Ivonesca 25.09.2003 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2003 dzięki am dzisiaj z nowymi siłami umówiłam się w następnym banku. na szczęscie gość od ogrzewania cały czas czeka i też ma się ew. zastanowić co z tym fantem zrobić... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.09.2003 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2003 Ivonesca- trzymam kciuki za uzyskanie kredytu. Trzymaj się ! Będzie dobrze! Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 30.09.2003 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2003 dzięki Ivette mam kolejną już nadzieję, że tym razem pójdzie dobrze pozdrawiam i czekam na cd Twojego dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 02.10.2003 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 Ivonesca - popraw link do fotoalbumu. Nie wiem czy tylko ja nie mogę wejść. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.10.2003 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 kurczę - mi udaje się wejść co w takim razie jest nie tak??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 02.10.2003 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 jak wchodzę to chce hasło. Otwórz album i skopiuj link. Może ze mną jest coś nie tak. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.10.2003 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 poprawiłam - próbuj jeszcze raz i daj znać czy coś widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 02.10.2003 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 No tera gra i buczy. Lubię taką formę budynków. Gratulacje. Popisz no chyba że już to zrobiłaś o okiennicach. Co, gdzie, kiedy i za ile. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.10.2003 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 kodi - pewnie gdzieś pisałam, ale odświeżam okiennice były kupione razem z oknami w firmie Gebauer - drewno meranti, kolor afromozja, montowane jeszcze u nich do okna. Oto ceny: okiennica na gotowo do okna 150x150cm - 1082 PLN, do drzwi tarasowych 180x236cm - 1847 PLN + 7% VAT - 15% upustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.10.2003 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 Ivonesca - fajny masz dom; obejrzałam wszystkie zdjęcia. Widzę, że Iwonki to lubią proste formy - mój to taki kwadracik z doklejonym garażem, więc wyszedł prostokącik. Okna z okiennicami piękne!!! Też się dowiadywałam w Gebauerze, ale ta cena za okiennice Wobec tego zamówiliśmy u Urzędowskiego. Pozdrawiam serdecznie! Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.10.2003 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 ivette - hi, hi, hi - jak Ty pisałaś komentarze do mojego dziennika to ja wpisywałam się u Ciebie Zawsze podobały się nam proste bryły - i mimo tego że działkę kupiliśmy już z projektem to podobał się nam bardzo - zrobilismy parę zmian, m. in. podwyzszyliśmy ścianke kolankową i czasem mam wrażenie że domek stał się bardziej "stodołowaty", ale moja połowica stwierdziła żebym nie wybrzydzała, bo to przecież NASZ domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.10.2003 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 Ivonesca! Faktycznie trochę stodołowaty jest - mam nadzieję, że lubisz szczerość. Ale na pocieszenie: mój sąsiad też zbudował taki "stodołowaty" dom i jak teraz wymalował elewację na żółciutko, to dom nabrał rumieńców - zrobił się naprawdę ładny i z charakterem. Ale najważniejsze jest to, co mówi Twój mąż: to jest Twój dom i jest najpiękniejszy na świecie! Jeśli jest funkcjonalny i wygodny, to o co tu pytać? Budujecie dla siebie a nie, żeby pałac jakiś był. Z pewnością nabierze urody po całkowitym wykończeniu. Te okiennice już teraz nadają mu indywidualny charakter. Pozdrowionka! Ivette P.S. Telepatia jakaś, czy co?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 03.10.2003 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2003 ivette - wszystkie komentarze są mile widziane - tym bardziej szczere w środku domek chyba mam dobrze poukładany (albo na razie tak mi się wydaje ) też myslę że jak będzie elewacja skończona i kawałek ogrodu wokół (kiedy ???? ) to bedzie lepiej wyglądał pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 03.10.2003 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2003 Ivo Twój dom jest bardzo ok http://home.wanadoo.nl/de.animaties/HomeMier.gif Myślę, że będzie bardzo wygodny. Okiennice faktycznie dodają uroku. Jaki planujesz taras? bo rozumiem, że te drzwi tarasowe kiedyś będą łączyły się z dużym porośniętym tarasem. ... Powodzenia w załatwianiu forsy na ogrzewanie. Kiedy przeprowadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 03.10.2003 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2003 Zielona - masz rację kiedyś będą łączyły sie z tarasem, a nie jak teraz kilka palet robi za schody moja połowica wymyśliła taras usypany z ziemi, utwardzony, wyłożony jakąś kostką byle nie betonową (np. granit, ale taki w kolorze beżowo-brazowym), który będzie się łagodnie nachylał się w stronę "końca" domu, ew. stopnie. co do ogrzewania to zbieram dokumenty dla kolejnego banku - jeśli wypali to przeprowadzka w listopadzie. Nie jest to chyba najlepszy czas na taką czynność, ale święta byłyby we własnych czterech kątach !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.10.2003 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2003 Ivonesca! Środek piękny masz kobieto! Kiedy ja umieszczę swoje zdjęcia? Nie mam tego cholernego skanera naprawdę masz fajnie i układ kuchni i salonu jest taki sam jak u mnie. Niech żyją Iwonki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 03.10.2003 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2003 tak jest Iwonki górą !!!!! ja duzo wcześniej miałam duzo zdjęć, ale niestety ze skanerem też miałam krucho, tzn. skaner stoi sobie tu niedaleko mnie ale brak mu jakiegoś cholernego kabelka tym sposobem mam zdjęcia w albumie, ale nic nie mogłam wrzucić do dziennika w ostatnią środę pożyczyłam więc aparat cyfrowy i efekt można było oglądać pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.10.2003 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2003 Ivonesca zobaczyłam twój domek...hmm napiszę ładny , ładne okiennice....ładne okna... i przy okazji rozwiazałam problemik mi sie wydawało ze moje okna sa za wysoko sufitu....ale u ciebie tez tak jest i moze tak u mnie wyglada bo jeszcze nie mam sufitów...dopiero beda sie robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.10.2003 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Tesca - szczerze mówiąc to z tymi oknami "tak wyszło" budowlańcom - pomiesczenia niestety mają tylko 255, a miały być 270cm. Ostatecznie nie wygląda to najgorzejpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 06.10.2003 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Ivonesca, czyżby budowlańcy nie uwzględnili ocieplenia posadzek?Mam też pytanie o wysokość parapetów, szczególnie w kuchni? Jestem dość niepozornych rozmiarów i nie chciałabym siedząc oglądać ścian tylko pejzaże za oknem. Stąd moje pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts