Aga J.G 14.11.2006 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 To czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 15.11.2006 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Ivonesca, dziewięć arów ma Twoja działeczka ... to znaczy, że ma .... no właśnie, ile to m2 ? Wciąż mam z tym problem Ale już widać ten KAWEŁEK OGRODU , już widać Okiennice są "nastrojowe" takie "klimatyczne". Kojarzą mi się z Francją, gdzie praktycznie każdy dom je ma. Twój domek ma coś takiego, co przykuwa uwagę. Ma to "coś". Ten klmat właśnie. Kostka melanż wygląda u Ciebie bardzo ciekawie. Ja myślałam o żółtej, ale jakiś odcień rudego lub czerwieni też mógłby w tym być. I podobnie jak Ty chciałabym połączyć duży format z małym. Daje to fajny efekt. Pozdrawiam i również czekam na więcej fotek . Chwal się ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 15.11.2006 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Ivonesca, dziewięć arów ma Twoja działeczka ... to znaczy, że ma .... no właśnie, ile to m2 ? Wciąż mam z tym problem Ale już widać ten KAWEŁEK OGRODU , już widać Okiennice są "nastrojowe" takie "klimatyczne". Kojarzą mi się z Francją, gdzie praktycznie każdy dom je ma. Twój domek ma coś takiego, co przykuwa uwagę. Ma to "coś". Ten klmat właśnie. Kostka melanż wygląda u Ciebie bardzo ciekawie. Ja myślałam o żółtej, ale jakiś odcień rudego lub czerwieni też mógłby w tym być. I podobnie jak Ty chciałabym połączyć duży format z małym. Daje to fajny efekt. Pozdrawiam i również czekam na więcej fotek . Chwal się ! 9 ar czyli 900m2 okiennice to nasz...a właściwie mój największy zbytek podczas budowy ...uparłam sie na nie bardzo ...no i chyba z dobrym efektem skoro się podobają co do fotek.....chyba czas najwyzszy poprosić Mikołaja o cyfrówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 15.11.2006 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Ivonesca .... okiennice mmm... my coś wiemy o tym nie??? A! możesz juz spojrzec na moją łabędzią szyje hehehe foty!??!!?? oczywiście! jakieś wnętrza poprosimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 15.11.2006 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 9 ar czyli 900m2 okiennice to nasz...a właściwie mój największy zbytek podczas budowy ...uparłam sie na nie bardzo ...no i chyba z dobrym efektem skoro się podobają co do fotek.....chyba czas najwyzszy poprosić Mikołaja o cyfrówkę Ivonesca, to Wasze 900 m2 wygląda na co najmniej 1900 m2 Czasami można jakimś detalem, elementem wykończeniowym popsuć dobrze zapowiadający się dom. Wasz dom zyskał na urodzie i na "klimacie" właśnie dzięki dodatkom (zbytkom, jak piszesz ). Twój upór i stanowczość przyniosły efekt . Koniecznie musisz napisać list do Mikołaja. Jeśli byłaś grzeczna - aparacik znajdziesz pod choinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 15.11.2006 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Ivonesca .... okiennice mmm... my coś wiemy o tym nie??? A! możesz juz spojrzec na moją łabędzią szyje hehehe zaraz biegnę foty!??!!?? oczywiście! jakieś wnętrza poprosimy wnętrza? cóż one nie są tak piękne....prawie całość wyposażenia mamy ze starego mieszkania ....o mamy jednak jakąś nówkę lodówkę pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 15.11.2006 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 9 ar czyli 900m2 okiennice to nasz...a właściwie mój największy zbytek podczas budowy ...uparłam sie na nie bardzo ...no i chyba z dobrym efektem skoro się podobają co do fotek.....chyba czas najwyzszy poprosić Mikołaja o cyfrówkę Ivonesca, to Wasze 900 m2 wygląda na co najmniej 1900 m2 Czasami można jakimś detalem, elementem wykończeniowym popsuć dobrze zapowiadający się dom. Wasz dom zyskał na urodzie i na "klimacie" właśnie dzięki dodatkom (zbytkom, jak piszesz ). Twój upór i stanowczość przyniosły efekt . Koniecznie musisz napisać list do Mikołaja. Jeśli byłaś grzeczna - aparacik znajdziesz pod choinką naprawdę wygląda na tak dużą powierzchnię?? to się cieszę i tak cały czas zastanawiam się co zastosować aby ten kawałek optycznie powiększyć....chyba łatwiej byłoby zagospodarowac dzialkę, która jest kwadratem lub prostokątem (i dom stałby na krótszym boku)....u nas jest niestety odwrotnie....są oczywiscie projekty na takie działki....ale nie do końca takie jak sobie wymarzyłam.....trzeba by było zdecydowac sie na całościowy projekt profesjonalny....a na to nie ma kasy ....poza tym mam radość z kompozycji własnych ...choć początki były trudne PS. Juz będę grzeczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 15.11.2006 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Ivonesca, własne kompozycje mają tę zaletę, że są własne i niepowtarzalne. A ile przy tym radości tworzenia Tak, tak bądź grzeczna, a rózgi z pewnością nie zobaczysz tylko aparacik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.11.2006 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Ivo zależy do którego Mikołaja bęzdiesz pisać bo podobno do niektórych to trzeba być właśnie (nie)grzeczną żeby coś dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 17.11.2006 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Ivo zależy do którego Mikołaja bęzdiesz pisać bo podobno do niektórych to trzeba być właśnie (nie)grzeczną żeby coś dostać no ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.11.2006 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Ivo zależy do którego Mikołaja bęzdiesz pisać bo podobno do niektórych to trzeba być właśnie (nie)grzeczną żeby coś dostać no ładnie Ja tylko doradzam I to nie jest mój pomysł, wyczytałam chyba w komentarzach u Neferki Człowiek się uczy całe życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 17.11.2006 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Ivo zależy do którego Mikołaja bęzdiesz pisać bo podobno do niektórych to trzeba być właśnie (nie)grzeczną żeby coś dostać no ładnie Ja tylko doradzam I to nie jest mój pomysł, wyczytałam chyba w komentarzach u Neferki Człowiek się uczy całe życie no tak ...z tym uczeniem to tak własnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.11.2006 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Ivo zależy do którego Mikołaja bęzdiesz pisać bo podobno do niektórych to trzeba być właśnie (nie)grzeczną żeby coś dostać no ładnie Ja tylko doradzam I to nie jest mój pomysł, wyczytałam chyba w komentarzach u Neferki Człowiek się uczy całe życie no tak ...z tym uczeniem to tak własnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 19.11.2006 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Witam z tym (miał) uczeniem to ...różnie bywa domek - francja elegancja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 20.11.2006 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Witam z tym (miał) uczeniem to ...różnie bywa domek - francja elegancja dzięki bodziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 20.11.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Cos sie koty rozplenily na forum - kazda teraz ma kota- a ty nawet dwa Tak to juz jest- gdzie jeden pojawia sie zazwyczaj i drugi Tak piszesz i piszesz a fotek brak Wklej jakies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 22.11.2006 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Cos sie koty rozplenily na forum - kazda teraz ma kota- a ty nawet dwa Tak piszesz i piszesz a fotek brak Wklej jakies sorrki z fotkami....Mikołaja jeszcze nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.11.2006 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 To czekamy na MIKOŁAJA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 22.11.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 ... na MIKOŁAJA z aparatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.11.2006 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 oj, dziewczyny....poczekamy zobaczymy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts