Fal 21.02.2006 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Też poproszę, tyle domów na forum, ale tak ładnych i prostych 'nie znajdziesz". Bardzo podoba mi się Twój projekt. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 21.02.2006 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Też poproszę, tyle domów na forum, ale tak ładnych i prostych 'nie znajdziesz". Bardzo podoba mi się Twój projekt. pozdrawiam dziękuję ...choć czasem zdarzało mi sie mówić mi na ten dom "stodoła" a zdjęcia wcześniejsze znajdziecie po prostu w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fal 22.02.2006 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 dziękuję ...choć czasem zdarzało mi sie mówić mi na ten dom "stodoła" a zdjęcia wcześniejsze znajdziecie po prostu w dzienniku "Stodoła" absolutnie mi nie przeszkadza. Jestem zwolenniczką prostych ( i tańszych) dachów, takie robiono w Polsce od dawna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.03.2006 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Ivo- fajnie było poznac Ciebie na żywo - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.03.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Ivo- fajnie było poznac Ciebie na żywo - Mi też było bardzo miło i pamietaj co obiecałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 15.04.2006 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 http://www.bestfirma.pl/katastrofa/wesole.jpg Dla Ciebie i Twoich bliskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.04.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 http://kartki.onet.pl/_i/d/niebieski_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 20.04.2006 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 dziękuję Wam za życzenia świąteczne....ja nie wysłałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 20.04.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Ivo - współczuję pogrzebów - ale prawo serii zawsze kiedyś się kończy - i zaczyna inna seria np. chrzcin czego zyczę. Odnośnie samochodu powiem Ci na pocieszenie że kiedyś przed pracą, przy murku, zaparkowałem swój nowiutki samochodzik (7 dni wczesniej jeszcze stał na wystawie u dilera). Wsiadam ci ja do niego by pojechać do domu a tu trach... Wysiadam i co widzę? Gość szukał miejsca parkingowego i cofając przywalił w tył mojego. A że samochód stał przy murku - do wymiany był też przedni zderzak ... Co do czterokołowców - jeśli to na waszym terenie to może daj jakieś ogrodzenie? Nie wiem, chociażby sznurek od snopowiazałek? Ręcami nie przerwą ... Sąsiadem się nie łam. Ma świadków? Oszacowal szkody? Konkretnie z jakiego paragrafu roszczenia? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 21.04.2006 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 witaj bogus dziękuję za pocieszenie - obyś był prorokiem z tym prawem serii....... dziś postaram się byc bardziej optymistycznie nastawiona do świata z tymi czterokołowcami to nie jest takie proste - jeżdżą po polu sąsiada, ale w odległości 4 m od naszych okien a z sąsiadem rolnikiem to jak na razie skonczyło się na gadaniu i zadośćuczynieniu pieniężnym myślę że mu tylko o to chodziło co do samochodu - to się klepie pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.04.2006 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Ivo teraz chrzciny taka jest kolej rzeczy Weekend przed Wami piekny jedź i wypoczywaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 22.04.2006 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 No nazbierało się tego, nazbierało... Ale myślż, że teraz, razem z wiosną przyjdą już tylko te lepsze i najlepsze chwile. Nie napisałam Ci jeszcze do tej pory, że domeczek po kolorowaniu i dopieszczeniu masz przecudny! Ogromnie mi się podoba! Słyszałam, ze u Was dziś gorąco! U nas chmurki, deszczyk, kurtka i szalik, ale i tak jest fajnie, bo ciepło Pozdrawiamy bardzo serdecznie! Ania z Pawełkiem (gdaczącym w leżaczku obok ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 24.04.2006 06:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Aga, Ania - mam nadzieję że sytuacja ogólnie się poprawi myślę, że podczas weekendu w Droginii będzie można podładować akumulatory PS. Agacka - uściski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.04.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Ivo nie ma co myśleć ja wiem że tam na 100 % podłądujesz akumulatorki, czego bardzo gorąco Ci życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 25.04.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 hej Ifo! uściski i trzymanko od nas! będzie dobrze... no i kiedy się widzimy w końcu, kulce no....??! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 26.04.2006 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 hej Ifo! uściski i trzymanko od nas! będzie dobrze... no i kiedy się widzimy w końcu, kulce no....??! no właśnie napisałam na wrocławskiej to samo trzeba sie zmobilizowac wreszcie.... ostatnio widzieliśmy się ze Smokiem (mamy wreszcie słupki do ogrodzenia ) i tez był chętny pozdrófka dla rodzinki całej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 26.04.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 hihi, jak już się Smok wyczołgał ze swojej Jamy to znaczy, że już naprawdę wiosna.... stęskniłam się za Wami chyba, czy co..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.05.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Ivo trzymam kciuki za taras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 16.05.2006 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Roślinki widzę sadzisz takie co to nawet nie wiem co one zacz - ale brzmienie nazw sugeruje że piękne być muszą Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 16.05.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 DOmek jest piękny , a ogrodzenie nawet ..... brrrrrr .... betonowe, może byc fajne jak zrobi się je z pomysłem. A drogę czterokołocom - zagrodzić i tyle. ps. ja do Ciebie chętnie zaglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts