Aga J.G 19.10.2006 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Ivo no cóż firmy kurireskie czasami nawalają, My też kiedyś mieliśmy niemiłą przygodę i nie była winna nawet sama firma co kierowca czyli jak to mówią są ludzie i ludziska Po naszej interwencji pan był słodki tylko co z tego jak niesmak pozostał Trzymam kciuki za lodówkę mam nadzieję że będziesz z niej zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 20.10.2006 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 lodówka dotarła....a jaka jest pojemna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 20.10.2006 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Uff cieszę się w napięciu śledziłam dostawę - przypadły Ci doświadczenia jeszcze mi kompletnie obce choc zakupami przez Internet zajmuję się juz sporo czasu. Przyjemnego chłodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 20.10.2006 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 ori - bałam się bo jednak kwota była duża tez już kupowałam przez internet ale to były jakies pierdoletki.....a sprzęt AGD to jednak juz coś co do samej lodówki, a właściwie instrukcji obsługi to np. nie napisali że lodówka wydaje sygnal piszczacy jak jest długo nie zamykana....może tak teraz wszystkie mają i nie trzeba pisać, ale dla mnie była to całkowita nowość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 20.10.2006 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Wow - piszcząca !! Moja tylko dramatycznie świeci czerwoną diodą... My większość sprzętów tak zamawialiśmi i znam to niemiłe uczucie w dołku ...a co jeśli.... I było tak za kazdym razem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.10.2006 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 A w mojej instrukcji pisało o sygnale dzwiękowym , który bardzo podoba się mojej młodszej córce Cieszę się że lodóweczka w końcu dotarła najważniejsze że jestes z niej zadowolona Czekam na fotki altany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 24.10.2006 06:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Aga - altana sie buduje i nawet juz coś widac....tylko znów mam problem z aparatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 27.10.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 dziekjue za pozdrowienia! "czytający" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 27.10.2006 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 dziekjue za pozdrowienia! "czytający" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 27.10.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Aga - altana sie buduje i nawet juz coś widac....tylko znów mam problem z aparatem Ivonesca, ja też czekam, wiesz, że jeśli coś jest na rzeczy z ogrodem, to ja ucha i oka nadstawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 27.10.2006 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Aga - altana sie buduje i nawet juz coś widac....tylko znów mam problem z aparatem Ivonesca, ja też czekam, wiesz, że jeśli coś jest na rzeczy z ogrodem, to ja ucha i oka nadstawiam no tak...rozumiem postaram się pożyczyć aparat, ale dopiero po 1.11 - w poniedziałek i wtorek się urlopuję pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.10.2006 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Fajnie, ze juz jest altanka. Czekam na fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.10.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 To ja też czekam na fotki Mam nadzieję że uda się zaczarowac brukarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 28.10.2006 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Ivonesco czytają, czytają, jak tylko dorwą się do netu Widzę duszę pokrewną , zieleninki wszelkiego rodzaju lubiącą, to jak do siebie - zagladam czy rośnie U mnie chałupka w proszku, a ja jak ten szaleniec z grabiami po ogrodzie latam i wyrzucając stosy doniczek pytam: gdzie się te wszystkie roślinki podziały? W samochodzie cudem upchnięte sprawiały wrażenie,że ich masa jest, a potem.... Zniknęły Mąż zagroził,że zdjęcia do sklepów ogrodniczych rozwiezie : tej pani nie obsługujemy A mnie się wydaje, że ciągle mało!!!!! A sąsiadki przechodząc komentują: za gęsto pani sadzi Więc przyglądam się gdzie mogę, jaki bieg rzeczy przyjmą te moje dokonania ogrodnicze... I myślę sobie: a co tam, jak trzeba będzie - przesadzę.... A tyle radości daje zajmowanie się tymi zielonymi lokatorami... POzdrawiam cieplutko i proszę: pisz i wklejaj ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 13.11.2006 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Witaj Ivonesca - no ja Tobie u siebie o swoich planach ogrodowych wypisuję, a Ty masz już ogród założony Ale to bardzo dobrze, przynajmniej będę miała od kogo czerpać wiedzę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.11.2006 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Ivo to gratuluje drugiego kotka i życze żeby starszy pokochał małego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 13.11.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Witaj Ivo I ja gratuluję powiększenia rodzinki Uprzejie uprasza się o zamieszczenie dużej ilości zdjęć altanki, bruku i generalnie otoczenia domu. Jeśli zaś chodzi o wiek dzieci, to kilka dni temu sama zastanawiałam się kiedy minęło tak szybo 6 lat życia glizdki Serdeczności A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 14.11.2006 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 dziewczyny - fotek dalej brak ale może w sobotę się uda .... co do zieleninek - no troszkę mam tego ogrodu, ale to takie moje wariacje raczej niż zaplanowany od A do Z ogród dużo krzewów liściastych i kwiatów (przewaznie byliny), kilka dosłownie iglaków, kawałek trawnika (w którym trawa jest tak mniej wiecej tylko w połowie...bo reszta coś słabo wyrosła ) i też tak mam że najpierw jest łyso, więc sadzę wiecej a potem ganiam i przesadzam co do kotów - oj,straszy nie za bardzo chce pokochać małego prycha na niego dalej pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 14.11.2006 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Ivonesca , a ja myślałam, że Ty dopiero budujesz swój domek, a okazuje się , że Ty już czerpiesz radość z mieszkania w swoim gniazdku. Gratuluję ! Zauważyłam nawet, że i jaskółki polubiły Wasz dom . Bardzo podoba mi się kremowa elewacja w połączeniu z drewnem. Wygląda ślicznie . Twoja działeczka wydaje się duża i na zagospodarowanie całości ogrodu trzeba będzie poświęcić chyba spoooro czasu, choć u Ciebie widać, że prace "wykończeniowe" idą dwutorowo: dom i ogród. I tego zadbanego ogródka już Ci bardzo zazdroszczę . Tak czyściutko, zielono i czysto. Kostka granitowa wygląda świetnie! Czy masz połączenie dużych elementów (10/10) z mniejszymi i czy to szara, czy żółta kostka? Ja również marzę o tak wyłożonym podjeździe i ścieżce Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 14.11.2006 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 witaj Adrianko tak...my mieszkamy od 3 lat.... choć w wielu miejscach jeszcze dużo przed nami (całe poddasze np) cieszę sie że podoba Ci się elewacja - od zawsze chcielismy jakiś odcień kremowego, a do tego chyba dosyc dobrze wygląda drewniana oblicówka ...a tak naprawdę to wszystko zaczęło sie od koloru okien i okiennic. kostkę dużą 10x10 mam na podjeżdzie, a małą 6x6 na ścieżce do domu (z tym że brzegi, jakby ramy ścieżki są z 10x10) całosc w II gatunku , czyli taka mieszanka szarego, żółtego , troszkę rudego w niektórych miejscach.....jeszcze kilka lat temu cena takiej kostki była dużo niższa niż szarej, teraz chyba jest jednakowa mi jednak od razu spodobała sie ta mieszanka - nie jest taka szaro-bura działkę mamy 9ar, odejmując powierzchnię domu wcale nie wydaje mi sie taki duży ....choć z drugiej strony robić jest przy czym czyściutko i zieloniutko mówisz...baaardzo cieszą mnie Twe słowa, gdyż długo miałam straszny ugór za domem i tylko lebiodę i perz...no i parę maków polnych a teraz nareszcie zaczyna wyglądać to na kawałek ogrodu pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts