Ivonesca 14.07.2006 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Ivo i teraz ludziska mają pełen obraz pieknej okolicy Dzięki za specjalną dedykacje ależ proszę bardzo i polecam się na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 17.07.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Ivonesco nie przejmuj się stolarzem ..... Pomalujesz sama i będzie jeszcze lepiej, niż zrobiłby to fachowiec. Nawet jeśli gdzieś tam zostaną niedociągnięcia, to one sprawiają, że mebel ma duszę Takie meble , które są w rodzinie od wieków, to cudowna rzecz Żadne , nawet najpiękniejsze i najbardziej wymyślne meble kupowane w sklepie nie umywają się do nich.... Czekam na zdjątka gotowych już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 17.07.2006 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Ivonesco nie przejmuj się stolarzem ..... Pomalujesz sama i będzie jeszcze lepiej, niż zrobiłby to fachowiec. Nawet jeśli gdzieś tam zostaną niedociągnięcia, to one sprawiają, że mebel ma duszę Takie meble , które są w rodzinie od wieków, to cudowna rzecz Żadne , nawet najpiękniejsze i najbardziej wymyślne meble kupowane w sklepie nie umywają się do nich.... Czekam na zdjątka gotowych już masz rację - nawet jeśli nie będą idealnie pomalowane to co tam w sobotę moja Połowinka rozmawiała przez przypadek ze stolarzem co robi schody u znajomych - o znowu poleca tylko zaolejować te meble - będą w stylu jak meble z sosny patynowanej w IKEA. Podobają mi sie też takie, ale jakoś nastawiłam się na ciemniejsze - i teraz mam dylemat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 17.07.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Ivonesco wszystko zależy co to za meble... Jaki mają charakter..Jeśli są w prostym stylu, olejowane wyglądają super (tylko, że postawienie szklanki z herbatą może zostawić ślady....) Jeśli są trochę bardziej finezyjne, podrzeźbiane - wtedy wydaje mi się, tylko ciemne i lakierowane.... Ale to moje odczucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 17.07.2006 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Ivonesco wszystko zależy co to za meble... Jaki mają charakter..Jeśli są w prostym stylu, olejowane wyglądają super (tylko, że postawienie szklanki z herbatą może zostawić ślady....) Jeśli są trochę bardziej finezyjne, podrzeźbiane - wtedy wydaje mi się, tylko ciemne i lakierowane.... Ale to moje odczucia te meble były ciemne (orzech) i wyglądały fajnie - są to 3 szt - komoda, szafa i witryna ze szkłem ....i takie po srodku...trochę proste ale mają np. nogi w kształcie kul. Ja chyba bardziej skłaniam się jednak do lakierobejcy w kolorze orzech...tym bardziej że już kupiona może uda mi się dziś pstryknąć jakies fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 18.07.2006 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Ivonesca fajny macie DOM! Taki przytulny! Kolor elewacji też wyszedł bardzo ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.07.2006 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Ivonesca fajny macie DOM! Taki przytulny! Kolor elewacji też wyszedł bardzo ładnie. dzięki bardzo nam też się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 18.07.2006 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 co to za krzew te żylistek - podoba mi się ostatnie zdjęcia bradzo fajne - i świetnie wyglądają te okiennice! (powtarzam się - ale choruje na okiennice ) a myślałaś może o jakims pnączu? ja choruje na wisterie (glicynia) - potrzebuje podpór lud kotw ale jest urokliwa A! I TE JASKółKI!!! super ! no troche bedą s.... r.... a.... ale to można zawsze posprzątać a jak się wykluja małe to fajnie na nie patrzyć jak se rosną i tam jazgoczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.07.2006 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 co to za krzew te żylistek - podoba mi się ostatnie zdjęcia bradzo fajne - i świetnie wyglądają te okiennice! a myślałaś może o jakims pnączu? ja choruje na wisterie (glicynia) - potrzebuje podpór lud kotw ale jest urokliwa żylistek to ponoć bardzo łatwy krzew - jest ich kilka rodzajow - wysmukły, pośredni - różnią się wielkością oraz wyglądem kwiatów. O pnączu myślałam ale na drewnianej kratce - więc glicynia raczej odpada - choć jest śliczna! A Ty myślałeś o pnączu wspinającym się po elewacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.07.2006 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 A! I TE JASKółKI!!! super ! no troche bedą s.... r.... a.... ale to można zawsze posprzątać a jak się wykluja małe to fajnie na nie patrzyć jak se rosną i tam jazgoczą o dylemacie jaskółkowym pisałam jak zaczęły lepić gniazdo - w końcu zdecydowaliśmy się je zostawić - jak to gdzieś przeczytałam na forum - ludzie wyprowadzają sie na wieś a potem przeszkadza im wiele rzeczy ...wiejskich a powinno się je przyjmować - więc przyjęliśmy jaskółki - jako dobrą wróżbę a s....r...ą...nieźle akurat pod spodem jest skrzynka na gaz i centralnie na nią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.07.2006 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 wszystko fajnie u Ciebie wygląda, tylko buraczki do przerwania a mnie wróble ...."kupczyły" na syrenę z alarmu zrobiło się gzymsik przy tynkowaniu i WC znikło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 20.07.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 ivenoesca ale u ciebie ładnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 20.07.2006 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 wszystko fajnie u Ciebie wygląda, tylko buraczki do przerwania wczoraj gotowałam botwinkę...to przerwałam trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 20.07.2006 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 a mnie wróble ...."kupczyły" na syrenę z alarmu zrobiło się gzymsik przy tynkowaniu i WC znikło dziś czeka mnie czyszczenie tej...toalety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 20.07.2006 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 ivenoesca ale u ciebie ładnie... dziękuje pięknie u Ciebie tez tak będzie .....albo i ładniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.07.2006 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Ivo ślicznie u Ciebie i jaki warzywniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 20.07.2006 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Ivo ślicznie u Ciebie i jaki warzywniak tak na prawdę to on jest mały...ot, tak żeby było trochę zielonego do zupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.07.2006 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Ivo ślicznie u Ciebie i jaki warzywniak tak na prawdę to on jest mały...ot, tak żeby było trochę zielonego do zupy Mały nie mały ale jest ja nawet nie mam małego Może za rok nadrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 20.07.2006 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Ivo ślicznie u Ciebie i jaki warzywniak tak na prawdę to on jest mały...ot, tak żeby było trochę zielonego do zupy Mały nie mały ale jest ja nawet nie mam małego Może za rok nadrobię pewnie się uda trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.07.2006 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Ivo ślicznie u Ciebie i jaki warzywniak tak na prawdę to on jest mały...ot, tak żeby było trochę zielonego do zupy Mały nie mały ale jest ja nawet nie mam małego Może za rok nadrobię pewnie się uda trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts