Aga - Żona Facia 02.10.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Faktycznie rzadko piszesz, ale jak napiszesz to ja czytam. Mam pytanie ile was kosztował ten fajny kominek??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 03.10.2006 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 witam nareszcie!!! pięknie to wygląda! mam nadzieje że wam też tak się uda. no i bez pośpiechu on nieraz wszystko psuje. ze spokojem tez bedzie i też tak pięknie pozdrawiam moją ulubioną forumowiczke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 03.10.2006 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Ogrodzenie wyszło pierwsza klasa - bardzo mi się podoba. Domek na zdjęciu frontowym prezentuje się bardzo ładnie. Widzę, że mamy bardzo podobne pomysły na temat ogrodu (zwłaszcza falowanej lini przy ogrodzeniu) tylko Ty go już masz a ja mam go w planach . Pozdrawiam nurni - doczytaj dobrze to nie mój domek ani moje ogrodzenie No tak jeszcze nie do końca wyzdrowiałem. A już myślałem, że lepiej się czuję. To przez ten katar co mi oczy zalewa . Przekaż w takim razie moje słowa sąsiadowi . pozdrowionka nurni Ty rzeczywiście jesteś chory ogrodzenie jest kolegi z forum o nicku piskosch...a tu więcej zdjęć jego pięknego domu (wątek dom Ani i Marcina) http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=18514&postdays=0&postorder=asc&start=360 Za jego pozwoleniem chciałam mieć podobne ogrodzenie i dlatego wrzuciałam jego zdjęcie - ale chyba je wywalę co by nie mieszać w głowie czytającym pozdrawiam serdecznie i zdrowiej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 03.10.2006 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Czytają, czytają ciesze się w taki razie i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 03.10.2006 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Faktycznie rzadko piszesz, ale jak napiszesz to ja czytam. Mam pytanie ile was kosztował ten fajny kominek??? cieszę się że jednak czytacie kominek....hmmm jesli dobrze pamiętam to koło 4500 na gotowo - sprawdzę dokładnie w domu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 03.10.2006 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 witam nareszcie!!! pięknie to wygląda! mam nadzieje że wam też tak się uda. no i bez pośpiechu on nieraz wszystko psuje. ze spokojem tez bedzie i też tak pięknie oby się sprawdziły Twe słowa pozdrawiam moją ulubioną forumowiczke dziękuję i również pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 03.10.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Pewnie, że się znajdą! A tak w ogóle to imponuje mi koleżanka poczynaniami w ogrodzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 03.10.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Ivo - jak tak sobie czytam to co piszesz - to widać że rzeczywiście albo wyjechali, albo zawaleni robotą i samemu (lub sąsiadem) trza robić. Trochę mnie pocieszyłaś - bo mi się cały czas wydaje że jak bym nie robił sam tylko zlecił komuś to byłoby szybciej - ale wygląda że nie za bardzo Co do góry - miałem wątpliwości czy u mnie ona jest potrzebna - ale wygląda mi tak że dla dowolnej ilości przestrzeni znajdzie się zastosowanie - jeśli taka przestrzeń się pojawi. Nie pamiętam na jakim etapie masz górę - ale na pociesznie mogę Ci powiedzieć ku mojemu zaskoczeniu nawet takie roboty jak tynkowanie góry czy ścian przy schodach nie spowodowały strat w domu. Owszem - było troche bałaganu - ale obawiałem się że będzie gorzej. I zazdroszczę wakacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 03.10.2006 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Pewnie, że się znajdą! A tak w ogóle to imponuje mi koleżanka poczynaniami w ogrodzie! Aniu - a jak jeszcze kiedyś dołożę zdjęcia tego ogrodu to dopiero będzie wyczyn wprost nieziemski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 03.10.2006 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Ivo - jak tak sobie czytam to co piszesz - to widać że rzeczywiście albo wyjechali, albo zawaleni robotą i samemu (lub sąsiadem) trza robić. Trochę mnie pocieszyłaś - bo mi się cały czas wydaje że jak bym nie robił sam tylko zlecił komuś to byłoby szybciej - ale wygląda że nie za bardzo Co do góry - miałem wątpliwości czy u mnie ona jest potrzebna - ale wygląda mi tak że dla dowolnej ilości przestrzeni znajdzie się zastosowanie - jeśli taka przestrzeń się pojawi. Nie pamiętam na jakim etapie masz górę - ale na pociesznie mogę Ci powiedzieć ku mojemu zaskoczeniu nawet takie roboty jak tynkowanie góry czy ścian przy schodach nie spowodowały strat w domu. Owszem - było troche bałaganu - ale obawiałem się że będzie gorzej. I zazdroszczę wakacji Pocieszyłeś mnie tym że straty mogą być nieduże u góry mamy wylewki i tynki na pionowych ścianach oraz ocieplenie wełną 15cm przykryte najtańszą folią. Brak mi wykończenia skosów (bedzie częściowo gipskarton a częściowo deski drewniane) no i przede wszystkim brak schodów. Wakacje albo jakiś długi weekend w pobliżu termalnych basenów bardzo polecam pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 04.10.2006 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Faktycznie rzadko piszesz, ale jak napiszesz to ja czytam. Mam pytanie ile was kosztował ten fajny kominek??? cieszę się że jednak czytacie kominek....hmmm jesli dobrze pamiętam to koło 4500 na gotowo - sprawdzę dokładnie w domu pozdrawiam Dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 04.10.2006 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Faktycznie rzadko piszesz, ale jak napiszesz to ja czytam. Mam pytanie ile was kosztował ten fajny kominek??? cieszę się że jednak czytacie kominek....hmmm jesli dobrze pamiętam to koło 4500 na gotowo - sprawdzę dokładnie w domu pozdrawiam Dziękuję za odpowiedź. Ty dziękujesz a ja nie sprawdziłam dokładnie Muszę sobie przylepić karteczkę bo skleroza, oj, skleroza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 04.10.2006 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Faktycznie rzadko piszesz, ale jak napiszesz to ja czytam. Mam pytanie ile was kosztował ten fajny kominek??? cieszę się że jednak czytacie kominek....hmmm jesli dobrze pamiętam to koło 4500 na gotowo - sprawdzę dokładnie w domu pozdrawiam Dziękuję za odpowiedź. Ty dziękujesz a ja nie sprawdziłam dokładnie Muszę sobie przylepić karteczkę bo skleroza, oj, skleroza Jak sprawdzisz to mi napiszesz, ale teraz i tak już wszystko jest droższe. Kominki też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 04.10.2006 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Pozdrawiam wszystkich czytających - może sie znajdą się znalazłam i tyz pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 04.10.2006 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Pozdrawiam wszystkich czytających - może sie znajdą się znalazłam i tyz pozdrawiam! łał! jesteś zielonych mordek cała kopa pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 05.10.2006 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Faktycznie rzadko piszesz, ale jak napiszesz to ja czytam. Mam pytanie ile was kosztował ten fajny kominek??? cieszę się że jednak czytacie kominek....hmmm jesli dobrze pamiętam to koło 4500 na gotowo - sprawdzę dokładnie w domu pozdrawiam Dziękuję za odpowiedź. Ty dziękujesz a ja nie sprawdziłam dokładnie Muszę sobie przylepić karteczkę bo skleroza, oj, skleroza Jak sprawdzisz to mi napiszesz, ale teraz i tak już wszystko jest droższe. Kominki też. sprawdziłam 4900 - montaż w maju 2005 - to może aż tak nie podrożało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 06.10.2006 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Iva, może i łobuz ale za to jaki sympatyczny dla Jubilata i Jego Mamy http://sting.sqlab.com.pl/~ewa/usciski.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.10.2006 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 ewusia - dzięki ogromne torcik będzie jutro a kochany to on jest bardzo i tak naprawdę to wcale aż tak bardzo nie łobuzuje - ale aparacik z niego to jest - jak czasem coś powie albo zażartuje to można sie uśmiać (ma to po mężu ) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 06.10.2006 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Jak te nasze dzieci się starzeją, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.10.2006 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Czytają czytają Chociaż czasu nie mają Duzpo zdrówka dla synka i wszytskiego naj naj z okazji urodzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts