Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ivonesca - komentarze do dziennika budowy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ivo

mam zapytanko...chce jak juz wiesz kupic te hortensje....ale cos mnie tknęło...czy juz nie jest za pozno?? hortensje sa w donicach...ale jakos tak wieczorami jest ju zbardzo zimno...co myslisz??

sprzedawca mow ze do polowy pazdziernika mozna sadzic....

Ivo

mam zapytanko...chce jak juz wiesz kupic te hortensje....ale cos mnie tknęło...czy juz nie jest za pozno?? hortensje sa w donicach...ale jakos tak wieczorami jest ju zbardzo zimno...co myslisz??

ja bym jeszcze sadziła - ale znawcą aż tak wielkim nie jestem ;-) może podpytaj ogrodniczkę z pięnym ogrodem, tzn. tolę

Ivo

ja bym jeszcze sadziła - ale znawcą aż tak wielkim nie jestem ;-) może podpytaj ogrodniczkę z pięnym ogrodem, tzn. tolę

no to lece do Toli :lol: bo jak cos to dzis chyba je zamowie....

Najważniejsze że idzie do przodu a że tak mało z palnem to nic :)

Gratuluje altanki i czekam na fotki :)

Co do róż to nic nie podpowiem :cry:

gratulowac będzie można jak już stanie w miejscu przeznaczenia ;-)

sama jestem jej ciekawa, bo to takie połączenie zdjecia z internetu i mojego pomysłu ;-) niby prosta 3 scianki i u góry poprzeczne belki aby coś tam rosło, ale jak pomyslę sobie ile razy wyobrażałam sobie w ciągu budowy jak coś będzie wyglądało, a jaka potem była rzeczywistość to :-? :-? :-?

kurczę, a może coś z moją wyobrażnią nie tak?? :o :o :wink: :wink: :lol: :lol:

Najważniejsze że idzie do przodu a że tak mało z palnem to nic :)

Gratuluje altanki i czekam na fotki :)

Co do róż to nic nie podpowiem :cry:

gratulowac będzie można jak już stanie w miejscu przeznaczenia ;-)

sama jestem jej ciekawa, bo to takie połączenie zdjecia z internetu i mojego pomysłu ;-) niby prosta 3 scianki i u góry poprzeczne belki aby coś tam rosło, ale jak pomyslę sobie ile razy wyobrażałam sobie w ciągu budowy jak coś będzie wyglądało, a jaka potem była rzeczywistość to :-? :-? :-?

kurczę, a może coś z moją wyobrażnią nie tak?? :o :o :wink: :wink: :lol: :lol:

a gdzie mozna zobaczyc owa altanke??? na wiosenke ja tez robie...moze cos sciagne??/ tzn ja potzrebuje drewutnie :lol:

Ja myslę że z Twoją wyobraźnią wszytsko jest ok a altanka będzie śliczna i urokliwa :)

Co do zakupów przez internet polecam choć kiedyś też się bardzo tego bałam :-?

Ale jak to mówią najgorszy 1 raz 8)

sasiedzi kupili tv lcd sa zadowoleni.podobno 2 tysiace taniej niz w media

Ivo - pierwsze koty za płoty :lol:

Trzy tygodnie temu kupiliśmy dla teściowej malutką pralkę 3,5 kg wsadu w megamedia.pl - są z Wrocławia na Krakowskiej :p .

Różnica była powalająca - 500zł !!! Zamiast 1600 zapłaciła 1100zł. :o Realizacja była super - wszystkie informacje dotyczące etapu realizacji wysyłane na maila.

Przy wyposażaniu domu z pewnością skorzystamy, tym bardziej, że można jeszcze negocjować.

pozdrawiam

Dabell

no i nie jest tak pięknie z ta lodówką :evil: :evil: :evil:

Miała być w poniedziałek po południu - na czas dotrała do Wrocławia, ale teraz nie może dojechać te 15 km z Wrocławia do mnie :evil: :evil: :evil:

najpierw okazało sie że kurier któremu przydzieloną moją przesyłkę ma za niski samochód - więc będzie dopiero we wtorek

wczoraj nie dojechała do południa więc dzwonię - będzie na pewno ale ok. 19.00......i co? i oczywiście nie było jej wczoraj :evil: :evil: :evil:

zaraz tam do nich zadzwonię ponownie.....

jak na razie wielka klapa z firmą kurierską.....a jest to znana firma....światowa niby :roll: :roll: