Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ivonesca - komentarze do dziennika budowy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ivonesca, następnym razem to ja chyba będę musiała napisać list do Mikołaja w Twojej sprawie :roll: :wink: :lol:

Gratki mebelków ! :D Jestem bardzo ciekawa jak wyglądają, bo opis niezmiernie interesujący :wink: .

Trzymam kciuki za nowy Bank !

Pozdróweczka ! :D

P.S. My jesteśmy w Kredyt Banku i sobie chwalimy :wink:

Hmm- pocieszylas mnie troche z ta ziana banku. Czekamy tylko do konca kredytu i tez uciakmy z GE :wink: Z tym, ze u nas jak bralismy kredyt Ge byl najtanszy- dopadli nas wlasnie przy podwyzszeniu kredytu i wtedy nam dowalili :roll: :wink:

Daj znac na jaki bank zmieniacie :)

mam nadzieję że Wam się też uda - zmianiamy na PKO BP na 95%

pozdrawiam

My mieliśmy kredyt na mieszkanie, a potem na działkę właśnie w PKO BP. Kiedy wystąpil;iśmy z wnioskiem o kredyt na budowę, bardzo niemile nas zaskoczyli. Liczyliśmy na jakieś upusty, rabaty itp (trzeci kredyt w tym banku), a ich oferta okazała się dla nas najdroższa. Wybraliśmy Millenium i póki co jest o.k.

Ivo nasze panele własnie z komfortu :) szczerze powiem że nie patrzyłam na klasę ścieralności :oops: tylko na wyglądam, ale powiem że nic się z nimi nie dzieje a pokój jest użytkowany jako składzik, pokój roboczy a ostatnio jako sypialnia przez naszego psa i skoro pod jego pazurami i łapami panele wytrzymuja to mysle że klasa 3 jest dobra :) A pies z kotem często urządzają tam sobie zabawy i wtedy nasz olbrzym jeździ po panlech jak na lodowisku 8)

Płytki do łazienki bardzo ładne, chyba wybrałabym tą drugą kolekcję :)

Ps. Bardzo mi miło że wizyta u nas była jakąs inspiracją :)

Płytki pierwsza klasa :D Sporo osob na forum kupuje Inverno - piekne sa te kafle. A wiec ta druga kolekcja bedzie na pewno orginalniejsza. Wez tez pod uwage kolor drzwi i okien jak bedziesz wybierac z tych dwoh odcieni brazu- ten jasniejszy jest na pewno trudniejszy w kompozycji niestety :wink:

własnie tak myślałam z tym kolorem czy Inverno nie będzie za ciemne :-?

w końcu łazienka na poddaszu będzie mała - powierzchnia podłogi to 6,5 m2....no i do tego skosy.....

podobają mi się te tulipany - w Cermagu w aranżacji były uzyte płytki kremowe i te kakaowe + szare tulipany.....ale mnie podobają się teraz te czerwone 8)

ale takie jeszcze znalazłam - całkiem inne od tych co oglądałam ale też mi się podobają

http://www.polcolorit.pl/zdjecia/poprawione_fiori.jpg

http://www.polcolorit.pl/zdjecia/ds_giallo_x1.jpg http://www.polcolorit.pl/zdjecia/ds_giallo_pbx6.jpg

powinnam jeszcze dodać że jak zrobimy poddasze to tam w 2 pokojach zamieszkają dzieci - tak że one będą głównymi użytkownikami.

ale z tej racji że Karolina ma juz prawie 15 lat to nie chcemy łazienki typowo "dziecięcej" ....tylko też żebym nie przesadziła w drugą stronę :wink:

Ooo- gdby nie maz - muaslam o takie lazience fioletowe bratki :D Ta sama firma ma jeszcze plytki w piekne czerwone maki - dlugo to byl moj faworyt ale w mojej lazience nie bylo gdzie tego wyeksponowac :-?

Ja mam Inverno podlogowe i scienne brazowe- te plytki nie sa bardzo ciemne - mnie nie przytlaczaja. Ja je polaaczylam z bialymi plytkami Tubadzina z kolekcji homme, bo musialam sie pozbyc wszystkich kwiatkow :roll:

Ooo- gdby nie maz - muaslam o takie lazience fioletowe bratki :D Ta sama firma ma jeszcze plytki w piekne czerwone maki - dlugo to byl moj faworyt ale w mojej lazience nie bylo gdzie tego wyeksponowac :-?

Ja mam Inverno podlogowe i scienne brazowe- te plytki nie sa bardzo ciemne - mnie nie przytlaczaja. Ja je polaaczylam z bialymi plytkami Tubadzina z kolekcji homme, bo musialam sie pozbyc wszystkich kwiatkow :roll:

a czemu tak postąpiłaś z kwatkami? połowince nie bardzo leżały??

Nie bardzo to malo powiedziane- on minimalista :wink: Zreszta nie wojowalam za bardzo, bo chodzilo o lazienke goscinna z pralnia. Nie ma tam za wiele płytek i kwiatki i tak nie wygladalyby chyba najlepiej s:wink: :roll: Zreszta - bedzie tam lustro z suszonymi bratkami, wiec zawsze jakas rekompenstata :wink:

Ja przy ostecznym wyborze w lazienkach postawilam na proste kompozycje z lytek, dzieki ktorym mozna lazienke latwo odmienic dodatkami - np wieszaczkami kwiatkami lub lustrem i recznikami. Jakby nie bylo - pewnie takie kwtaki moga sie znudzic (choc nie musza) a nowe plytki i remon lazienki to duzy wydatek :roll:

Ivo, a te tulipany to w jakich rozmiarach sa ? 20x40 ? moze ja bym sobie w kabinie taki pionowy pas strzelila :roll: piekne sa te szare 8)

te są 25x40

http://www.polcolorit.pl/zdjecia/ds_beige_tu.jpg

ale jeszcze są takie co składają się z 2 płytek 25x40

http://www.polcolorit.pl/zdjecia/ds_beige_tx2.jpg

tu link do całej kolekcji http://www.polcolorit.pl/nowa_strona/index_2.php?page=produkty&kolekcja_rodzaj_id=2&kolekcja_id=38&lang=pl