maksiu 05.07.2006 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Maksiu - nie pokazuj Bo potem będzie na nie chorować, tak jak ja no wlasnie dlatego nie chce pokazać :D , bo wiem dobrze czym to sie skończy pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 05.07.2006 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Maksiu - nie pokazuj Bo potem będzie na nie chorować, tak jak ja no wlasnie dlatego nie chce pokazać :D , bo wiem dobrze czym to sie skończy pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 05.07.2006 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Ivonesco Ślicznie tam u Ciebie się robi coraz bardziej... Czemu nie robisz zdjątek, przez dwa tygodnie na pewno tyle kwiatów zakwitło I co w temacie tarasu? Patrzę sobie na wasz chodniczek i podjazd : czy były kładzione obrzeża? Czy te brzegowe kostki są zatopione w betonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.07.2006 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Ivonesco Ślicznie tam u Ciebie się robi coraz bardziej... Czemu nie robisz zdjątek, przez dwa tygodnie na pewno tyle kwiatów zakwitło I co w temacie tarasu? Patrzę sobie na wasz chodniczek i podjazd : czy były kładzione obrzeża? Czy te brzegowe kostki są zatopione w betonie? dziękuję bardzo za miłe słowa zdjątka się robią, ale klisza jest długa Aktualnie kwitną lewkonie, aksamitki, słonecznica, maciejka, dzwonki wszelkiej maści (bardzo lubię dzwonki ), ostróżki, serduszki jakieś spóźnione, krwawniki, penstemony, no i cukinia w sprawie tarasu podanie leży na biurku, ale moim ....chyba coś skrobnę w dzienniku jaki to ostatnio ze mnie leń co do układania kostki - obrzeży specjlanych nie było - najpierw układali brzegowe kostki w zaprawie cementowej, a potem wykładali środek już tak na sucho - na ubity piasek (a pod piaskiem był ubity kliniec, a potem na ułożonej kostce był dawany piasek z cementem). pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 06.07.2006 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Dzięki za odpowiedź w sprawie kostki Tak właśnie planuje rozwiązać sprawę u siebie... Twoja zimę przeżyła i jak widać nic się nie stało, to znaczy, że nie zawsze fachowcy dobrze podpowiadają Podlewaj dobrze roślinki w upały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 07.07.2006 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Dzięki za odpowiedź w sprawie kostki Tak właśnie planuje rozwiązać sprawę u siebie... Twoja zimę przeżyła i jak widać nic się nie stało, to znaczy, że nie zawsze fachowcy dobrze podpowiadają Podlewaj dobrze roślinki w upały nasza kostka przeżyła już 2 zimy a położył ją tez fachowiec....znaczy się fachowiec każdy ma swe zdanie co do roślinek - nie rozpieszczam ich zbytnio - mają sie zaaklimatyzować do warunków pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.07.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Ivo czekma na fotki tych pieknych kwiatków i trzymam kciuki za płot i altankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 10.07.2006 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Iwo, imponujesz mi swą znajomościa nazw zieleniny. Ja już się nauczyłam "onętek jakiśtam" I jestem z siebie dumna. Jeszcze chciałam donieść, że ostatnio byłam prawie w Karpnikach, tzn w parku miniatur (ok 2 km od nas) i widziałam oba przez cię objekty prezentowane W miniaturze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.07.2006 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Agnes - prawie robi dużą różnicę moje dzieci były w zeszłym tygodniu też w tym parku miniatur i bartdzo sie im podobało a co do fotek kwiatków - starm się w tym względzie - mam nadzieje że cos wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 10.07.2006 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Agnes - prawie robi dużą różnicę Tak wiem Ale musisz przyznać, że jestem na dobrej drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.07.2006 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Piekne te fotki, macie ladny ogrod i piekne okolice... Myslalam, ze to Twoja siostra na zdjeciu. A to corka? Nie uwierze! Synek jeszcze uwierze, ale corcia, chyba ze sklepu kupiona... No chyba, ze urodzilas od razu 10-latke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.07.2006 06:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Agnes - prawie robi dużą różnicę Tak wiem Ale musisz przyznać, że jestem na dobrej drodze to na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.07.2006 06:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Piekne te fotki, macie ladny ogrod i piekne okolice... Myslalam, ze to Twoja siostra na zdjeciu. A to corka? Nie uwierze! Synek jeszcze uwierze, ale corcia, chyba ze sklepu kupiona... No chyba, ze urodzilas od razu 10-latke... Zelijka - to -niestety- nie są okolice gdzie my mieszkamy - to moje rodzinne strony - u stóp Karkonoszy. Na zdjęciach jestem ja, moje dzieciaczki Karolina (nie ze sklepu ) i Franek, ale tez jest i moja siostra - na tym zdjęciu z Frankiem na plecach pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.07.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Tak jestescie podobne do siebie z siostra, ze myslalam, ze to tez Ty. Co do fachowca od mebli, to skad ja to znam..., tkie tam..., obiecanki - cacanki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 12.07.2006 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Tak jestescie podobne do siebie z siostra, ze myslalam, ze to tez Ty. Co do fachowca od mebli, to skad ja to znam..., tkie tam..., obiecanki - cacanki... wiesz...a ja kiedyś myślałam że w ogóle nie jesteśmy do siebie podobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.07.2006 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Ivo piekna okolica A gdzie zdjęcia pieknych skał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 12.07.2006 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Ivo piekna okolica A gdzie zdjęcia pieknych skał skał - znaczy się Sokolików? już dokładam do albumu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 12.07.2006 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Ivonesca zwracam honor - co prawda pisałem że do mjest śliczny ale nie widziałem ogrodu - jest prześlicznie http://www.ivonesca.jpg.pl/img/smile/yes.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.07.2006 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Ivo i teraz ludziska mają pełen obraz pieknej okolicy Dzięki za specjalną dedykacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 14.07.2006 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Ivonesca zwracam honor - co prawda pisałem że do mjest śliczny ale nie widziałem ogrodu - jest prześlicznie http://www.ivonesca.jpg.pl/img/smile/yes.gif prześlicznie to dopiero może będzie kiedyś jak powyrywam tę lebiodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts