iga9 19.02.2007 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Hmm- pocieszylas mnie troche z ta ziana banku. Czekamy tylko do konca kredytu i tez uciakmy z GE Z tym, ze u nas jak bralismy kredyt Ge byl najtanszy- dopadli nas wlasnie przy podwyzszeniu kredytu i wtedy nam dowalili Daj znac na jaki bank zmieniacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 19.02.2007 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Ivonesca, następnym razem to ja chyba będę musiała napisać list do Mikołaja w Twojej sprawie Gratki mebelków ! Jestem bardzo ciekawa jak wyglądają, bo opis niezmiernie interesujący . Trzymam kciuki za nowy Bank ! Pozdróweczka ! P.S. My jesteśmy w Kredyt Banku i sobie chwalimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 20.02.2007 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Hmm- pocieszylas mnie troche z ta ziana banku. Czekamy tylko do konca kredytu i tez uciakmy z GE Z tym, ze u nas jak bralismy kredyt Ge byl najtanszy- dopadli nas wlasnie przy podwyzszeniu kredytu i wtedy nam dowalili Daj znac na jaki bank zmieniacie mam nadzieję że Wam się też uda - zmianiamy na PKO BP na 95% pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.02.2007 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Trzymam kciuki za zmianę banku My mamy kredycik w PKO BP i jesteśmy zadowoleni Fotki, fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 22.02.2007 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 My mieliśmy kredyt na mieszkanie, a potem na działkę właśnie w PKO BP. Kiedy wystąpil;iśmy z wnioskiem o kredyt na budowę, bardzo niemile nas zaskoczyli. Liczyliśmy na jakieś upusty, rabaty itp (trzeci kredyt w tym banku), a ich oferta okazała się dla nas najdroższa. Wybraliśmy Millenium i póki co jest o.k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 26.02.2007 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 tabaluga - no zobaczymy jak nam wyjdzie z tym bankiem - mam nadzieję że OK.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.02.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 tabaluga - no zobaczymy jak nam wyjdzie z tym bankiem - mam nadzieję że OK. pozdrawiam Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 26.02.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 I ja się przyłączam do trzymania kciuków! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 26.02.2007 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 dzięki dziewczyny - zbieramy ostatnie papierki, a dziś przywieźli materiały na robienie poddasza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.03.2007 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Ivo nasze panele własnie z komfortu szczerze powiem że nie patrzyłam na klasę ścieralności tylko na wyglądam, ale powiem że nic się z nimi nie dzieje a pokój jest użytkowany jako składzik, pokój roboczy a ostatnio jako sypialnia przez naszego psa i skoro pod jego pazurami i łapami panele wytrzymuja to mysle że klasa 3 jest dobra A pies z kotem często urządzają tam sobie zabawy i wtedy nasz olbrzym jeździ po panlech jak na lodowisku Płytki do łazienki bardzo ładne, chyba wybrałabym tą drugą kolekcję Ps. Bardzo mi miło że wizyta u nas była jakąs inspiracją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 01.03.2007 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Płytki pierwsza klasa Sporo osob na forum kupuje Inverno - piekne sa te kafle. A wiec ta druga kolekcja bedzie na pewno orginalniejsza. Wez tez pod uwage kolor drzwi i okien jak bedziesz wybierac z tych dwoh odcieni brazu- ten jasniejszy jest na pewno trudniejszy w kompozycji niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 01.03.2007 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 własnie tak myślałam z tym kolorem czy Inverno nie będzie za ciemne w końcu łazienka na poddaszu będzie mała - powierzchnia podłogi to 6,5 m2....no i do tego skosy..... podobają mi się te tulipany - w Cermagu w aranżacji były uzyte płytki kremowe i te kakaowe + szare tulipany.....ale mnie podobają się teraz te czerwone ale takie jeszcze znalazłam - całkiem inne od tych co oglądałam ale też mi się podobają http://www.polcolorit.pl/zdjecia/poprawione_fiori.jpg http://www.polcolorit.pl/zdjecia/ds_giallo_x1.jpg http://www.polcolorit.pl/zdjecia/ds_giallo_pbx6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 01.03.2007 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 powinnam jeszcze dodać że jak zrobimy poddasze to tam w 2 pokojach zamieszkają dzieci - tak że one będą głównymi użytkownikami. ale z tej racji że Karolina ma juz prawie 15 lat to nie chcemy łazienki typowo "dziecięcej" ....tylko też żebym nie przesadziła w drugą stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 01.03.2007 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Ooo- gdby nie maz - muaslam o takie lazience fioletowe bratki Ta sama firma ma jeszcze plytki w piekne czerwone maki - dlugo to byl moj faworyt ale w mojej lazience nie bylo gdzie tego wyeksponowac Ja mam Inverno podlogowe i scienne brazowe- te plytki nie sa bardzo ciemne - mnie nie przytlaczaja. Ja je polaaczylam z bialymi plytkami Tubadzina z kolekcji homme, bo musialam sie pozbyc wszystkich kwiatkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 01.03.2007 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Ooo- gdby nie maz - muaslam o takie lazience fioletowe bratki Ta sama firma ma jeszcze plytki w piekne czerwone maki - dlugo to byl moj faworyt ale w mojej lazience nie bylo gdzie tego wyeksponowac Ja mam Inverno podlogowe i scienne brazowe- te plytki nie sa bardzo ciemne - mnie nie przytlaczaja. Ja je polaaczylam z bialymi plytkami Tubadzina z kolekcji homme, bo musialam sie pozbyc wszystkich kwiatkow a czemu tak postąpiłaś z kwatkami? połowince nie bardzo leżały?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 01.03.2007 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Nie bardzo to malo powiedziane- on minimalista Zreszta nie wojowalam za bardzo, bo chodzilo o lazienke goscinna z pralnia. Nie ma tam za wiele płytek i kwiatki i tak nie wygladalyby chyba najlepiej s:wink: Zreszta - bedzie tam lustro z suszonymi bratkami, wiec zawsze jakas rekompenstata Ja przy ostecznym wyborze w lazienkach postawilam na proste kompozycje z lytek, dzieki ktorym mozna lazienke latwo odmienic dodatkami - np wieszaczkami kwiatkami lub lustrem i recznikami. Jakby nie bylo - pewnie takie kwtaki moga sie znudzic (choc nie musza) a nowe plytki i remon lazienki to duzy wydatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 01.03.2007 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 no tak - masz rację - trzeba sie dobrze zastanowić, bo za rok jak by mi się znudziły to przecież ich nie skuję....z wiadomych względów może na weekend porozglądam sie znów po sklepach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 01.03.2007 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Ivo, a te tulipany to w jakich rozmiarach sa ? 20x40 ? moze ja bym sobie w kabinie taki pionowy pas strzelila piekne sa te szare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.03.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Ivo mysle że Karolina powinna też mieć głos łazienkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.03.2007 06:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Ivo, a te tulipany to w jakich rozmiarach sa ? 20x40 ? moze ja bym sobie w kabinie taki pionowy pas strzelila piekne sa te szare te są 25x40 http://www.polcolorit.pl/zdjecia/ds_beige_tu.jpg ale jeszcze są takie co składają się z 2 płytek 25x40 http://www.polcolorit.pl/zdjecia/ds_beige_tx2.jpg tu link do całej kolekcji http://www.polcolorit.pl/nowa_strona/index_2.php?page=produkty&kolekcja_rodzaj_id=2&kolekcja_id=38&lang=pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts