Anna Wiśniewska 20.07.2006 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Ivonka Zdjęcia Twojego ogrodu są dla mnie inspiracją Ślicznie masz! Napatrzeć się nie można A warzywniak ja też będę miała - zaczynam na jesień i w przyszłym roku też zupy na włąsnej zieleninie będę gotować A myślałam, że dam radę się temu oprzeć... O warzywniak mi chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.07.2006 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 wszystko fajnie u Ciebie wygląda, tylko buraczki do przerwania wczoraj gotowałam botwinkę...to przerwałam trochę nie lubię ale mogę podesłać liści, też jeszcze nie przerwałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 20.07.2006 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 wszystko fajnie u Ciebie wygląda, tylko buraczki do przerwania wczoraj gotowałam botwinkę...to przerwałam trochę nie lubię ale mogę podesłać liści, też jeszcze nie przerwałem dla mnie botwinka i barszcz czerwony zajmują pierwsze miejsce wśród zup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 20.07.2006 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Ivonka Zdjęcia Twojego ogrodu są dla mnie inspiracją Ślicznie masz! Napatrzeć się nie można A warzywniak ja też będę miała - zaczynam na jesień i w przyszłym roku też zupy na włąsnej zieleninie będę gotować A myślałam, że dam radę się temu oprzeć... O warzywniak mi chodzi mój ogród inspiracją chyba żartujesz sobie po wczorajszych rozmowach z Maluszkiem na tematy ogrodowe się wzięłam i wyciągnęłam kawałek projektu naszego ogrodu...i coś tam zaczełam znów zmieniać może jak by mi się udalo zeskanowac te bazgroły to wrzucę do dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 20.07.2006 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Ivonka Zdjęcia Twojego ogrodu są dla mnie inspiracją Ślicznie masz! Napatrzeć się nie można A warzywniak ja też będę miała - zaczynam na jesień i w przyszłym roku też zupy na włąsnej zieleninie będę gotować A myślałam, że dam radę się temu oprzeć... O warzywniak mi chodzi mój ogród inspiracją chyba żartujesz sobie po wczorajszych rozmowach z Maluszkiem na tematy ogrodowe się wzięłam i wyciągnęłam kawałek projektu naszego ogrodu...i coś tam zaczełam znów zmieniać może jak by mi się udalo zeskanowac te bazgroły to wrzucę do dziennika Koniczenie - czekam niecierpliwie!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 20.07.2006 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 po wczorajszych rozmowach z Maluszkiem na tematy ogrodowe się wzięłam i wyciągnęłam kawałek projektu naszego ogrodu...i coś tam zaczełam znów zmieniać może jak by mi się udalo zeskanowac te bazgroły to wrzucę do dziennika Koniczenie - czekam niecierpliwie!!!!!! będę się starać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 21.07.2006 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 po wczorajszych rozmowach z Maluszkiem na tematy ogrodowe się wzięłam i wyciągnęłam kawałek projektu naszego ogrodu...i coś tam zaczełam znów zmieniać może jak by mi się udalo zeskanowac te bazgroły to wrzucę do dziennika Koniczenie - czekam niecierpliwie!!!!!! będę się starać Bardzo się cieszę, że nasze ogrodowe rozmowy zainspirowały Cię do zmian:D Jakby nie udało Ci się wrzucić do dziennika to przywieź w poniedziałek, żeby mi pokazać co wymyśliłaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.07.2006 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 30. nie dlugo, jak tam wyszywanka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.07.2006 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Co prawda spóżniłem się o jeden dzień, ale co tam Ivonesca: najlepsze zyczenia z okazji ukończenia czterech latek forumowych http://www.bogucin.pl/archiwum/kwiaty.jpg witaj w klubie czterolatków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 26.07.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Ja też dzień później Ivonesca, babciu , sto lat na forum od forumowo smarkatej http://fotoblog.finwe.info/photos/full/lilie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 27.07.2006 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 30. nie dlugo, jak tam wyszywanka? nie zdążę ale na rozpoczęcie roku szkolnego może się uda kurczę, miałam ostatnio aparat cyfrowy i zapomnialam zrobić zdjęcia tej mojej wyszywanki ...a chciałam ją właśnie Tobie pokazać .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 27.07.2006 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Aniu, maksiu - pięknie dziękuje za pamięć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.07.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 http://www.e-kwiaty.pl/photo/bukiet%2028(24)d.jpgWszystkiego najlepszego z okazji urodzin corki!!! Sto lat!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.07.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 30. nie dlugo, jak tam wyszywanka? nie zdążę ale na rozpoczęcie roku szkolnego może się uda kurczę, miałam ostatnio aparat cyfrowy i zapomnialam zrobić zdjęcia tej mojej wyszywanki ...a chciałam ją właśnie Tobie pokazać .... Nie ma sprawy, jak skonczysz to pokazesz, ja poczekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 31.07.2006 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Zeljka - dziękuję w imieniu córki świeczek co prawda nie było (14 lat to już za poważny wiek na dmuchanie świeczek ) ale były pyszne lody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 05.08.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Udanego urlopu, Ivo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 02.10.2006 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Ogrodzenie wyszło pierwsza klasa - bardzo mi się podoba. Domek na zdjęciu frontowym prezentuje się bardzo ładnie. Widzę, że mamy bardzo podobne pomysły na temat ogrodu (zwłaszcza falowanej lini przy ogrodzeniu) tylko Ty go już masz a ja mam go w planach . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.10.2006 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Ogrodzenie wyszło pierwsza klasa - bardzo mi się podoba. Domek na zdjęciu frontowym prezentuje się bardzo ładnie. Widzę, że mamy bardzo podobne pomysły na temat ogrodu (zwłaszcza falowanej lini przy ogrodzeniu) tylko Ty go już masz a ja mam go w planach . Pozdrawiam nurni - doczytaj dobrze to nie mój domek ani moje ogrodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 02.10.2006 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Ogrodzenie wyszło pierwsza klasa - bardzo mi się podoba. Domek na zdjęciu frontowym prezentuje się bardzo ładnie. Widzę, że mamy bardzo podobne pomysły na temat ogrodu (zwłaszcza falowanej lini przy ogrodzeniu) tylko Ty go już masz a ja mam go w planach . Pozdrawiam nurni - doczytaj dobrze to nie mój domek ani moje ogrodzenie No tak jeszcze nie do końca wyzdrowiałem. A już myślałem, że lepiej się czuję. To przez ten katar co mi oczy zalewa . Przekaż w takim razie moje słowa sąsiadowi . pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 02.10.2006 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Czytają, czytają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts