Anna Wiśniewska 06.10.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Ivonka Wszystkiego najlepszego, dużo buziaków i uścisków dla synusia mamusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.10.2006 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Ivo mam zapytanko...chce jak juz wiesz kupic te hortensje....ale cos mnie tknęło...czy juz nie jest za pozno?? hortensje sa w donicach...ale jakos tak wieczorami jest ju zbardzo zimno...co myslisz?? sprzedawca mow ze do polowy pazdziernika mozna sadzic.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.10.2006 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 dziewczyny - bardzo dziękuję za życzenia melduję, że torcik był pyszny i zjedzony co do okruszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.10.2006 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Ivo mam zapytanko...chce jak juz wiesz kupic te hortensje....ale cos mnie tknęło...czy juz nie jest za pozno?? hortensje sa w donicach...ale jakos tak wieczorami jest ju zbardzo zimno...co myslisz?? sprzedawca mow ze do polowy pazdziernika mozna sadzic.... ja bym jeszcze sadziła - ale znawcą aż tak wielkim nie jestem może podpytaj ogrodniczkę z pięnym ogrodem, tzn. tolę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.10.2006 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Ivo mam zapytanko...chce jak juz wiesz kupic te hortensje....ale cos mnie tknęło...czy juz nie jest za pozno?? hortensje sa w donicach...ale jakos tak wieczorami jest ju zbardzo zimno...co myslisz?? sprzedawca mow ze do polowy pazdziernika mozna sadzic.... ja bym jeszcze sadziła - ale znawcą aż tak wielkim nie jestem może podpytaj ogrodniczkę z pięnym ogrodem, tzn. tolę no to lece do Toli bo jak cos to dzis chyba je zamowie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.10.2006 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Najważniejsze że idzie do przodu a że tak mało z palnem to nic Gratuluje altanki i czekam na fotki Co do róż to nic nie podpowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 13.10.2006 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Najważniejsze że idzie do przodu a że tak mało z palnem to nic Gratuluje altanki i czekam na fotki Co do róż to nic nie podpowiem gratulowac będzie można jak już stanie w miejscu przeznaczenia sama jestem jej ciekawa, bo to takie połączenie zdjecia z internetu i mojego pomysłu niby prosta 3 scianki i u góry poprzeczne belki aby coś tam rosło, ale jak pomyslę sobie ile razy wyobrażałam sobie w ciągu budowy jak coś będzie wyglądało, a jaka potem była rzeczywistość to kurczę, a może coś z moją wyobrażnią nie tak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.10.2006 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Ja myslę że z Twoją wyobraźnią wszytsko jest ok a altanka będzie śliczna i urokliwa Co do zakupów przez internet polecam choć kiedyś też się bardzo tego bałam Ale jak to mówią najgorszy 1 raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.10.2006 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Najważniejsze że idzie do przodu a że tak mało z palnem to nic Gratuluje altanki i czekam na fotki Co do róż to nic nie podpowiem gratulowac będzie można jak już stanie w miejscu przeznaczenia sama jestem jej ciekawa, bo to takie połączenie zdjecia z internetu i mojego pomysłu niby prosta 3 scianki i u góry poprzeczne belki aby coś tam rosło, ale jak pomyslę sobie ile razy wyobrażałam sobie w ciągu budowy jak coś będzie wyglądało, a jaka potem była rzeczywistość to kurczę, a może coś z moją wyobrażnią nie tak?? a gdzie mozna zobaczyc owa altanke??? na wiosenke ja tez robie...moze cos sciagne??/ tzn ja potzrebuje drewutnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.10.2006 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Ja myslę że z Twoją wyobraźnią wszytsko jest ok a altanka będzie śliczna i urokliwa Co do zakupów przez internet polecam choć kiedyś też się bardzo tego bałam Ale jak to mówią najgorszy 1 raz sasiedzi kupili tv lcd sa zadowoleni.podobno 2 tysiace taniej niz w media Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.10.2006 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Altanka bedzie się dopiero budować Jeśli chodzi o zakupy to ja kupowałam cały sprzęt kuchenny, zaoszczędziłam niezłą sumkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 13.10.2006 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Teska - wpisałam altana w google i tak coś nazbierałam - ale nigdzie nie znalzałam dokładnie tak jak wymyśliłam sobie Aga- na ten zakup przez internet to najwiekszy wpływ miała oszczędność 455zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.10.2006 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 U mnie też oszczędnośc i wygoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 13.10.2006 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Ja cały sprzet AGD kupiłem w sklepie interetowym i wszystko było oknajlepsze ceny mieli zawsze w http://www.maximedia.pl lub http://www.k8.pl (to ta sama firma) Pozdrawiam Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.10.2006 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Ja cały sprzet AGD kupiłem w sklepie interetowym i wszystko było ok najlepsze ceny mieli zawsze w http://www.maximedia.pl lub http://www.k8.pl (to ta sama firma) Pozdrawiam Grzegorz ooo...zerkne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.10.2006 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Teska - wpisałam altana w google i tak coś nazbierałam - ale nigdzie nie znalzałam dokładnie tak jak wymyśliłam sobie Aga- na ten zakup przez internet to najwiekszy wpływ miała oszczędność 455zł ze nie wpadlam na ten pomysł.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 13.10.2006 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Ivo - pierwsze koty za płoty Trzy tygodnie temu kupiliśmy dla teściowej malutką pralkę 3,5 kg wsadu w megamedia.pl - są z Wrocławia na Krakowskiej . Różnica była powalająca - 500zł !!! Zamiast 1600 zapłaciła 1100zł. Realizacja była super - wszystkie informacje dotyczące etapu realizacji wysyłane na maila. Przy wyposażaniu domu z pewnością skorzystamy, tym bardziej, że można jeszcze negocjować. pozdrawiam Dabell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 16.10.2006 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 widzę że kupno przez internet ma wzięcie dziś ma być dostawa mojej lodówki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.10.2006 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Cezkam na relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.10.2006 05:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 no i nie jest tak pięknie z ta lodówką Miała być w poniedziałek po południu - na czas dotrała do Wrocławia, ale teraz nie może dojechać te 15 km z Wrocławia do mnie najpierw okazało sie że kurier któremu przydzieloną moją przesyłkę ma za niski samochód - więc będzie dopiero we wtorek wczoraj nie dojechała do południa więc dzwonię - będzie na pewno ale ok. 19.00......i co? i oczywiście nie było jej wczoraj zaraz tam do nich zadzwonię ponownie..... jak na razie wielka klapa z firmą kurierską.....a jest to znana firma....światowa niby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts