003 Ivonesca - u mnie też było cienko - kredyt bankowy nie wystarczył. Ja na szczęście mogłem jeszcze wziąć pożyczkę w pracy - tam zdolności kredytowej nie sprawdzają. Swoją drogą to czasami mam wrażenie, że bankom nie zależy na udzielaniu kredytów. Życzę powodzenia i znalezienia dodatkowych funduszy. Pozdrawiam am Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts