Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ivonesca - komentarze do dziennika budowy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Iva, a jak sprawa tarasu? chyba że coś przeoczyłam...

ewuś - czekam na mapkę (wyrys) - jutro chyba odbiorę, bo tylko w środy gmina do 16. No i potem złożę pismo do starostwa.....i bedę czekać....nawet do 2 miesięcy :-? :-? .....ale w sumie to i tak na razie nie mam funduszy, więc akurat będę zbierac na taras :wink:

pozdawiam

Aga - pada cały czas i jest zachmurzone....na zdjecia trzeba jeszcze poczekac :-?

rałafek - tak naprawdę to po tym, co czasem ludzie na forum piszą o urzędach wypadałoby się nam przyzwyczaić chyba do sposobu załatwiania przez nich spraw ....ale z drugiej strony to dlaczego my sie mamy przyzwyczajać - może to oni powinni sie zmienić :-?

No, no Ivonka! :lol:

Ja też tak mam, że czasem chciałabym być botanikiem. Bo wszystko co robię, to na czuja. A może z naukowym podejściem byłoby piękniej? :lol:

Czekam z niecierpliwością na zdjęcia. Bardzo lubię podpatrywać ogrody u innych. Są zawsze wielką inspiracją :lol:

no i nadeszła wreszcie ! ta chwila kiedy mogę zamieścić zdjęcie kominka....wygląda on tak:

Jessu jaki piekny kominek !!!!!!!! Cudo !!! Zachwycił mnie naprawdę. Czy możesz zdradzić co to za kamień ? Zwłaszcza ten ciemniejszy ? Pliiiis.

witaj :-)

fajnie że Ci się podoba :-) ten ciemniejszy to trawertyn czerwony, a jaśniejszy - piaskowiec :-)

pozdrawiam

Ivo My mamy dwa gniazda co prawda nie jaskółek jedno jest szpaków, drugie zapomniałam :oops: ja sinaptaszkach nie znam, mąż mnie instruuje :-? co prawda nie są nad wejściem tylko na bocznej ścianie ale nic nieprzeganiałam. Moja babcia zawsze mawiała że tam gdzie dobrzy ludzie to iptaki gniazda zakładają :)

Ivo My mamy dwa gniazda co prawda nie jaskółek jedno jest szpaków, drugie zapomniałam :oops: ja sinaptaszkach nie znam, mąż mnie instruuje :-? co prawda nie są nad wejściem tylko na bocznej ścianie ale nic nieprzeganiałam. Moja babcia zawsze mawiała że tam gdzie dobrzy ludzie to iptaki gniazda zakładają :)

no i nie pozostało mi nic innego tylko chyba zostawić :-)

Franek bardzo by chciał żeby nie przeganiać :-)

no i nie pozostało mi nic innego tylko chyba zostawić :-)

Franek bardzo by chciał żeby nie przeganiać :-)

:lol: :lol: :lol:

• 4 weeks później...
Ivonka

Normalnie Ci zaczynam ogrodu zazdrościć! :lol:

Pięknie u Ciebie!

Gratuluję i jawnie podziwiam! :lol:

Rabatka z gazety super :lol:

Wszystko mi się baaardzo podoba! :lol:

dziękuję Aniu :-)

ale jak bys zobaczyła nasz niby trawnik to nie bardzo by Ci się podobało .....mam pole lebiodowe :lol:

dziś rano wlasnie spryskane czyms na dwuliścienne....mam nadzieję że pomoże :D