ewusia 22.05.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Iva, a jak sprawa tarasu? chyba że coś przeoczyłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.05.2006 05:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Iva, a jak sprawa tarasu? chyba że coś przeoczyłam... ewuś - czekam na mapkę (wyrys) - jutro chyba odbiorę, bo tylko w środy gmina do 16. No i potem złożę pismo do starostwa.....i bedę czekać....nawet do 2 miesięcy .....ale w sumie to i tak na razie nie mam funduszy, więc akurat będę zbierac na taras pozdawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.05.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Ivo czekam na fotki bo z opisów wynika że musi być pięknie Chyba czas zacząc się dokształcać Za taras oczywiście trzymam kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 25.05.2006 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Widzę, że "przechodzisz" przez urzędy jak prawdziwy fachowiec - nic dziwnego. Zastanawiam się tylko czy w większości urzędów siedzą idioci czy też osoby mające nas za idiotów. Ciekawe będą czasy jak w sklepie poprosimy o chleb a dostaniemy pare butów... ech... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 26.05.2006 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Aga - pada cały czas i jest zachmurzone....na zdjecia trzeba jeszcze poczekac rałafek - tak naprawdę to po tym, co czasem ludzie na forum piszą o urzędach wypadałoby się nam przyzwyczaić chyba do sposobu załatwiania przez nich spraw ....ale z drugiej strony to dlaczego my sie mamy przyzwyczajać - może to oni powinni sie zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 27.05.2006 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 Ivo życzę szybkiego przyrostu tych pięknych roślinek, żeby było śliczniusio Oczywiście trzymam kciuki za taras i czekam na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 27.05.2006 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 No, no Ivonka! Ja też tak mam, że czasem chciałabym być botanikiem. Bo wszystko co robię, to na czuja. A może z naukowym podejściem byłoby piękniej? Czekam z niecierpliwością na zdjęcia. Bardzo lubię podpatrywać ogrody u innych. Są zawsze wielką inspiracją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.05.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Ivo czekam cierpliwie na zdjęcia i wieści Co do urzędników i urzędów dopóki nie zrozumieją że oni są dla nas a nie my dla nich będzie tak jak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 31.05.2006 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 no i nadeszła wreszcie ! ta chwila kiedy mogę zamieścić zdjęcie kominka....wygląda on tak: Jessu jaki piekny kominek !!!!!!!! Cudo !!! Zachwycił mnie naprawdę. Czy możesz zdradzić co to za kamień ? Zwłaszcza ten ciemniejszy ? Pliiiis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 01.06.2006 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 no i nadeszła wreszcie ! ta chwila kiedy mogę zamieścić zdjęcie kominka....wygląda on tak: Jessu jaki piekny kominek !!!!!!!! Cudo !!! Zachwycił mnie naprawdę. Czy możesz zdradzić co to za kamień ? Zwłaszcza ten ciemniejszy ? Pliiiis. witaj fajnie że Ci się podoba ten ciemniejszy to trawertyn czerwony, a jaśniejszy - piaskowiec pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.06.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Ivo My mamy dwa gniazda co prawda nie jaskółek jedno jest szpaków, drugie zapomniałam ja sinaptaszkach nie znam, mąż mnie instruuje co prawda nie są nad wejściem tylko na bocznej ścianie ale nic nieprzeganiałam. Moja babcia zawsze mawiała że tam gdzie dobrzy ludzie to iptaki gniazda zakładają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 01.06.2006 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Ivo My mamy dwa gniazda co prawda nie jaskółek jedno jest szpaków, drugie zapomniałam ja sinaptaszkach nie znam, mąż mnie instruuje co prawda nie są nad wejściem tylko na bocznej ścianie ale nic nieprzeganiałam. Moja babcia zawsze mawiała że tam gdzie dobrzy ludzie to iptaki gniazda zakładają no i nie pozostało mi nic innego tylko chyba zostawić Franek bardzo by chciał żeby nie przeganiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.06.2006 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Ivo My mamy dwa gniazda co prawda nie jaskółek jedno jest szpaków, drugie zapomniałam ja sinaptaszkach nie znam, mąż mnie instruuje co prawda nie są nad wejściem tylko na bocznej ścianie ale nic nieprzeganiałam. Moja babcia zawsze mawiała że tam gdzie dobrzy ludzie to iptaki gniazda zakładają no i nie pozostało mi nic innego tylko chyba zostawić Franek bardzo by chciał żeby nie przeganiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 27.06.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Ivonka Normalnie Ci zaczynam ogrodu zazdrościć! Pięknie u Ciebie! Gratuluję i jawnie podziwiam! Rabatka z gazety super Wszystko mi się baaardzo podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 28.06.2006 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Ivonka Normalnie Ci zaczynam ogrodu zazdrościć! Pięknie u Ciebie! Gratuluję i jawnie podziwiam! Rabatka z gazety super Wszystko mi się baaardzo podoba! dziękuję Aniu ale jak bys zobaczyła nasz niby trawnik to nie bardzo by Ci się podobało .....mam pole lebiodowe dziś rano wlasnie spryskane czyms na dwuliścienne....mam nadzieję że pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 28.06.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Ivonka Powiem Ci w sekrecie, że mój trawnik to pole koniczynowe Tylko nikomu nie mów! Też walczymy czym się da. Herbicydami, pestycydami, a nawet babicydami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.06.2006 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Dziewczyny co ja mam powiedzieć u mnie to dopiero urodzaj na trwaniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 29.06.2006 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 no prosze, mu tu gadu gadu.. a wokół domu pieknieje... no i musze unikać pokazywania Twoich okiennic mojej żonie, bo jestem pewnien, że też by takie chciała... :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 30.06.2006 05:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 maksiu - no nie bądź taki - pokaż żonie okiennice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 05.07.2006 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Maksiu - nie pokazuj Bo potem będzie na nie chorować, tak jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts